Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 07:02:29
EUR 35.9598 07:02:29
USD 34.5492 07:02:29
ALTIN ONS $2717.4500 07:02:29

Konu: Mpark deneme bir ki :)

Yorumlar (54)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Grafik çizme önemli değil yükseliş yapmayınca sinir ediyo bistte en güzeli 5 hisse seçip inişte almak ve uzun vade beklemek şimdilik uzaktan takip ediyorum sahalara dönecek nakit kalmadı co. inler le idare ediyorum:)

Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

yok, hiç acımasız değil bence @ntmen_x çalışmak için bakıyordum ben ona, 1 saat kadar yukarı tırmanıp ilk yorumuma varınca, anca varılıyor konu biraz uzadığından :D 32,64 üstü kapanış yaparsa ancak düşeni kırmış olur, dediğimi gördüm. senin de 32 demen hoşuma gitti, bir şeyi görmüşüm en azından, bana yeter :) 12 - 15 yıla kadar ben bu işi çözerim :D

ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Ahahah taş sert geldi nasıl uyucam şimdi yaa:))

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Bende grafik çizme sendromu oluştu. :))

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Önemli olan zoru değil, imkansızı başarmaktır efenim.

@ASRN destek direnç rakamı yazmaya sıralı sayılar diyen insanlar var. 18.60 olan dolar için 32leri bekleyenler var. Kaçmak kolay kurtulmak zor.

Caney için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Önemli değil kolay gelsin trend içine obo yerleştirdim extra tobo olsa iyiydi kısacası mpark mpl Ekim 2021 de 25 den 40 olmuş bence fazla kurcalamaya gerek yok 32 uzeri kalmazsa 24 e bile inis yapar @Hanım_Teyze bu yorum acımasız oldu fakat yükseliş ten ziyade inişe odaklanın zarar olmasin
Yeliz bende de işlem yok bistte sadece boş analiz yapıyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Zoru yapmak asıl mesele değil mi kolayı herkes yapar bide bu gözle bak derim)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

onun için biz gmüş sayfasında siz başka sayfadasınız

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Popilerlik derdi olana birebir safya aksama kadar yükselecek yaz like yağmuru az olumsuz yaz diskilige ben bura dışında başka sayfa da yokum gecen etiketle gümüşte kısa bi ziyaretim oldu:))

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Işte bende taş. lanan taraftandım. Görmediğini iddia edenler kadar gördüğünü söylemeyenlerde suç. lu. Ben gördüğümü paylaşmaktan çekinmem.

2BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

dolar sayfası sitenin en çok yükselecek beklentisi içerisindeki sayfadır ve başka sözü duymaya tahammülleri yoktur

1BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Valla ben normal işimde bu kadar mesai yapmadım yahu. :))

@ntmen_x tesekkur ederim.

@Hanım_Teyze dedigim daha uzun sureli bakma sonra sureyi kisaltip baska destek cekme asrn hocanin cizdigi gibi.

1BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Ya ne gülmem ben beterin beteri var kendimden biliyorum:))

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Öncelikle elinize sağlık. Bugün herkes birine benzetti. Yok hocam değilim. Ben dolar dan transferim. 2018den. Orada çok goy goy yapınca fazla destek direnç yazınca az rahat etsinler diye buradakileri darlamaya geldim. :))

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Ahahah bugun ilk gün sonraki günler düzene gireriz)

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

sağolun eksik olmayın

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

eskilerden bir sharp hocamız vardı konuşma uslubunuz çok benziyor

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

keyifsiz olduğunuz zamanlarda söyleyin bir kanal çizmeye çalışayım, neşeniz yerine gelir, hatta gülmekten yerlere yatarsınız, bir arkadaş var çok güler kanallarıma :)

2BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

İlk iş günemde saat 00.25 çok mesai yazdı size. :))

@Hanım_Teyze valla bilsem demezdim bir şey azıcık çizgiyi uzatalım dedik gece uzadı. :))

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Ikiside farketmez alt destek kişiye göre değişir önemli olan hisse hacim miktarı endeks genel yönü alınan hissenin PD defter değeri onlarca şey var en son arz talep ve hisse sahibinde biter iş kimse alin 31.24 ten 45 te satıp karvcebe yapın demez :)) uğraştırir biraz çoğu hissede mantik aynıdır bence

1BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Çiçeği burnunda ki çizimci @Hanım_Teyze yakın radarıma aldım:))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

almadım ki satayım, çalışma olaraktan şey yapmıştım :) bir de pamel elektrik dikkatimi çekti bu gece çalışırken, bir parça almak niyetindeyim, bir fikir aldım ama müsaitseniz sizden de almak isterim.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Hocaların çoğu bi şey yazmaya gelmiyor ben yardim ederim hoca değilim zaten olmak da istemen :))
Mpl ile ilgili grafik atayım trafik ışığı gibi düşünün kırmızı da dur soruda hazir ve yeşilde geç gibi :))
Yatay çizgilerde ona dikkat edin

0BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Sat sat ; ))) kesinlikle şaka asla ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

Benim işlemim yok. Aslında rakamdan çok destek olan çizginin ilk grafik mi ikinci grafikteki gibi mi çekilmesi daha doğru olur diye takıldık. Bazen bir kaç doğru oluyor. İşte öyle bir şey mi?

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

yemin ederim konunun ucunu başını kaybettim artık, ne diyordum ben? :D

1BeğenmedimŞikayet

Yelizm ()

@Hanım_Teyze az önce 2 grafik çizdi hangisi daha doğru diye fikirler havada uçuşunca destek alalım dedik.

@ASRN ben gezegende misafirim. :))

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

4 ağustos 21 de o trend yukari Kırılmış dediğiniz yerden yada ara 2021 den alt trend çekilirse trend kirilimi 30.40 aşağısı düşüşe neden olur 1 h da zaten 33.20 den deadcros başlamış 29.10 aşağısı sıkıntı olabilir mpark için

1BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Bide niye misafir oluyorsunuz ki sizlerin baş konuk olması lazım.

0BeğenmedimŞikayet

Caney ()

Evet hocam eski uyeyimis kendisi..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum