Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()14.20569 kırılırsa 14.14 14.05 14 13.90
BEKH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat_2522 ()Satın düşecek benim için daha anlaşılır oluyo üstadım
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bu_nedir ()Anca anlarız:))
0BeğenmedimŞikayet
61ts61 ()Üstad güldürdün :))
6BeğenmedimŞikayet
ASRN ()mesela ben böyle yazıyorum (14.48 önemli geçilirse alımlar hızlanır geçilmezse geri çekilir)
şöyle yazsam daha mı iyi olur;
14.48 geçemezse satın düşecek
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()altın ons 1830-1850 kadar düzeltme yapabilir
BuNickTamYirmiHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Hocam ondan yana sıkıntı yok :) onsun en dip düşeceği yeri arıyorum
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()karıştırmayın karıştırırsanız açtığınız işlem ters olursa zararınız katlanır
eğer arbitajı öğrenemediyseniz önce mantığını sonra pratiğini ufak işlemlerle açarak deneyin sonra kademeli parçalı full geçmeden
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Evet hocam parite yapmam lazım :)) neresi destek direnç karıştırdım. Altın onsta lazım ama gümüş daha öncelik saygılar
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()gümüş ons mu?
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Hocam sizin bir 18 günlük ons çıkışlı grafiğiniz vardı 14. gundyiz demiştiniz bulamadım grafiginizi
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Hocam ons olarak bulamadık grafiği
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@legendarow 14.48 önemli geçilirse alımlar hızlanır geçilmezse geri çekilir
0BeğenmedimŞikayet
Melisrenan ()bu hedef geldi mi?
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()teşekkür ederim hocam stoplu işlem yaparsak kaç kuruş aşagısında olmalı stop yeri
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()kısada temkinli parçalı ilerleyin / gerilimden gelen olumlu haber akışları sert rüzgarlar estirir 13 mumu
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()saat kaç mumuna bakacaz hocam bende bi miktar girmeyi planlıyorum ama
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()10.68 üzerinde mum kapattığında kısada alacaz
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Alınırmı düzeltme mi beklenir
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()çok kez yinelemiştik 13.59 üzerinde kaldılça 13.90 hedefi olur
fatih_90 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Asrin bey yukarı devammi
1BeğenmedimŞikayet
Muhtar58 ()Emeğine sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Para_babası23 ()Teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
fatih_90 ()11 yakın o zaman