Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (81)
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Heee ; ) insallah bizi dolandirmaz hahaha. Böbreğimizi basıyoruz
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Kel Alex cihilizin sahibi Mustafa Hocam :)
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) hayir yahu tanımıyorum kim diye sormam o kucumsemek için değil.
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Wuu tek rakibim cz diyosunnn )
0BeğenmedimŞikayet
gemci ()Hocam bu tepki hangi rakamlar arasi git gel yapabilir, gece yine bir çöküş olabilirmi
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()O kimki :) tanıdık biri mi.
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Yani Alexi geçeceksin Mustafa Hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM_TR ()Mustafa Hocam, niçin hep chz?
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Kacta bozcaginiz hocam maşallah bu arada :)
0BeğenmedimŞikayet
Mito88 ()Hocam hala chz hedef aynı mı 0.90 1.10 civarı mu bu sene için mi
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Tl olarak 2.20 civari dimi mudurum adamsin beklicem
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Senin yolundayiz müdürüm eos verem eder adami ama chz sonuna kadar:))) tesekkurler bilgi icin
2BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) baskan gidin baska bisey alin. Sizler b3nim gibi bekleyemezsiniz. Mana alin avax alin theta alin
Eos u 1.95 2$ civarinda
Chz 0.1575 ile 0.16 seviyelerinden alabilirsem. Alimlarimi tamamlayip sayfayı isleme kapatip satis hedeflerine odaklanacagim
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Chz mi eos mu aliyoz abi işaretini bekliyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Bekledigim seviyeler geldiginde chz adedimi tamamlamis olacağım yaklasik 950bin adet civarina çıkartmış olacağım
Garantina için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Bekliyoruz, ilk parcali giris icin..
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Hocam mrba chz btc nin yükselmesiyle beklentileri karşılar mi sizce
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Bende müdürün yolundayim:))
Shn_1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shn_1907 ()Mustafa hocayı anlıyorum
aslında yılların verdiği teknik deneyim olarak kafasındaki net rakamları bekliyor onun tekniğine has bir durum bu. Hepimizin hayatın farklı alanlarında farklı şekillerde karşımıza çıkan bir durum anlatmak zor :) Ben çerezlik olarak başlıyorum bakalım.
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Müdür yolladim yine 1 depo yakıt daha gitti en iyisi senin grafigi beklemek; ))
0BeğenmedimŞikayet
gemci ()36250'ye kadar kademeli alalım