Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (269)
0BeğenmedimŞikayet
Ülker345 ()Sayın varabey önceden 23.80 gelir dediginiz rakamların altida geldi, sinrasinda 28 li rakamlari isaret etmistiniz hala öngorünuz devam ediyormu, iyi bayramlar dilerim.
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()22 ye düşecek 20 ye mi:((
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Tahmini dönüş aralığımızı kaç olarak güncellemek gerekir
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()36 usd ye çıkmak için gerekli olan sn 24harfli ytd
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()İyi bayramlar sayın varbey c2 yetmedi mi artık ciğer kalmadı. Artık kuzeye gidelim.
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()V dalgası öncesinde rasyo anamolisi oluşur emtianın kendi arasında c2 ve b2 oluşumu ytd
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Çıkacaksa ona da bı kılıf bulur çıkarırlar düşürmek isterlerse onada bulup düşürürler biz de burda debelenip dururuz :) aldık unuttuk illaki çıkar gecen sene 249 almıştım çoğunu sattım ama az bişey kalmış şimdi çok iyi geldi ortalamam onun sayesinde 452 düştü
Mik777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Platin de fazla üretim varmış o biraz sıkıntı
AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Kuveyt ve albaraka fx kapatildi, fiba fx farklı bir piyasa mı veya farklı bir sistem mi anlamadım ki neler oluyor
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Aslinda biri yükselirken biri pek düşmüyor bunlar anlaşıyorlar aralarında benim gözlemlerime göre öncü platin o düşerse hersey düşüyor o çıkarken diğerlerinin düştüğünü pek görmedim açıkcasi hakkınızda hayırlısı olsun ama gümüşte hızlı iner çıkar tabiki o aradaki kaybı daha kolay kapatirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Gümüşten telafi edeyim dedim 23.2 ortalama ile giriş yaptım gümüşe
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Ben kullanmıyorum tradeplus umarım Fiba Fx kapatilmaz
baloğlu2929 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Fed kimin spegin biz buna spegin figüranları aktif etmesi diyoruz abd %13 faize mahkum ettiklerinde durum degişir bizdede figüranları aktif etmedilermi?
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yakub_ ()Bu atak Fed kararı hemen sonrası olabilir mi?
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Son cümle harika. Çok şey anlatıyor anlayana like kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Karsız cikmasaydiniz keşke nasıl olsa yukselirdi
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Gümüş mubakkak atak yapacaktir ozaman satıp platin alinir
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Biz çıktık diye uçar platin
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Platin sağlam duruyor inşallah 434 ler diptir artık ona ayıracak TL yok
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Usta haklisinda gumusdu hep fede goreminalip saticaz fed faiz artircam diyip dusuruo kripto paralar okadar dusmedi ya onlsra etkisi olmuo su dansik emitanin icinden geciolar
1BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Platin den buraya geçtik bunda da iniş başlar artık platinden golü yedik sıra gümüşte
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()100 usd nin maliyetide 17 cent unutmayın siyasi etkiler ekonomik olayları tetikler fiyat teklifi maliyetle ilişkilendirilemez ytd
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Hocam toplayan yok satan var gumus zaten cikartmasi kac dolsr 19 dolsr falan oldu olacak silsinler fed niye emitala ryon verio ya ayrismali piyasadan faizle emita olayi istedikleri gibi korku saliolar boyle
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Spek malı geri toplasın ve hızı ayar lasın o zaman sn Abdülhamid
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam bu mezaman yukarı gidecek bundan başka satış yiyende yok
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()İv2 den sonraki v hareketini 2465 usd olarak revize ediyorum ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yılbaşından bu zamana Altın ons 1800 ile 2000 usd arasında kaldı yakacak odun fiyatlarıyla parite oluşssa low c5 trans focus paterninde ikizim topluyordur akıllıdır son hokkabazın el hareketleri ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim ALLAH razı olsun hocam
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Hayırlı sahurlar sn ravza
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)