Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn 6. His dün parite yapmıştık bugün 22.8x lerden aldık şimdi direnç üstünde kalıp kalmayacagına bakıp ona göre hareket edecegiz ytd
6ncı_his için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sadece al sat mantıgı sn magicmove ytd
Magicmove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn fatih her ons için 50 cent al sat aralıgı ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Yani gümüşten dolar a geçmek istiyorsunuz. Doğru mu anlamışım?
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()İyi akşamlar @Varabey... ikinci parçamı...
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Yani satış demek istiyorsunuz hocamm
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bir parite daha almayı düşünüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Rasyo anamolisi oluşmadıgı müddetce fırsat oluşmasını beklemek gerekir ytd
0BeğenmedimŞikayet
bu_nedir ()Teşekkür ederim bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Max ve min günceli aynı gün oluşmuş yön tayini olmadan işlem yapmak benim için riskli sn bu nedir ytd
bu_nedir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()23.5x de sattım şimdi satın alma için bekliyorum max ve min günceli yapmış bir varlıkta rsi yönü yakalanmadan parte çiftinde satın alma için beklenir ve bekliyorum alış için sn yusuf krç ytd
Yusuf_krç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bu_nedir ()Ben gümüşü parite yapmıştım Full biraz yanlış yerden yapmışım ilk kez baya gr eksildi toparladı şuan neyapsam beklesemmi gümüşe tekrar geçsemmi karar veremedim
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Günün en yüksek hacmi 23.69 usd da oluştu parite çifti için bir daha satın alma düşünüyoruz sn bu nedir ytd
bu_nedir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Gr ma mı geçiyor sunuz
0BeğenmedimŞikayet
bu_nedir ()O zaman gümüşe geçilmez öylemi anladım üstad
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bir parite daha almayı düşünüyorum ytd