Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Mersi efenim zoru seçmek istemiyorsan gr Altın derim 1780 den çabuk toparladı onsu ve 1825 ve 1850 gecerse atak yapabilir gibi duruyur Gümüş daha fazla sabır ister kolay gelsin full girişlerden uzak durun derim vix fazla hareketli
Combative_woman için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Peki efenim tsk 3 kahve ikram edildi
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Kolay gelsin değerli ustad 7 den alıp 13 ten satamadığım gümüşü 9m70 den alıp 9.50 ve 9.10 da terse düşmekten iyidir :)) diyorsunuz sankim uçan kaçan yok dipte bir rakam belirleyin oradan parçalı alin bence ben alacak olsam öyle yaparım uzun vadeci iseniz her rakamdan alınır onsu nasıl olsa 30 u geçince 40 ve 50 $ olabilir gümüşün
1BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Beklemedeyim efenim tsk
3BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Kolay gelsin bol şanslar kahvenizi ikram edildi gümüş alacaksanız durum ayni 9 50 aşağısı 9.10 riski mevcut dolar da iniş yapıyor 13 26 aşağısı 13.18 den yukarı dönebilir gümüş ons ta düşüş hattında 23.60 üzerinde kalmazsa gümüşten uzak dur derim karar sizde tabiki gram daha cazip duruyur 9.90 kırıp 10.20 üzerinde kalmadıkça gümüş almam ben alacak olsam gümüş bu belli olmaz terse sararsa 8.50 bile gelebilir
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Eyvallah kral btc biraz asagi meyilli iniş bitsin takviye yaparım az parca cocos kaldi elimde kar zarar yok :)36600 aşağısı yaparsa 35900 yapabilir btcusdt dikkat altcoinler yavaşladı biraz 36.600 den yukari dönebilir btc bu gün biraz nazlı
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Tşk efenim
0BeğenmedimŞikayet
Sallamayinbosa ()Çizgi çekmekten vazgeçin artık:)))
Çizgi çekerek zengin olunsaydi sen hala burada çizgi çekiyor olmazdı:)))
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Rastgele abi. illa fidanları ağaç edicen:))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Sağol kral cocos az parca kaldi tekrar fida alabilirim 2.50 duzeltmesi yaparsa stop yerim olur
3.12 3.20 3.40 gelirmi bilemem )
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Azından bal damliy ıdolum
Yemekler benden:))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Bereketli olsun kral sen bilirsin işini troy yan bahçede açıkladım:) 360 lardan 6 kat aşağıda şimdi yükseliş bandi başlarsa roketler o orta vade 0.6350 takviye stop yeri sepete atmak isteyen atsın 0.73 kırarsa ilk durak 0.94 ve 110 olur
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Cocos sattım. troy dedin troylandim:))
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ():)))kesene bereket idolumm
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Helal idolum dedin tabiki ; ) 3 bol köpüklü kahveni şimdi mi istersin 2.20 de kar cebe yapmıştım burada yazdik elden geldikçe @Bakayn btc için 5 dk dan 1 h ve 4 h öncelikli takipte
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Idolum tunaydin:))
Dedim sana senin fidalar ağaç olur:)))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Kolay gelsin sayın hocam 9.50 aşağısı 9 10 riski var gibi eğer yukari dönmezse 9.10 gelebilir detaylı incelemedim tekrar bakarım sizede kolay gelsin bereketli kazançlar dilerim grafik çalışmalarınızda başarılar takıldığınız yer olursa her zaman sorabilirsiniz acemi de olsak biraz grafik çalışması yaptık:) coinler emtia gibi değil hareketleri agresif oluyur
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Kolay gelsin bereketli kazançlar olsun
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Günaydın @ntmen_x bunu da okudum başka bazı yorumlarına da göz attım, teşekkür ederim. İyi haftalar bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Tşk evet düşünüyorum almayi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Pardon kardeşim epeydir görmedim ; ) nasılsın iyimisin ben btc tarafında devam ediyorum gümüşten vazgeçemedin)
DOĞU_BEY_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOĞU_BEY_ ()Hoca demeyeydin iyiydi can abim:)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()9.58 alış fırsatı vermiş fakat dolar durumuna ve ons hareketine bakar bundan sonra tekrar 9.53 aşağısı yaparsa 9.10 alış fırsatı verir bence elimde emtia yok tekrar belirteyim de etkilenme olmasın iniş yada yükselişe duygusal bakmıyorum coinlerde bağlı bende olan nakit makas farkları olduğu sürece al sat sıkıntı emtiada uzun vade kuralı devrede
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Eyvallah hocam A. slm kirve ile epeydir görüşmüyorum siteye giremiyor du en son 1 yada 2 hafta önce bi yerde rastladım bistte devam ediyoro
DOĞU_BEY_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()9700geldi hocam umarım yukarı olur burdan:)
1BeğenmedimŞikayet
DOĞU_BEY_ ()Can abim emeğine sağlık
@kirvem e selamlar
0BeğenmedimŞikayet
Tayfun_05 ()En iyisi pazartesi sabahı izlemek olcak bakalım yön hangi tarafi gösterecek
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()9.70 ve 9.50 olursa belki fakat ons yada dolar takviyeli yükseliş daha cazip gibi bence
Tayfun_05 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()@Last_change kankim ; ))
@Hanım_Teyze @Ronis
gümüş ile tl grafiği olarak bir altta olan eski seviyelerde 7.98 aşağısı 7.01 lere iniş oradan dolar takviyeli 13.14 lere yükseliş oldu şimdi 9.70 aşağısı 9.50 ve 9.10 riski göz önüne alınarak 10.90 civarına kadar bir yükseliş olabilir
@Combative_woman bilginize eğer gümüş alacaksanız kolay gelsin bol şanslar
0BeğenmedimŞikayet
Tayfun_05 ()Hocam grafiğe göre 9.10 Lara Gelme ihtimali varmı sizce