Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Ya orada da biraz yükselmişya onu vurgulamak istedim ama yanlış bir tabir oldu. Kafalar gitti. :)
Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Tamam burada sorun yok. Az önce 4 tepe dedin ya orada ne oluyoruz yahu dedim.
Nobull için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Yok yok bak düzeltiyorum.
3-12-20 ve 28 dip yani yükselen trend
7(ama burada birkaç gün yine düşen trend çizgisinde hareket etmiş geçememiş) ve 27 tepe.
İkisinin kesişimi 3 şubat.
Umarim bu sefer dogru yazmisimdir.
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()27 tepe ise 18 dokunmamış oluyor. 7 ve 14 arasında dip yok. Yaktım balataları. :))
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Pardon 7, 14 değil.
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Ha bu arada çizgiye teğet gecen tepeler 14 ve 27 ocak. O ayrı
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()7-14-18-27 ocak tepe
3-13-20-28 ocak dip
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()4 tepe 4 dip nereden buldun. Evir çevir yok. :))
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Mantık aynı.
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Yok yok. 4 tepe ve bugünü de sayarsak 4 dip var diyebiliriz. Yani gayet net bir üçgen aslında.
pataküte için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Ayni boyutlarda flama ve bayrak hedefleri aynı olur ama demi
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Ben var seni anlamak. Haftaya hepimiz anlaşmış oluruz. :)
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Vay arkadaş :)) Neyse harika grafiklerimden faydalanamayacağınız için yazık oldu :))
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Grafiğin içinden geçiyoruz. Yoksa dolar ın mı? Uygun mu? :))
Anadolu66_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Ya. sak hemşerim. :)
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Hadi ya. Ben görüyorum sayfamda. Acaba sadece ben mi görüyorum. Link gondermekte mi yasak?
0BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()Bosverin 4h deki 20-30 kurusluk formasyonlari.
Gunlukte koskocaman dead cat bounce var. Odaklanilmasi ve onlem alinmasi gereken ana tablo bu
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Link yok. :) Bizim geçenlerde konuştuğumuz senaryoyu anlatmaya çalıştım ama olmadı.
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Bir tepe eksik dediğiniz kısmı anlayamadım. Tepeleri neleri sayıyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Nobull ()Gönderdiğim linke girince benim grafik görünüyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
pataküte ()Simetrik üçgen için bir tepe eksik iki dip yapmış görünüyor bana sağlıklı gelmedi.
Direkten sonrasına bakarsak yükselen üçgen veya takoz görünümüne daha yakın. Eğer yükselen üçgen varsa 13.65 kırımlında 14. xx hedefler. Takoz ise 13.44 kırılımında 13.05 hedefler. Ters flama varsa 12.99 hedefler.
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Doğru ayı piyasası olayı, aynı şeyi bende gördüm. Şu an söylediğiniz formasyon için paralellik eksik gibi düşünüyorum. Onun için ise 13.95 gerekir. simetrik üçgeni de araştırmışsınızdır diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın bende fikir alışverişinde bulunuyorum. Birimizin gördüğünü başkası görebilir sonuçta.
Amatör_r_yatırım için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Tmm teşekkürler fikir alışverişi yapıyoruz eğitim. Ama gerçekten ayı tarzı şeyler de duydum araştırınca.
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Aşağı gitmesini bekliyorum orada sorun yok. Bayrakla ilgili fikrimi az önce yazdım size.
0BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Gugula görsellere yazın ayı flama diye ona benziyor.. aşağıya gidebilir :)
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Bayrak direği var henüz bayrak yok. :)) Eğer 13.95 yaparsa o zaman paralellik sağlanır o zaman bayrak oluştu denebilir sanki.
0BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Yaliz bayrak direği varya uzunca kanal solunda ondan aklıma geldi
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Paralel olmalıydı ters bayrak için. Bence simetrik üçgen olmalı.
0BeğenmedimŞikayet
pataküte ()Ters flamaya daha çok benziyor.
Bayrak için mavi çizgiler paralel olmalıydı.
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()İğneleri dikkate almayacaksak çizgi grafikte çizsek bile simetrik üçgen oluşuyor. Sizin çizdiğiniz hali ile yükselen üçgen oluyor. O zaman kesin yukarı kırıyor gibi oluyor. Simetrik ise nereye kırarsa. Kaçırdığım bir şey varsa dinlemek isterim.