Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0421 14:43:32
EUR 36.0469 14:43:32
USD 34.5666 14:43:32
ALTIN ONS $2701.4400 14:43:32

Grafiği gönderen: calculator

BİST100

1.Grafiğimizde ters flama oluşumu mevcut ve aşağı kırıldı. Teknik hedefleri çizgilerin ucuna gelen değerleri yan taraftan bakınız. Sarı bölgeler ise tepki alması muhtemel yerler. Belki kaçış fırsatları belki de tekrar yukarı sıçrama rampaları belki de kıracakları yerler.
2.Grafiğimizde 1886 dan geçen trend box yükselen trendi burayı kırarsa düşüş derinleşebilir.
3.Grafiğimiz haftalık ve kırmızı çemberden destek alabilirse karda olanları çıkmak için fırsat verebilir. Kırılırsa 1873-1836 zaman desteğini test etmek isteyecektir.

Yorumlar (135)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Bugün yarın olurmu dersiniz

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Bende dün kurtaramadım :(

htc54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Bu tepki ne zaman olur hocam sizce

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Bu anele den baya zarardayım

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Hocam tepki alacak, aldığında kaçmak lazım

htc54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Hocam zararda olanlar habire düşüyor ne yapsak bi türlü düze çıkamadık

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Tepki var günlük kâr al çık yapilabilir

Ahmetguzel için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Günaydın hocam hayırlı günler, bist de toparlanma başladı mı? Sasa almak istiyorum ortalama düşürmek için 53700 den aldım

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetguzel ()

Hocam bistte bu düşüşte hangi hisseleri değerlendirmeye uygun olur . tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

deligiz ()

hazır düşmüşken sasa'ya ekleme yapıp ortalama bari düşüreyim diyordum
ne yapayım şimdi ben sizce?

0BeğenmedimŞikayet

Can42 ()

Hocam emekleriniz için teşekkürler bıkmadan usanmadan , yorulmadan çok faydalı grafikler paylaştınız , herkese yardımcı oldunuz dinlenip gelmenizi bekliyorum şahsen

0BeğenmedimŞikayet

kilic71 ()

Allah işinizi rast getirsin... Uzun süredir takip ediyorum sizi, o kadar hayır, dua alıyorsunuz ki, samimiyetle söylüyorum... Birkaç kendini bilmez yorumlara kulak asmayın, önemsemeyin. Her daim olacaklar zira. Bizlerin, sizler gibi iyi niyetli insanlara ihtiyacı var. Bir odun parçasına kızıp, tüm ormanı ateşe vermeyin sakın... Sizden temennim budur. Aklı, bilgiyi, tecrübeyi, döngüleri kullanmak ve bir sinerji yaratmak kolay iş değil. Sivrisineğin dahi faydasının olsuğunu bildiğimiz bir kainatta yaşarken, gezegenlerin etkilerini konuşsak az kalır... Çok sağolun, Allah a emanet olun.

0BeğenmedimŞikayet

Dalrs ()

Hocam sizi sevenler için gitmeyin lütfen...

0BeğenmedimŞikayet

Kayradoruk ()

Tşk ederim abi bilgilendirmen için işlerin rast gelsin inşallah

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @Kupa_Beyi42 , Sn. @Woe alt yorum stratejidir.

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @Coşkundan , Sn. @Fahri05 , Sn. @Kadirgs , Sn. @Kayradoruk , Sn. @Ruşen_1221 alt yorum.

3BeğenmedimŞikayet

calculator ()

tekraren yazıyorum

yarın için bist sayfasına bir strateji

alt yorumdaki grafiklere binaen teknik değerlendirmedir. yatırım tavsiyesi değildir.

eğer düşüş olur ve sonrasında ters bayrak tabanına retest için çıkarsa o anda karda olunan hisseler var ise kar alınıp çıkılır. kara geçen hisseler içindir bu teknik strateji.

sn. @Caney , sn. @K_Ç_B

(bir süre sayfada bulunmayacağım)

0BeğenmedimŞikayet

Coşkundan ()

Güzelliği tartışılır ama Güzelliği tartışılır da saat gibi çalıştığı muhakkak :)

0BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Siz hangi banka

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Teşekkürler iyi geceler.

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @htc54 yarın için alt yorum yeterlidir.
Grafik atarsam yeni üye olan bilmeyenler alım yapar diye korkuyorum. Bu sebeple grafik çizmeyeceğim bugün. İnşallah yarın yükseliş gelir.

0BeğenmedimŞikayet

Naxet ()

Teşekkürler hocam iyi geceler

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @Naxet alt alta iki yoruma bakınız.

0BeğenmedimŞikayet

Naxet ()

Hocam ben sizin kadar teknik bilmiyorum. Bir sorum var, yanlışım olursa affola. Fiboya göre 1880 destek bölgesi onu kırması durumunda 1730lara kadar bir düşüş olabilir doğru mudur hocam
Bu biraz korkuttu açıkçası portföyü biraz azaltmaya karar verdim kâr satış emri verdim umarım hata yapmayız hocam iyi akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

Storm1453 ()

Abi okudum anladim harfiyen uyuyorum insallah cikar zarardan :)

0BeğenmedimŞikayet

Storm1453 ()

Tamam abi okuyorum

3BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Hocam burada bulunma amacımız birbirimize yardımcı olmak bildiklerimizi gözden geçirmek yanlış ise düzeltmek bilmediklerimizi öğrenmek

0BeğenmedimŞikayet

E1985 ()

S. aleyküm hocam. Seyitler kimya hissesi çok düşmüş. Acaba burdan almak riskli mi olur? Hisse ile ilgili grafikte destek direnç noktaları neler? Yorumlar mısınız?

0BeğenmedimŞikayet

Siriusblackkk ()

Şimdi anladım kim olduğunu üstadım :)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @Storm1453 alt yorum okuyunuz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum