Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (135)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Bugün yarın olurmu dersiniz
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bende dün kurtaramadım :(
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Bu tepki ne zaman olur hocam sizce
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Bu anele den baya zarardayım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam tepki alacak, aldığında kaçmak lazım
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam zararda olanlar habire düşüyor ne yapsak bi türlü düze çıkamadık
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Tepki var günlük kâr al çık yapilabilir
Ahmetguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Günaydın hocam hayırlı günler, bist de toparlanma başladı mı? Sasa almak istiyorum ortalama düşürmek için 53700 den aldım
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Hocam bistte bu düşüşte hangi hisseleri değerlendirmeye uygun olur . tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
deligiz ()hazır düşmüşken sasa'ya ekleme yapıp ortalama bari düşüreyim diyordum
ne yapayım şimdi ben sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Can42 ()Hocam emekleriniz için teşekkürler bıkmadan usanmadan , yorulmadan çok faydalı grafikler paylaştınız , herkese yardımcı oldunuz dinlenip gelmenizi bekliyorum şahsen
0BeğenmedimŞikayet
kilic71 ()Allah işinizi rast getirsin... Uzun süredir takip ediyorum sizi, o kadar hayır, dua alıyorsunuz ki, samimiyetle söylüyorum... Birkaç kendini bilmez yorumlara kulak asmayın, önemsemeyin. Her daim olacaklar zira. Bizlerin, sizler gibi iyi niyetli insanlara ihtiyacı var. Bir odun parçasına kızıp, tüm ormanı ateşe vermeyin sakın... Sizden temennim budur. Aklı, bilgiyi, tecrübeyi, döngüleri kullanmak ve bir sinerji yaratmak kolay iş değil. Sivrisineğin dahi faydasının olsuğunu bildiğimiz bir kainatta yaşarken, gezegenlerin etkilerini konuşsak az kalır... Çok sağolun, Allah a emanet olun.
0BeğenmedimŞikayet
Dalrs ()Hocam sizi sevenler için gitmeyin lütfen...
0BeğenmedimŞikayet
Kayradoruk ()Tşk ederim abi bilgilendirmen için işlerin rast gelsin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Kupa_Beyi42 , Sn. @Woe alt yorum stratejidir.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Coşkundan , Sn. @Fahri05 , Sn. @Kadirgs , Sn. @Kayradoruk , Sn. @Ruşen_1221 alt yorum.
3BeğenmedimŞikayet
calculator ()tekraren yazıyorum
yarın için bist sayfasına bir strateji
alt yorumdaki grafiklere binaen teknik değerlendirmedir. yatırım tavsiyesi değildir.
eğer düşüş olur ve sonrasında ters bayrak tabanına retest için çıkarsa o anda karda olunan hisseler var ise kar alınıp çıkılır. kara geçen hisseler içindir bu teknik strateji.
sn. @Caney , sn. @K_Ç_B
(bir süre sayfada bulunmayacağım)
0BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()Güzelliği tartışılır ama Güzelliği tartışılır da saat gibi çalıştığı muhakkak :)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Siz hangi banka
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Teşekkürler iyi geceler.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @htc54 yarın için alt yorum yeterlidir.
Grafik atarsam yeni üye olan bilmeyenler alım yapar diye korkuyorum. Bu sebeple grafik çizmeyeceğim bugün. İnşallah yarın yükseliş gelir.
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Teşekkürler hocam iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Naxet alt alta iki yoruma bakınız.
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Hocam ben sizin kadar teknik bilmiyorum. Bir sorum var, yanlışım olursa affola. Fiboya göre 1880 destek bölgesi onu kırması durumunda 1730lara kadar bir düşüş olabilir doğru mudur hocam
Bu biraz korkuttu açıkçası portföyü biraz azaltmaya karar verdim kâr satış emri verdim umarım hata yapmayız hocam iyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Storm1453 ()Abi okudum anladim harfiyen uyuyorum insallah cikar zarardan :)
0BeğenmedimŞikayet
Storm1453 ()Tamam abi okuyorum
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam burada bulunma amacımız birbirimize yardımcı olmak bildiklerimizi gözden geçirmek yanlış ise düzeltmek bilmediklerimizi öğrenmek
0BeğenmedimŞikayet
E1985 ()S. aleyküm hocam. Seyitler kimya hissesi çok düşmüş. Acaba burdan almak riskli mi olur? Hisse ile ilgili grafikte destek direnç noktaları neler? Yorumlar mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
Siriusblackkk ()Şimdi anladım kim olduğunu üstadım :)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Storm1453 alt yorum okuyunuz.