Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (106)
0BeğenmedimŞikayet
Gillodio ()Müdahale şu anda sanmıyorum ama tabi ki herşey olabilir. Ytd
Kenant için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cahit_043 ()Deniz mrb. Ben karardan yine küçükte olsa düşüş bekliyorum, dövizde biraz artış olsun insanlar elindekini bozsun mantığı gelebilir diye düşünüyorum. (ytd)
Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umut_bey ()12, xx yakarsa tabela hiç şaşırmam
Kenant için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gillodio ()Haftalık kapanış 13.5 üzeri olursa bant yukarı sabitlenir gibi duruyor. Ama aşağı salarsa 13.20'den haftaya 12.8'leri konuşabiliriz. O yüzden dediğin gibi haftalık kapanış önemli bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Merkez Bankası faiz kararı var önümüzdeki hafta günaydın.
EyyupHan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinan99 ()sabreden derviş ... ama zor yani dolar ı alıp grafiği rakamları izlemem lazım riskli ama bu heyecanı yaşamak istiyor insan heralde ilginç
2BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Beklemekte kazandırır.
sinan99 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinan99 ()sattım komple tl deyim de düşmüyor sabırla bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Ne yaptın Sinan sattın mi sen
sinan99 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinan99 ()falcı olsan hiç inanmam :)
0BeğenmedimŞikayet
ssert ()Evet seçeneklerim arasında. Çok yoğun çalışıyorum zaman ayar layamadım. Biraz da (memur mantığı) garantici olduğum için güven problemi yaşıyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()13.15 altı varmı faiz sabit mi diye bak. satamicam mali almam. onumuzdeki hafta faiz kararı önemli.
Yigit88 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()Ns düşüyor ne çıkıyor Deniz bu nereden alım yapılır
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()FIBA banka iyi ordayım bu işi yapicaksan makas onemli
ssert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz2021 ()Tamam deniz :)
0BeğenmedimŞikayet
ssert ()Samimiyetin için çok teşekkür ederim. Bankayı da değiştirmeyi düşünüyorum. Masak aralığı çok fazla. Bol ve kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Ona göre alım satimini ayar la rakam takip et. ben günlük alsatciyim
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Tahmin aşağı yönlü Çarşamba faiz kararı ile aşağı devam edebilir. yanilabilirum tahminim bu yönde anlık takip edelim
Evcisema için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ssert ()Evet Aytaç hocayı takip ediyorum. Süper anlatmış. Verdiği bilgileri baş ucu kitabı haline getirdim.
0BeğenmedimŞikayet
Evcisema ()Cuma olunca etkisi ne yönde oluyor ki ? Bugün benim için çok önemli ve cevaplarınız da bi o kadar kıymetli
0BeğenmedimŞikayet
Evcisema ()Kapanışa doğru çıkış mi bekliyorsunuz düşüş mu?
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Aytaç hoca çok iyidir . takip edebilirsin. ben günlük alsat yaparım. hata yapabiliriz seni de hata ya sebep olmayayim. orta vade alıp tutmak istiyorsanız.
0BeğenmedimŞikayet
ssert ()Takibimdesiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Yoo düşük maliyetli bozmucak. devamini oku. fed faizi nerde hani. dolar kureselde düştü. fed faiz kaç yıldır yapicak
subutay51 için cevaplandı (yorumu göster)