Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Tam35_izmirli ()Aynen çok durgun son haftalardır aldıklarımız ile kaldık öylece.
Hepimizi aynı duygular içerisindeyiz:) düşerse alırız yükselirse elimizdekileri satarız zarardan çıkarız istiyoruz ama işte piyasa her istediğimizi vermiyor malesef:)
Arsbu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()İyi ne olsun sıktı durumlar. Bir bıraksalar heyecanlı olacak da. Beklemedeyiz hem yükselsin istiyorum elimdeki maldan dolayı hem fazla TL bırakmışım meşhur pazartesi fobisinden dolayı. Karışık duygular içindeyim:)
Tam35_izmirli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tam35_izmirli ()Olur mu Yarım yamalak, gayet iyi açıkladın; ) iyiyim şükür bekliyoruz hala, sen nasılsın:)?
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Kaçınılmaz arkadaşım. Ondan bu kadar sıkıştı. Arkadaş açıklamamı istedi bende işte Yarım yamalak :) iyisin di mi arkadaşım?
Tam35_izmirli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Onu öncesinde eklemiştim arkadaşa başka yorumumda.
Kahin006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Rica ederim
Ezber_Bozan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Yoğun çalışıyormuş sadece ama vakti oldukça girer
0BeğenmedimŞikayet
Ezber_Bozan ()Demin gordum sayfada yazdim ilgin icin tesekkur umut bey
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kahin006 ()Türkiye'de grafik işlemez anlık olarak değişir hersey
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Aslında en kolay ulasilanlardan vakti varsa cevap verir . takip e alırsanız oda sizi alır. mukemmel bi insan
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Yorumlarını okusan bile ışık tutar yoluna
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Vallahi arkadaş yaz dedi yazdım. Keşke grafik öğrenebilsem. Teşekkürler
Kahin006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tam35_izmirli ()14.50-15 arası bence yine bi müdahale gelir ytd ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kahin006 ()Yukarı kıracağı aşikar
0BeğenmedimŞikayet
Ezber_Bozan ()Hakan abi yi herkes cok seviyor arkadasimda bahsetmisti ama sahsen ulasmak cok zormus zamani yok heralde
1BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Yok olur mu ben de anladığım kadar. 13.84 te sıkışma varmış. Aşağı yönlü kırarsa önce 13.45 sonra 13.04 diyor. Yukarı yonde kırarsa 14.28 sonra 14.65 diyor. Vallahi ben de okudum bir şey yapmadım. Ama @hakan7038 kesinlikle yorumlarını oku. abi saygılar:)
0BeğenmedimŞikayet
Ezber_Bozan ()Suan bu kadarina hazir degilim senden ricam ozetlermisin kisaca :) kizma ama
0BeğenmedimŞikayet
Arsbu ()Emeğinize sağlık. @Ezber_Bozan işte böyle gördükçe rakamları takip ediyorum.