Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0479 12:09:20
EUR 36.2530 12:09:20
USD 34.5715 12:09:20
ALTIN ONS $2672.8250 12:09:20

Konu: Dolar nereye

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Dolar dar bir banda sıkışmış durumda 13.70 aşağı kırarsa bir alt banda dönebilir 14.03 ü yukarı kırarsa bir üst banda çıkabilir.
Şu an dar bir antta hareket ediyor aşağı veya yukarı fazla oynama olmayacağa benziyor Gittikçe daha alt noktalardan satış yemesi sebebiyle Aşağı yönelme ihtimali biraz daha ağır basıyor.

Yorumlar (71)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Benim elimde gümüş var dolar almıyorum dxy bu şekilde düştüğü sürece sadece takip ediyorum.
11 TL Altın a sarkarsa aralıklı parçalı gümüş düşünüyorum arada kar çıkışı fırsatı verirse dönüşlerde TL ekleyerek devam edebilirim.
NOK AUD JPY için herhangi bir tahminde bulunamıyorum.
Dolardaki bu düşüş ne kadar süre devam edecek yukarı dönecek mi yoksa ara verip tekrar mı düşüşe devam edecek kestirmek zor.

nımesay için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

nımesay ()

Kactan topluyacaksiniz dolar ı bizde oralardan alima basliyalim

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ellerinize sağlık

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Sağ olun Evet fena düşüyor bir önceki dibin düzeltme seviyesinden de aşağı inmiş 0.786 9445 te kırılırsa daha önceki dibe bakmak gerekecek

Bir önceki düzeltme seviyesi 94.60 onun Altın da 0.786 9398 var

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ellerinize sağlık. Dxy de hızla iniyor..

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum.
Neredeyse ilk defa ben bile dolar alacağım böyle ani çakılma hiç iyi değil. Yok mu çekirgelerimiz hayrına dolar alacak hayır sahipleri

dolarda düzeltme seviyeleri 12.06 ve en son 0.618 fibonacci 11.618 olarak görünüyor 0.786
10.99 un aşağı kırılması durumunda Altın ve gümüşte parçalı aralıklı alım fırsatı olabilir gene de her zaman terste kalma riskini göze almak lazım.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bence uzun vade uygun ama dolar TL bazında çok düşerse TL den Parçalı geçiş daha mantıklı görünüyor. Siz bilirsiniz karar sizin yanılabilirim acemiyim.

nımesay için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kurt123 ()

Teşekkür ederim abi Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben 6.26 ortalama ile bekliyorum dolar ın çok düşeceğini düşünüyorsanız dolar yukarı düzeltmeye gittiğinde bir kısmını deneyebilirsiniz. ama çıktığınızın Altın da ptoplamanız gerekiyor. Ben alım yapabilirim ama 11 TL den önce çıkış düşünmüyorum.. Beklesin gümüşün uzun vade de her türlü de kurtaracağını tahmin ediyorum karar sizin. Yatırım tavsiyesi olarak görmeyin.

Kurt123 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

nımesay ()

dolar ları gumuse parite uygunmudur

0BeğenmedimŞikayet

Güzel_YaRınLaRa_ ()

Evet hocam gerekli açıklamayı yaptınız risk bana ait dedim bugünün verileri nasip değilmiş beklemekten başka çare yok sabırla eksik olmayın.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Dün size çok açık cevap yazmıştım.Hatta NOK grafiği de yollamıştım diye hatırlıyorum bir de AUD. Ama dolar TL çok düşmesi durumunda parite nin kurtarmama ihtimalini de söylemiştim kendi sayfanızdan bakabilirsiniz. Tabi karar size ait benimkiler fikir alışverişi.

Güzel_YaRınLaRa_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kurt123 ()

Selamünaleyküm iyi akşamlar abiciğim bir yardımcı olursan çok sevinirim 1170 den aldığım gümüşü buradan bozayım mı yoksa bekleyeyim mi zararım çobanla daha çok zarar yapmaktan çekiniyorum Yardımcı olursan sevinirim

0BeğenmedimŞikayet

Güzel_YaRınLaRa_ ()

Evet hocam dolar ı parite yapmadım ama dün satsaydım iyiydi sağlık olsun bekleriz emeğine sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

Filizay ()

teşekkürler bekliyoruz düşmesini ins

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

0.786 kırdı çakılma devam ediyor dolar a parite yapan olduysa uzun süre terste bekleyeceğe benziyor.
@Unutulmaz_ @xwyz Resmen çakılıyor 89 lara gelirse ne M B ne hayırsever USD alıcları ne de çekirgeler önünü alamayacak gibi @Filizay M B müdahale etmezse çok daha aşağı inebilir tabi hayırsever USD alıcılarıyla çekirgeleri de unutmamak lazım.
Grafiğim bozuldu çalışmıyor ama dolar hak ettiği yere geleceğe benziyor çok hızlı düşmese bari anketler ve sayfamda her şeyi açıklamıştım çok uğraştım anlayan anladı.
@Güzel_YaRınLaRa_

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Tekrar teşekkürler saygılar selamlarımlar.

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Allah rahatlık versin sizlere, yazdıklarıniza harfiyen katılıyorum.. yüreğine sağlık kardeşim

4BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İndirime rağmen 18 üstünden 10 lara geldi aynı döngüyü beklemiyorum. Enflasyon rakamı açıklanınca da uçacak diyorlardı. Enflasyonun hız keseceğini düşünüyorum. Enflasyonla birlikte işsizlik artmadı durgunluk yok. Mal kıtlığı yok, cari açık azalıyor.
DXY hala 0.786 altında tekrar daha da aşağı inebilir yükselse bile gümüş yoluna devam edebilir.
Yanılabilirim doğrusunu Allah bilir. Görüşmek üzere bu gün hiç uyumadım.
@Kün_Fe_Yekün_19 ve aleykumselam bimukabele.

16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Açıklama için teşekkür ederim emeğinize sağlık peki hocam bir sorum olacak faiz indirimi ile ilgili şuan farkındaysanız bayağı dır söylem dillendirilmiyor ama ben indirim olur diye düşünüyorum bunun etkisininde herkes biliyor ben bu çelişkiyi bir türlü anlayamıyorum. Bu aşamada yine o döngüye doğrumu ilerliyoruz.?

0BeğenmedimŞikayet

Orhan_79 ()

MBnin sert düşüşü engellemek için alım yapabilme ihtimali bence de önemli, haklısınız. Ancak buna gerek olacağını sanmıyorum. 15-16 seviyelerinde müdahale olsa da söylediğiniz oranda düşürecek kadar büyük miktarda müdahale edilebilir mi? İhtimal vermiyorum. Kısıtlı olur kanımca.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

DXY ye bağlı çok düşerse M B sert düşüşe izin vermemek için alım yapabilir.
Yatay dar bantta yavaş yavaş aşağı gelme ihtimalini daha yüksek görüyorum.
Yukarı gitmesi içinse 14.03 ü kırması gerekiyor bu ihtimal daha zayıf görünüyor.
Önümüzdeki üç ay zarfında böyle olursa 15 16 seviyelerine gelmesi durumunda müdahale edilip 10 TL den daha aşağıda tutulması beklerim.
@Orhan_79 @16paramıknatısı teşekkür ederim.

Unutulmaz_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Grafik okumayı bilmeyenlere bile faydalı bir çizim olmuş tebrik ediyorum kazancınız rızkınız bol olsun.

1BeğenmedimŞikayet

Orhan_79 ()

Teknik değerlendirme için teşekkürler, tabi bunun yanında gelişmelere dayanan temel yorumlar da önemli. Ben bu baskılamanın uzun süre sürdürülebilir olmayacağını düşünüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Unutulmaz_ ()

Ne olacak dususmu çıkış mi

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

-1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum

-1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

1BeğenmedimŞikayet

xwyz ()

Teşekkür ederim kardeşim emeğine sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

alt yorum.
@xwyz bu şekilde devam ederse perşembe veya cuma günü alt banda inmesi beklenebilir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum