Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 05:01:12
EUR 35.9598 05:01:12
USD 34.5492 05:01:12
ALTIN ONS $2717.4500 05:01:12

Grafiği gönderen: ntmen_x

⭐⭐ntmen_x ()
Bitcoin

kırmızı daire içide akşam yıldızı düşüş formasyonu düşüşünü bitiren btc
yeşil daire içinde son yeşil mum 44 bin üzerinde kalırsa sabah yıldızı mornıngstar formasyonu oluşur ve btc için yukarı dönüş artış sinyali olur

Yorumlar (24)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Grafik olarak bulursam yardımcı olurum

Algerden için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

abi ordan bi koin soracaktım sana o yuzden sordum. bana gore gate tokatçı borsası zaten

ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Oradaki coinler fazla hızlı iniş ve yükseliş yapıyor 50 yada 100 $ teter den fazla riske etmek sıkıntı olabilir

1BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

:)) peki abi

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Yok hocam onda kayıt için a4 e yazıp zeybek oynar la casa de papaeldeki denver gibi resim çekmedim; ) sadece uygulamasını indirdim güvenlik safhalarini aktif etmedim

1BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

hocam sende gate borsası var mı?

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Sabah yıldızı formasyonu çalıştı 44 bin geldi şimdi sırada akşam yıldızı the evinin star oluşursa hsba oluşumu baslar umarım yükseliş devam eder 44300 uzeri kalislar yükseliş bandi için hazırlık olur

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Neyse nasip igne atarsa arada bi sirkelerse alirim cok guvenemiyorum bu ara bakalim neler olacak.

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Açılış kapanış takmıyorum oncedende çok soylemistim:)

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Kapanis iyi olacak sanki bakalim

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Burdan yürümesi lazim artik boşluk mosluk doldurma hikaye
39 37 belki belki. istikamet güzergahı tam yol ileri:)

Herkesin kendi fikri

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Iyide Ro btc gitmezse altlar nasil gidecek burralardanmi 80.000 igne gelmezmi assagilara.

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Ben altlarda anlık alsatciyim. bitcoyla isim pek yok. bitco beklentim 80 bin gulebilirler:))

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Bende iyi sayılırım Rocum btc altcoinlerde ufak sıyrıklarim var ama olsun nasip son tlcgim var korkuttular alamadım. 40.600 altı gelirmi.

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

iyiyim janum sen nasilsin

1BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Kolay gele vur kirbaci acima:))

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Radarda powr var onla uğraşıyorum ne varsa pump coinlerde var inişi de bi güzel oluyur :)) bu günlük onla uğraşıyorum

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Slm Ro nasilsin

2BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Kral ıdolum dokturuyosun mslh

Gorusemiyoz neler var radarda:)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Btc yükselmeye devam ederse çoğu radara girer 15 dk da deadcross silvercross goldencros ne ararsan var btc 41700 e inip artar 44300 e kadar artar sa yesillenme devam eder altcoinlere cansuyu olur

ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ferit1919 ()

Teşekkür ederim. İyiyim çok şükür bugün pek işlem yapamadım. Yoğunluktan. Yeni yeni Bi bakayım dedim. Radara giren olabilir mi acaba diye; ) bereketli ve bol kazançlar dilerim.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

İyi akşamlar hocam iyiyim siz nasılsınız bazen yorum yada grafikler çıkmıyor 0.67 lerden powr almıştım onla uğraşıyorum. ; )
0.59 aşağısına iniş yaparsa stoplarim artık btc iniş çıkışı dengeleri bozuyor 42000 den 40900 e bir iniş daha yapabilir 42300 direncini aşar giderse sıkıntı olmaz

ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

eocal2021 ()

26 haziranda bu iş çok hızlı oldu
bu sefer hacim %15-20si 26 haziranın
obenim canımı sıkan

1BeğenmedimŞikayet

ferit1919 ()

İyi akşamlar hocam. Ellerine sağlık. Nasılsıniz?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum