Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0514 22:29:23
EUR 36.3795 22:29:23
USD 34.5770 22:29:23
ALTIN ONS $2622.9850 22:29:23

Konu: Özel kur görmeyenler için

Siz daha hangi bankanın iyi olup olmadığını araştırın. Hepsi aynı yolun yolcusu. 6 Şubat 2020 de ki bana Özel kur rakamları ve biz bu kurlar ile günde 10 sat al yapıyorduk.

Yorumlar (92)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Eskiden gümüş 30 kuruş artsa dünyalar yatırımcının olurdu, şimdi bakıyorum 6 liradan 13 liralara çıkan gümüşü satmıyor. Kapılıyorlar neidiğü belirsiz bir üyenin peşine kraliçemkraliçem satmıyoruz diyorlar ve hayret ediyorum adı hiç geçmiyor o kadar yazanı vardı, kimse witch yüzünden 12 13 lerden alım yaptık satmadık terste kaldık diye. Niye yazmıyorlar çünkü hepsi kendi hesabı idi yanhesapları idi.

cenkoooo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Makaslar düşüktü.
Az bilinirdi. Günlük al- satla neler yapardık.
Az da bereket vardı.
Şimdi makaslar olaylar yazık oldu :))

0BeğenmedimŞikayet

cenkoooo ()

Eski günler gumus Bi inerdi Bi cikardi simdi tat vermiyor

Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Tl parlatmak :))
Çok kullanılırdı bir zamanlar :))

0BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Kesinlikle abi.
9,75 le tleye geçtiklerim. Var 9,5 ken almadım. 10,65 den gece aldım. Artık riskli döneme girdik. Pandemi dönemini yaşamamış insanlar bu dönemi de sağlıklı düşünemeyebilir. 9,5 dan almadım ben de evet ama 10,65 den alınır şuan tecrübelerim…
Pariteyle devam edecez. 2 ay önce 19,5-20 beklediğimi bu sene de belirtmiştim. Senin hedef daha yüksek biliyorum. Seninkiyle daha umut oluyor içimde :)
Ytd.
Bu sene ons yılı olacak diyordum erken başladık. Riskler çok olacak. Enflasyon fiyatlaması da olur. Fed faiz arttırınca ondan da kurtuşursak. Artık ralli başlayacak. Az parite ler hariç al yat zamanı başlamıştır gözümde.
Put. İ.. n bey dün dünyaya meydan okudu..
Ytd!

Onursalll01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cenkoooo ()

Belkide tl parlatiyordur hala :) kulakları cinlayasica

0BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Ona da düşecek diyordur. Gerçi düşüşler olur. Sanalcılar bı ortamda gold a geçiyorlar.. onslar ondan yüksek ama o sürekli düşecek diyordur yine belki :))
Tam bir ölücü adam :)

1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Eta zaten 3,5 de sattıktan sonra paralel evrene geçti dahalen uzay boşluğunda dolanıyor:) 3,06 dan aldığım gümüşler ile bugüne geldim 10,66 da sattım ama millet 7,8 de alım yaptı onursal hocanız diye yazıp küçük düşürmeye kalktı 7,80 den 6,05 e düşünce ama sonra 13 oldu. Dahalen 5 bekleyen var aramızda.

0BeğenmedimŞikayet

cenkoooo ()

ETA sanalda insallah zarar etmemiştir b t c cakip duruyor :)

1BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Onur abi ne günlerdi be :))
3,5 dan 5,50-6 olan gümüş..
Tekrar 2-3 lira bekleyenler..
Neydi bizimkinin adı eta mıydı :))

1BeğenmedimŞikayet

Murathan_34 ()

Onursal hocam o seneler ayrı güzeldi iki bankayla çalışıyorum ve FIBaa 496, tfx x 750

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Benim hesabımı kuveytte açtığım zaman 186 Gram altın ım vardı 35 bin lira 2018 yılında. Sonra vergi geldi , özel kurları iptal ettiler, güncelleme var dediler, para daha fazla artmasına rağmen özel kur yenileme yaptıkları zaman makas feci artış gösterdi. Para 36 binden 300 bine çıktı özel kur vermedi verse de civcive atılan yem gibiydi.

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Özel kurun var diyenler için yayınlayayım tekrar. İyi inceleyin rakamları. Daha da özel kur muhabbeti içine beni almayın.

1BeğenmedimŞikayet

altın_çağı_23 ()

Onur bey bende inadına like verecem bu bankalar yakında müşteri bulamazlar bu gidişle alırım fiziki atarım köşede dursun

0BeğenmedimŞikayet

BORA_27 ()

düşme olmazsa alım satımlarda biter o zaman Onur bey, bankalar bundan vazgeçer mi sizce, volatilite düşerse, günlük 3 5 kuruş aylık 30 40 kuruş gibi hareketler olursa bence bankalarda makasaları düşürmek zorunda kalırlar aksi takdirde 20 30 kuruş makaslarda kimse işlem yapmaz.

1BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Duzeltildi :)(

1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Bu resme dislayk atan bankacı, ver o kurları yine hadi. Neye dizlayk atacağınızı şaşırmışsınız.

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Ben o fiyatlardan aldığımı 10,666 da full satıp çıktım.2020 Nisan'da 3,05 de almıştım 66666gr.

Nasip19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Yok kardeşim düşme olmaz bundan sonra.

BORA_27 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nasip19 ()

Onur bey bu tablodaki fiyatlarla bizi eskilere götürdünüz.. Bu fiyatlardan alıp, elde tutmak vardı şimdi.. :)

0BeğenmedimŞikayet

Mechul34 ()

Panik olmasın kimse

Ordulu_Demir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BORA_27 ()

Evet :) ama tahminimce kurlardaki dalgalanma durur ve daha sığ hareketler olursa makasların da düşebileciğini öngörüyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Ordulu_Demir ()

Bu bankadan istediği değil. Birilerinin dayattığı bir sistem alınıp satılmasın. Gözleri korksun makastan satarlarsa almasın diye.

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Onu da belirttiğim yorumlar oldu, ayda 50 kuruş artış çok şahane idi, şimdi dakikada 2 kuruş oynuyor ama biz beğenmiyoruz:)

0BeğenmedimŞikayet

BORA_27 ()

aslında bankalara da hak vermiyor değilim, yani günde 1 lira düşüp yükselen bir piyasa var, eskiden 10 20 kuruş yükseliş veya düşüş bizim için iyidi, şimdi ise saatler içerisinde 50 60 kuruş fark ediyor.

0BeğenmedimŞikayet

Ülker345 ()

Hayirlisiyla alim yapabilsek, sene sonuna satmiycam hocam

1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

O dönemlerde al sat yapmaktan fırsat bulup gelip burda yazamazdı millet, şimdi maalesef hepimiz şurada yazılanları okumaktan yazmaktan, birbirimizle tartışmaktan başka birşey yapamıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Güldür Show'da otur evinde beya diyor ya, tut elinde diyoruz artık:)

-1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Daha siz şu iyi bu iyi diye araştırmaya devam edin çok bulursunuz o bankaları. Geçmişte kaldı artık yok hiç birisi.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum