Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (92)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()senin normal kurun bile özel kur kardeşim, ben o tarihte 5-6krş normal kur idi özel kurum 2krş ile 3krş arası değişiyordu :) senin kurlar normal değil yani
Onursalll01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rica ederim . tskler.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Onur bey şimdi bende baktım aynı gün 12.70 den satmışım hatta resmini çektim ama yüklemeyi bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Dalga az olur girdap oluşmuş.
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Siz bir tanesiniz hocam teşekkür ederim.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Volalite artışı ve tahmin edilemeyen fiyatlamalar yüzünden bir süre bu kurlara geçiş yaptılar sonra dünya piyasası ve belirsizlikler de arttığı için eskiden normal kur ile şimdiki satış alış kurlarında arasındaki fark arttı haliyle. Üstüne birde vergi koyuldu iyice uçtu sat al fiyatı farkları. Dikkat ederseniz normal satış alış rakamları arası farkta o tarihte şimdikinden çok az imiş
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben inanırım :)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Berekletli olsun dikkat et abi dalgali galiba sanallar
0BeğenmedimŞikayet
Torullu29 ()Sayfada kesinlikle yüksekten sattım demiyeceksin. yoksa kimse inanmiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Bir miktar evet.
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Şuanda öyle değil mi zaten herkese farklı tarife
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Hala sanallardamisin toprağım
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()hepsi birbirinden ... :) sana başka bize başka ne saçma kur öyle olsa ohooo bizde yaparız günde kaç al sat xD neyse alacağı olsun bankaların öte tarafta...
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Bilgim yok, bankada param yok hiç.
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()İsteyen inanır isteyen inanmaz 12.96 dan da sattım.
Torullu29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Şuan hepten kaldırdılar galiba
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()2018 Kasım ayında hesap açtım sonra özel kur varmış öğrendim, bankaya gittim , hemşo özel kur varmış neden bana o kurdan vermedin sen ayıp değil mi dedim , hemen dilekçe yazdı ve özel kur tanımladı sonra sayfada usta34 hemşom bir kur yayınladı , baktım benden düşük ve hemen gittim geri bankaya, hemşom ayıp oluyor ama bak bu kur benden düşük hemen onu tanımla dedim, onun al sat fazladır toprağım dedi, bende bir hafta al sat yaptım günde en az 5 sat yapıyordum. Sonra telefon açtım ve kuru düşürdü.
0BeğenmedimŞikayet
Torullu29 ()Bende 12,01 den alıp 12,70 lerde satmıstım.
2BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Nasıl yani şimdi siz bana inanmıyor musunuz. Ben çıkış oldukça satışa başlamıştım 12.70 lerden itibaren ogün kuveyt en yüksek sanırım 13.02 lerde satış vermişti. Gümüşte olmadığınız için siz görmediniz sanırım inandırmak sorumda değilim yaptığım işlemleri ben biliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bu özel kuru nasıl vermiş banka böyle ben onu anlamadım, 9 ay kuveytte takıldım en fazla verdiği güzel makas Altın da 1,30tl platinde 1,5tl oda sürekli değildi, gümüşte en düşük 1,90krş idi. Vaybe bize özel kur veriyoruz diye keklemişler bence :))
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Allah aşkına yazdığınız hiçbir rakam ve gün gerçekçi değil. Grafik ortada günlük grafikte gümüşün ne zaman 12 ve 20 Aralık'ta saat 05:00 0000 mumu 12 den başlayan ve saat 17:0021:00 mumu arasında 13 lira gören ki bu rakamlarda banka makasları da göz önünde alındığında 20 Aralık akşamı düşüş başladı ve siz bu arada güzel bir kâr ile 12 de aldığınız gümüşü sattınız.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()12.70 12.96 bana yetti üç gün içinde.
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Eta kimseyi yönlendirmedi mi? Komiksiniz gerçekten.
Euro—dolar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Bozuk saat bile ayda bir doğru söyler Bravo
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()12 den girip güzel kâr ile nerde çıktınız?
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bende 12 den full gümüşe girdim birilerine uyduğum için değil gidişat hala çıkış işaret ettiği içindi çığ gelmeden de güzel bir karla çıktım. Aralarda al sat yapmasam karım 2 katdı bu yorumu yapmasam olmazdı sizin yorumunuz üstüne.
0BeğenmedimŞikayet
Euro—dolar ()@Onursalll01 bütün bu süreçleri, etanın nasıl üzerine gidildiğini takip ettim. Kimseyi yönlendirmediğine göre kendimdüşüncesi, bi de işi gücü vardı galiba asıl kazanç sağladığı. Sizin de üstünüze çok gittiler, onu anlıyamadım, daha az takip ettiğim bi dönem olabilir. Onursal bey, başarısız bi yatırımcı olarak, nerdeyse faize geçeyim mi diye düşünürken, henüz dolar dayım. Ara ara gümüş te düşüşler olursa bundan faydalanabilir miyim diye düşünüyorum. FED'in bu kadar faiz artırımına gideceği bir senede ons altın ve gümüş ons yükselebilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Aynen başkan i anda kayboldu
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Vay, müthiş bakıl açısı onur abi :))
Nasıl unutuldu ama.
Sen desen site kopmuştu. :))
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Eskiden gümüş 3 kuruş artsa dünyalar yatırımcının olurdu, şimdi bakıyorum 6 liradan 13 liralara çıkan gümüşü satmıyor. Kapılıyorlar ne olduğu belirsiz bir üyenin peşine kraliçekraliçe satmıyoruzdiyorlardı ve hayret ediyorum adı hiç geçmiyor o kadar yazanı vardı, kimse witch yüzünden 12 13 lerden alım yaptık satmadık terste kaldık diye. Niye yazmıyorlar çünkü hepsi kendi hesabı idi yanhesapları idi.
cenkoooo için cevaplandı (yorumu göster)