Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (102)
2BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Bitez de yalısına varmadan Halilim
Aman koptu kıyamet
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tokat manyağı yapıyorlar yatırımcıyı :))
Hakedis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Heyecanina diyecegim yok da bazen cok pis samar atiyor onu napicaz @BossVurguncu .. :))
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Dalalim mi ne diyosun.. :)?
Zeubmues için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hocam açıkçası ben bunun tepki yükselişi olduğunu ve tepeden alanlar için fırsat yaratıldığını düşünüyorum. Aksi olursa şaşırırım. Ancak gümüş gramda bir oluşum var mesela bugün. Dolarla olacağını düşünüyorum. Bir grafik atmıştım öğleden sonra bakın lütfen. Kesinlik icermez kendi görüşümdur. Ytd.
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Daha sırada göçertme olabilr diyorsun yani ablam :)) aman sonra
Uzun olur gemilerin direği
ah yanık olur Efelerin yüreğini
söylemek zorunda kalmayalım bak :)) @Aşkım_gumus @Hakedis
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()yukselise devam mi .
ustat
")
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ():))) ne çökertme idi be.. muz kabuğu püre yaptı daha dxy izliycez dur:))
Sabırlı olmak lazım. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah amin başımız selamet olsun :)
Oregon için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Oregon ()Aman başım selamet inşaallah:)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Gümüş candır bazende heyecandır benim aşkım gümüş
0BeğenmedimŞikayet
Zeubmues ()Almasanda Bu seferde bize yazık oluyor
1BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()O kadar şanslıyım düşünün millet kar eder dövizden ben zarar ederim o günde jyen adım ondada piyasa çöktü bı çıkarsam çökertme den nida almayacagim dövizi :)))
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Vallaha gecen ben de gumus almistim da cok pis coktu daha almiyorum millete yazik olur diye.. :) @Aşkım_gumus ..
1BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()eyvallah abim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hızlı aşıyor. 14 ler zaten potada bence gün boyu dediğim gibi ama 12.60-70 bandı kırıldı diyemem henüz teknik olarak gün kapanışı görmeden. ytd
Muraatakcaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) çökertme den çıktım da Halil'im size ve @Yaseminnisa ablama bir de @Hakedis dostuma gelsin :)
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()12.60 geçti abi 14 gelirmi aetik
1BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Tebrikler oda geldi
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Geçen döviz aldım çöktü şimdi birdahami alasam :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim çok sağ olun bilmukabele sizden de inşallah
Muraatakcaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()En önemli destek aşağıda 11.85-95 bandı ile şu an bulunduğumuz 12.60-70 bandı direnci 10 kuruşluk sapma payı bıraktım. Ara destek/direncleri gün içinde yazmıştım 12.08-12.21-12.38 şeklinde. En yukarıda en önemli gördüğüm seviye zaten 14.40 civarından geçiyor. Tabi 12.63 de zorlu bir yer tekrar belirtmiş olayım. ytd
Sayfadaki diğer arkadaşların hocalarımızın analizleri ve yorumları belirttikleri seviyeler ve durumlar değerlendirmeler de önemli göremediğimiz şeyler olmuştur belki. ytd
ayse_fidan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Allah razı olsun abim emeğinize sağlık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayır kırılmadı günlük kapanış sonrası daha netleşir
Hakantb için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Öyle görünüyor diyebilirirz dostum lakin çalışır mı pek emin değilim 22.58 altında kırılım gelmediği sürece zor bence dediğim gibi. Tabiki son mumlar pek iç açıcı değil ama bakalım boğalar ayılara izin verecek mi yoksa tekrar üstünlüğü ele geçirmek isteyecekler mi. ytd
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayse_fidan ()Dolarda destek direnç nedir hocam şuan
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlı akşamlar. Ben günlükte baktığım için bu yorumları seviyeleri günlük üzerinden belirttim, dolayısıyla bu seviye üstünde günlük kapanışta önemli görüyorum. Lakin alt saatlik kapanışlar ne kadar fazla olursa onlar da etkili olabilr. ytd
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()12.63 kırıldı mı hocam @BossVurguncu
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()son 3 mum akşam güneşi diyebilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hocam hayırlı akşamlar kalıcı olduğu saatlik de mi 4 saatlik de mi belli olacak