Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (102)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()12.80 gördü mü abla farkında değilim? 20 günlük ortalamayı kırmak pek kolay değil 12.60-70 gün içinde de belirttim sağlam direndi :) ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Spenk yavaş yavaş derinden derinden ilerliyor gibi spenk amca:))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ama sabredicen biraz. Elinde para varsa dolar düştükçe topla ablam mümkünse 7. x lerden:)))ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Nasipse gelir hintten yemenden değilse ne gelir elden
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Allah nasip ederse inşaAllah de gardaşım. İnşaAllah
Hakedis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Yandım anam yandım yandırma beniii.
Gümüşüm Gümüşüm diye ağlatma beniii
türküsü nü de unutmayalım:)))
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ():))ama elbet cikaricam ben bu zarari..
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Spek şuan ne yapmak istiyor((
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()satis mı yedi abi
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İşte böyle yorumlar bizi pek mutlu ediyor sanatsal estetikle çekiyor :)
Bekliyoruz abla gelsin gelmekte olan
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Hahaaa:))) iyiydi
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Noldu dayanamadı mi 12.80 lerin hafifligine.. ne güzel gel gel yapıyordu halbuki:)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Nası yani sizdemi zararkes yaptınız
Nolur yaptım demeyin
Siz fül fümüşdeydiniz nası oldu
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Iyı hatırlattınız hocam soyleyım
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Cumlemize insallah sayin hocam.. sizin bu etiket meselesini admine soyleyin isterseniz..
___Elif____ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bunlar olacak ama sonrasında onslar son sözü demedi daha. Son gülen iyi güler diyerek halayın başına da seni koyarak şinanari narinayy yapacağız. Sabır...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İllaki arkadaşım nasip kısmet hayırlısı her daim :)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Var evet isabetli yorum yapan ustalar haklsiiniz.. bakalim artik nasibimizde ne varsa artik.. saygilar efendim..
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Ne yapalim usta vardir elbet bir hayir kazanan arkadaslara selam olsun diyelim.. ; ))
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Ne dıyım Allah yardımcımız olsun kaybettıklerınızden daha fazlasını kazanırsınız ınsaAllah
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam çok insan takip etmek hiç iyi değil ben kendim için söylüyorum takip ettiğim değerli hocaları şahsen tanımıyorum ama çok değerli insanlar aylarca yazılarını okudum sonra takip etmeye başladım
Selaleci çok boş yorum yapan da çok onun için iyi ustaları takip etmeni tafsiye ederim bilgi çok önemli buradan hepsine çok teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Yok be ablasi ne arar sstis yerlrrimi anlatsam sac bas yolarsiniz.. :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ah şu spenk yüksekken sattırmaz gaza getirir tepeden aldırır öyle tokatlar, düşükten korkutur aldırmaz öyle tokatlar malesef :)
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Ölemi ben bı parca var sanıyordum elınızde yanlıs anladım ozaman cok pardon
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Yahu bende gumus olsa hic cikar mi.. ; ) sifir gumus ile pusudayim.. :)
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Gumus vardı dımı elınızde sızın. Satıs hedef kac:)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Dolara hic bulasmadim bulasmayi da dusunmuyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ():))samaroglana dondum usta sorma.. @Aşkım_gumus
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Dövizde beni tekme tokat yemisten beter ediyor hocam beni döviz bana uğursuz geldi ama gümüş beni seviyor sanki
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tam da öyle oldu ama demi nasıl uygun bu türkümüz :)