Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (102)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sonlardaki mum görünümleri pek iyi değil, Asılan Adam üzerine kuyruklu yıldız gibi hatta 3'lü olarak baktığımızda akşam yıldızı gibi. Lakin her şey bitmiş diyemem teknik olarak 22.60 seviyesi alta kırılmadıkça gümüş onsta. Tekrar dip yapası varsa yaptırırlar ona kesin bir şey demek zor ama şu global enflasyonist ortamda çok da düşüş bekleyemem açıkçası. Yine de ağalar ne isterse o olur :) ytd
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Enflasyon verisi var yüksek gelecek usd de biraz yukarı hareket olabilir
Akademisyenanne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akademisyenanne ()Haftaya ne verisi var acaba sayın @By_tarafsız_adam By_tarafsız
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()haftaya veri öncesi meşhur 2li diplerinden birini yapmazsa, grafikteki rsi tepeye kadar gidecektir diye tahmin ediyorum. Önümüzdeki verilerinde onslere yaracağını düşünüyorum. Tek sorun veri öncesi acaba dibe gidermi ilk önce :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Tam abim sagol varol
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Değişken ama 11.80-90 lar kötü ihtimalde ama oraya kadar iner mi.
12.08-12.21-12.38-40 ara destekler. ytd
Muraatakcaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abim böyle sorularda cevap veremiyoruz biliyorsun. Kendi kararın tabiki ben olsam bir miktar parça çıkabilirim buralarda geri çekilme olması ihtimaline karşı, elimde parça da olur dolarda 14 TL ler gelmesi ihtimaline göre, ama net bir şey yok devam ederse de üzmez düşerse de üzmez beni böyle bir pozisyonlanma. Lakin herkesin vadesi ve risk algısı kendine göre değişeceğinden o sebeple benimki size sizinki bir başkasına uymayabilir. ytd
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
legendarow ()kardeşim durum nasil platinlerr duruyor gonderimi
2BeğenmedimŞikayet
heros ()kimse. yukseleni.
bozdurmazz zannimca.
dusurceksin.
biktircaksin.
sinir. edeceksinki
insanlar. yilsin.
ve bozsun .
pawel. taktigi.
onslarda.
uyguluyo
gayeettte basarili gibi.
3-4 aydir. ons. da. tik yok.
")
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Habibe35 ()Aynen katilmamak mumkun degil
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Aciklamislardi hocam bunu canlı yayında. Kendi kendine düşecek denmişti. Bakın mantıken şöyle düşünüyorum. 18 lere kadar gitmese de belli noktalarda tepeden alan yatırımcının çıkış yapması istenir. Çünkü mevduat sistemine dahil edilmek isteniyor. TL kuvvetlendirmek degilmi asıl amaç? Bu ilk aklıma gelen... ytd
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Napsak gidiklasakmi acaba:))
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()kaca kadar satis yer abi
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Tşk ederim. Emeğine ve sabrına sağlık
0BeğenmedimŞikayet
heros ()mb $ mudahil olmayisini
neye bagliyorsunuz. .
")
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hangisi oluğunu bilemiyorum ama 12.69 a çıkan hareketli ortalama seviyesi üzeri kapanış gelmedikçe kıramaz ve satış yer normal olarak.
P kadar bıçak sırtı gidiyor ki net konuşmak zor ama hala 14 lerin doları çekeceğine inancım var esasen. Yine de fazla hayalperest olmadan makul hareket gerekiyor hem aşağı hem yukarı ihtimallere uygun olmalı yatırımcı elindeki portföy. ytd
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()O yüzden eli kolu bağlayıp seyrediyoruz. şuan derdi ne acaba(((
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hocam dolara bağlı çok kısa süreli de olsa göreceğini düşünüyorum. Elbette bu benim düşüncem ve çıkardığım sonuçlar... ytd.
Yusuf_krç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Çok güzel uyanacak. Yeterki derinn uykudan biri uyandırsın. Ama istemese de mecbur uyanacak..
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Spenk üste gidecekse silkeleme altta kalacaksa gaza getirme derdinde
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok makul ablacım hak veriyorum toplamak lazım :)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()7 leri mi bekliyoruz hocam size zahmet cevap verseniz
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Uyuyan dev uyanacak mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ustad demeyin yahu... ustalara ayıp oluyor; ( yok gümüşten bahsettim hocam..
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ustad demeyin yahu... ustalara ayıp oluyor; ( yok gümüşten bahsettim hocam..
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Aynen usta allah nasip etmezse toz oluruz haklisin.. :)
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin ayağında gümüş hal hal ile son kez yazmış olayım ban yemeden :)
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Orası öyle... onslarin da sırası gelecek... Sağlıklı olalım göreceğiz insaallah. Az daha inletecek. Sabır
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()7xx gumus mu. .
$ mi.
ustat
")