Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (221)
0BeğenmedimŞikayet
Snipers35 ()Hocam girilirmi
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Sağ olun hocam emeklerinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Oh çok şükür iyi bari sevindim senin adına da gerçekten
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Kesinlikle
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kolay iş değil ama karı gördün baktın bir şeyler fazlasıyla saçma gidiyor uzak durmak lazım. Masadan kalkacağın zamanı bilmek lazım
Nurtal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O halde sorun yok inşallah en azından fark etmişsiniz o da güzel zaten çatırdıyordu
Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlısı inşallah 400 ler altında biraz zor gibi artık ama onslar da düşerse olabilir. Bu piyasada olmaz diye bir şey görmedim. uyd
Adrenalin11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Olsun benim alışın çok çok assagidan
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Valla hocam dün aldığım kar yazınca öğleden sonra yeter bu kadar dedim sattım toplantı olduğunu duyunca sizin paylaşımı da görünce iyi ki satmisim stresi yaşamadım çok şükür.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Daha erken de çıksanız olurdu aslında ama hayırlısı nasip teşekkür ederim
Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nurtal ()Ya hocam niye yapamıyorum bu sat al ı Uzun vade yi anca yapabilecek gibiyim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim beklediğiniz gibi güzel kazançlar olur umarım
Foreverfrankie48 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Zaten 12-13 aralığı da gelmiş bişey kalmamış 11.95 e. ytd
ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tamam dostum iyi geceler
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()400 leri görürüz inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Senin muzlu gönderimi den sonra 13 ten cikmistim her zman maglum dergi PAylasim. yapinca bir şey oluyor hedefim 12.50 13 ten çıktım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ah be kral neden. 12-13 aralığı zaten beklentim ama kesin bilemiyorum kral fibo seviyeleri gösterdiği değerler. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Nasipte ne varsa o olur demi ustam. Bir şekilde haydan gelen huya gidiyor
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok şükür evet gerçekten de en azından tepeden yakalanmadıysa birileri ve bunda faydalı yorumlarınız olduysa beni bir nebze olsun mutlu etti
UZMAN_51 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin. Daha bugün 40 tane şey yazdım doları dolar ile yakarlar çivi çiviyi söker dedim falan. Ama hep uyarıydı. İnsanlar çok gafil kalıyor malesef. Hayırlısı artık ne diyelim
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Foreverfrankie48 ()Cevap için teşekkürler Hocam.. Gümüşten dolar a, dolardan altın a parite yaptım.. Altın borcum vardı bu ay böyle olursa kaçırmam düştükten toplarım
0BeğenmedimŞikayet
Fatih1976 ()Kral tahttan indi
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Kral acil yardım ora gelir de emir i unuttuk 15.35 den almis ne yapsak
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Anlatma boşuna anlamazlar düşmez düşmez arkadaş nasıl çıkıyorsa öylede düşecek
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gelir mi dersin kral :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüşten altına geçiş, gümüşü satıp altın alarak yapılır başka türlü yolu olduğunu bilmiyorum varsa da.
Foreverfrankie48 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederm sevgili bromm cansın :)
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dolar bir geri çekilsin de ona göre 12-13 TL aralığı gelirse baya düşebilir onslar buradayken. Lakin bakalım onslarda atak gelirse toparlanma olabilr. Doların açığını ne kadar sürede kapatırsa artık. Dolar baskısından kurtulmak da iyi oldu bir nevi. ytd
Akireb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
UZMAN_51 ()18 lerdenusd alanlar icin üzülüyorum hocam sahsimca bu düşüş yarın da devam edecek gibi usd almadığıma bir kez daha hem vatanım adına hemde şahsım adına şükrediyorum ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Sadece düşer veya çıkar sözüne odaklı insanlar. Bu yüzden paylaşım niye yapılmış diye bakmıyor bile. Al veya sat komutu bekleyince maalesef sonuç hüsran oluyor. 18 den USD alan bir kardeşim, şimdi 13.50 de dursa bile 10k da 50 bin Zarar eder. Rabb'im kolaylık versin böyle ise:(