Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (87)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın kanal alt band dibindeyiz ve fibo 0.618 ile 50 günlük hareketli ortalama altında kalmış durumda dolar. Parçalı olarak isteyen deneyebilir. Bu kez de alta çok aştı gibi görünüyor. ytd
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()günaydın hocam alim yapalimmi
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ama 0.618 altında kaldı şu an sıkıntılı bir seviye ve 50 günlüğün de altında
Habibe35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Habibe35 ()Aynen alım fırsatı baskahic bir şey değil lise size
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Eline emeğine sağlık
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın cümleten. Bu grafiğimize bir güncelleme atalım dedim. Dolar dünkü düşüşle 0.618 ve 0.50 fibo geri çekilmeler ile 20 ve 50 günlük hareketli ortalamalar arasına inmiş vaziyettedir. Önemli tepki bölgeleri olan bu seviyeler alım fırsatı da olabilr 0.618 seviyesi olan 12.10 lar civarı ve 50 günlük bereketli ortalama da aşağı yukarı 11.95 ler civarına kadar geri çekilmeler normal ve alıcı bulunacak seviyeler olabilecektir. Her hangi bir Death Cross durumu gerçekleşmediği sürece orta uzun vadede dolar yükselişi sürebilir. Henüz izleme tarafındayım. Ben yazana kadar 12.09 a indi bile.ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ons yükselirse mi demek istiyorsun tam anlamadım?
Clemam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Clemam ()Baskan ons destek verirse. Mudahale ile nereye ceker?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yalnız 12.40 lardan dan geri topladı bu işi bilenler. Ve yine kardalar.
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın :) Hakikaten ya hatta geri toparladı bile, balon çok fena patladı ama alttan alanlar neyse de tepeden alanlar malesef terste kaldı. Sanki pump yaptılar, Dolar sanal varlıklar gibi oldu demiştim dün tam da öyle oldu.
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()12.40 ı da gördük bakalım ben size ne diyim :)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu rakam aralıklarında bir yerde tutundu bakalım şimdilik dolar. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@Zeubmues kardeşim bu da sana benden
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Parayı koruyacağız derken kötü olmaz inşallah. TL varlıklar çekildi. Şimdi geriye kalan balonu patlatmak. İllaki olacak diye de demiyorum aslında. Lakin olursa nerelere kadar gideriz bilmek lazım. ytd
Zeubmues için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeubmues ()Abim inş, millet panikten satar da dolar düşer. Yalnız şu an millet panik yapmış kefen parasını bile yakında dolara yaptıracak.
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Abi ne yaptın bu 3 şeritli otobanın en sol şeridi olmuyormu
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Panik satışları getirecek bir gelişme. Zaten onu ben bilsem zengin olurum arkadaşım. Lakin yapacak olduktan sonra bir bahane bulunur.
Zeubmues için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeubmues ()İnş, ama bunun için tek bir sebep söyleyebilir misin
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İki kanal varya orda onun üzerine bir kanal daha ceksen acaba o igneli kısım ı yeni yaptıgın kanalın orta noktasına denk gelir mi ? ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aklımda şekillenen en iyi ihtimalle 12 ler ama bakalım nasıl bir döngü olacak :)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()köpüğün bile köpüğü çıktı bu döngü bide dolara vurursa sizin rakamları bulur :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim en azından bi bakalım dedim kanalın üstü biraz köpük fazlası gibi geldi. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Vesile olacak çok fazla şey var bro bu dediğin de onlardan birisi :)
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()açil bi durumda can yeleği olur bu eline emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
heros ()bakanin . bankacilarla. toplantisi
buna vesile. olurmu
broo
ne dersin
")
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Söylentiler varmış bro teknikte bakınca da çok garip gelmiyor :)
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()broo
$ sert bi cekilme mi
onguruluyo
")