Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (87)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dolarda alıcılar ve satıcılar büyük savaş içinde ama ayılar saldırsa da boğalar meydanı boş bırakmıyor. Bu bağlamda ters bir şey olmadıkça yukarı arzusu daha yüksek gibi. ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dolarda alıcılar ve satıcılar büyük savaş içinde ama ayılar saldırsa da boğalar meydanı boş bırakmıyor. Bu bağlamda ters bir şey olmadıkça yukarı arzusu daha yüksek gibi. ytd
0BeğenmedimŞikayet
ronx ()Nasip olursa görürüz usta tabi her şey mümkün
Fettah10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bereketli olsun geri çekilme olursa toplamak makul bence parça da olsa. ytd
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Eyvallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
Fettah10 ():) maksimum 13:80 görür, daha yukarısı3 aydan önce zor. YTD
ronx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Garantici bir davranış olarak dirençte satmaktır ve gün içinde de geri çekildi ama makas sorunu olunca yerine koymak zor yukarı arzusu var çünkü sonuçta kesin değil de. ytd
Oregon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()mrh hocam iyi akşamlar platini verdim küveyte. tl deyim yarın için öngürün varmi.
0BeğenmedimŞikayet
ronx ()Evet doğru yazmışsın ocak ayı sonu usd de 15 beklentisi mevcut yavaş yavaş alımlar yapılıyor çünkü ocak sonu tamamlanacak buda usd i 15 in uzak ara üstüne atar ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş bazen candır bazen heyecan ama uzun vadede değerli bir metal şu enflasyonist ortamda bir kağıt parçasından daha değerli olduğu da bir gerçektir. ytd
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oregon ()Haklısın makas çok burda bazen ustalar kardan zarar alabiliyor takip ettiğim bazı ustalar erken çıktı ben size uydum diyelim 14 üzeri beklediniz sanırım umuyorum ki gelecek vade sıkıntım yok şükür bekliyoruz sizle
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim bereketli kazançlar inşallah zarardan kurtulursunuz. Bir miktar çıkıp aşağı gelmesi ihtimalinde toplamak daha makul olabilr ama şu makas zımbırtıları ayrı sıkıntılı oldu. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Oregon ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dostum böyle sorulara cevap vermek zor. Slave hocamız gibi hocaların alış satışlarını incelemek daha yerinde olabilr. Şu an tam direnç noktasında 2 yöne de ihtimal eşit. Elimde tl olsun düşerse alttan desteklerim dersen de olur ama direnci kırarsa da üzülmezsin, ya ben direnci kıracağına inanıyorum diyorsan beklersin ama hiç bir şeyin garantisi yok. Yukarıyı zorlayıp duruyor kıramazsa salacak güç toplamak isteyecektir gün içinde inip inip çıkıyor. Kırarsa yukarı gider ivmeli. Benim hedef 14.40 hala. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Yok hocam çok cüzi miktarda şansımı nokta bı denedim diğerleri zaten denenmiş ve test edildiği için dedim bı de başka ülke deneyim pazartesi öğlenden sonra aldım ve ge elimizde kaldı dövizde bu kadar şanslıyım :))) bana tek gümüş kar ettirdi ALLAH bereket versin ondan gümüşe aşkım dedim :)))
0BeğenmedimŞikayet
Oregon ()Selam en düşük alım 9 50 yüksek 12 90 bir miktar çiksammi zarar çok 9 50 aldigimi
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Maşallah tabiki bereketli olsun olamayanlara da nasip etsin inşallah amin
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hmm biz de sandık ki adam yüklü para ile piyasayı yönlendiriyor :))
Herkesin dilinde olan şey ben aldım düştü ben sattım yükseldi değil mi :) işte bu şekilde malesef demek ki strateji değiştireceğiz ne düşünüyorsa tersini yapmaları daha makul böyle insanların :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Maşaallah diyelim. Rabbim helalinden herkese nasip etsin.
0BeğenmedimŞikayet
Rovan ()Aman hocam durun tersten cikmama az kaldi 10.35 tersten cikariyor beni sonra alirsin:)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Nok aldım 18 den 11 RE geldi burdanda dolar Euro alsam 6 Lara fan gelir bu kadar dövizde şanslıyım :))) ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():))) Allah'ım sana geliyorum ETF gibi yatırım yapanlar var :))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Nasıl bir bütçe varsa artıkın:)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Nasıl kurtaracaksın?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim abi. Günlük grafik basitçe ve teknik rakamlar bugün görünen. Gittikçe azar azar yükselir bu rakamlar ve seviyeler gün geçtikçe. ytd
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam en son nok aldım piyasa sallandı şimdi niyeti bozmak üzereyim dolar ve Euro alayım diyorum herkesi kurtarayım diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine sağlık kardeşim
Bu günlük mü
4 saatlik mi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Demek ki alıyor. Alttan alıp ortalama düşürmek isteyen de var yukarıdan satıp tekrar alttan alan da var. MB bile alırım diyorsa millet niye almasın? ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam millet dövizi aliyormu anlamadım habire yukarı gidiyor ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İyi akşamlar dostlar. Dolar TL de epey süredir takip ettiğim basit yükselen regresyon kanalı grafiğimizde her şey açıkça belli teknik olarak. Kanal alt orta ve üst bantları şu anki seviyeleri.
Şu BB deki açıklığa bakın. 13.30 üzeri fiyatlamalar kapanışlar kanal üst bandına, 13.30 altı fiyatlama ve kapanışlar kanal alt bandına daha yüksek ihtimaller içerebilir kısaca. Teknik ihtimaller olup teknik dışı haber ve gelişmeler farklı ihtimallere gebe olabilr o yüzden yatırım tavsiyesi içermeyen bir analizdir.