Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0703 00:26:07
EUR 36.8256 00:26:07
USD 34.3855 00:26:07
ALTIN ONS $2684.8600 00:26:07

Grafiği gönderen: WiTCH

WiTCH ()
Dolar

Gümüş dolar Altın grafikleri

Siyah çizgi ile belirttiğim rakamlar üzerinde pozitif görünüm devam ediyor.
Pembe çizgi ile belirttiğim rakamlar ise direnç takip edenler biliyorlar.

Not: Burdan alayım mı şurdan satayım mı gibi soruları lütfen sormayın arkadaşlar.

Yorumlar (46)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ZGK ()

yani siyah çizgi o manaya mi geliyor genel olarak

WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

WiTCH ()

Değişmiş olabilir o, bakarım yine

ZGK için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ZGK ()

hocam 9.84. te siyah çizgi var ya 9.84 . 'ten aşağı kırarsa yükseliş trendi biter düşüş başlar mi demek onu anlamıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Kelebeks ()

ah Ne bu sevgi süpürge ne ki ölümüne göz göz Göztepe

0BeğenmedimŞikayet

Demir_21 ()

Hayırlısı bekleyecem zaten bende zararına satış olmaz

0BeğenmedimŞikayet

WiTCH ()

Korkmayın çok bekletmez

Demir_21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Demir_21 ()

Direncimiz de 14.15 görünüyor MB müdahalesi ürküttü açıkçası ilk defa bugün dolar aldim
Aldığımı duymuşlar mudehale ettiler :) 13.40 ortalamam

0BeğenmedimŞikayet

WiTCH ()

Sorun yok geçerliliğini koruyor

Demir_21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Demir_21 ()

Grafiginizde 13.35 üstünde sorun yok demişsiniz şu an altındayız mevcut durumu iğne atmış olarak mi görmeliyiz 1 saat oldu ama altında kalali

0BeğenmedimŞikayet

muratım ()

üstad selamlar analizini nasıl okumalıyız kısa orta uzun vade mi. yanlış bir soru olmamıştır inşallah. :) cevap vermeyebilirsin :)

3BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Grafik aynı. 9 a götüren senaryo da 13.90 a götürende 17-20 ye götürecek olanda aynı senaryo

ulaş_can için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cnyts ()

Tabikide bu süreçte olağan dışı durumda yanılmalar olabilir. Ama grafik; teknik analiz destek direnç yok demek bence yanlış. Dışardan takip eden biri olarak bir kaç kişiyi özellikle takip ediyorum. Şuana kadar herhangi bir işlem yapmadım. Önce biraz mantığını öğrenmek gözlemlemek istedim. Neticede bugün yükselen dolara ani kararla alınan bir faiz artırımı kararıyla düşebilir. Bunu bilemeyiz. Kaldı ki benimde bir iradem var ve nihayi karar yine benim...

ulaş_can için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tacoknr ()

Teşekkür ederim dilek hanım grafik için Sabahlari direk sizin sayfaya bakıyorum artık elinize emeğinize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

WiTCH ()

Merhaba
Hiç fark etmez anlık sarkmalar hariç verdiğim rakamları takip edin

cnyts için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

cnyts ()

Merhaba kolaylıklar dilerim ben pek grafikten anlamam. Ancak yazılanlardan anladığım kadarıyla. Demek istediğiniz siyah çizgi ve üzerinde kaldığı sürece yükselme devam eder ve pembe çizgiye kadar gider şeklinde anladım. Ancak siyah çizgideki ayrışmayı anlamadım günlüktemi siyah çizgi altına düşmemesi gerekiyor yükselişin devam etmesi için. Lütfen farklı yorumladıysamda gülmeyin yadırgamayın inanın grafikten anlamıyorum. ama anlamaya çalışıyorum. saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

WiTCH ()

Rica ederim

Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ö_F_Tuğcu ()

@WiTCH sizin sayfanızı ayrı açıp baltığım için aynı sayfada paylalılmış olarak telakki etmişim. İyi günler. Zamanınız için teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Ö_F_Tuğcu ()

@WiTCH anladım. Grafikler için teşekkürler. Hayırlı afiyetli bereketli bol kazançlar.

Ertuğrul51 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

WiTCH ()

E biri dolar diğeri gümüş sayfasında paylaşılmış?

0BeğenmedimŞikayet

Ertuğrul51 ()

İkiside aynı grafik sayfaya 1 i düşmezse diğeri düşsün diye

0BeğenmedimŞikayet

Ö_F_Tuğcu ()

@WiTCH evet, altın usd gümüş içeren 3lü grafiğinizden bahsediyorum. Grafikkerinizde bakarsanız 40 dakika önce 2 tane grafik ardarda paylaşmış görünüyorsunuz.

0BeğenmedimŞikayet

WiTCH ()

Dolar sayfasın da mı?

0BeğenmedimŞikayet

Ö_F_Tuğcu ()

@WiTCH 1 dakika içinde 2 tane grafik paylaştınız. İkisi de aynı görünüyor

0BeğenmedimŞikayet

WiTCH ()

Dimi ama, ben daha ne anlatayım :)

cryptex için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cryptex ()

Ellerine sağlık. Anlayan anladı. Anlamayan sormasın bu ne diye. :)

0BeğenmedimŞikayet

silbaştanbaşla ()

Ellerine zihnine sağlık teşekkür ederiz.. kolay gelsin

0BeğenmedimŞikayet

WiTCH ()

2 grafik derken?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum