Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Elimde bir çalışma yok dostum
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Hot destek drenç var mı Başkan
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahoşaho ()Şuan alım icin bi öneriniz varmı hocam ne alsak
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Eşitlenmiş btcninde biraz salması ile
ZOYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZOYA ()teşekkürler bekliyorum iki ekran açık binance tr tether ve busd, binance global sol, link, ont, amp, neo uzun vade shiba
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Salla geç. Sa. nal alem böyle işte.. halbuki adım san. ım grafikler mevcut ama biriside ulaş. ıp o yorumları direkt. bana yapamadı...
Sale için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sale ()Çok yorum yapmıyorum ama saçma ve haksiz yorumlar yapiliyo bazen sizin için . Sizi takipteyim. Sayenizde de hiç zarar etmedim. Sessizce alıyorum satıyorum onerilerinizi. Bi teşekkür edeyim dedim.
1BeğenmedimŞikayet
Sale ()Sağolasin. Bütün likelar sana kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Gelmesi lazım. Cok volatil ve borsaların bizi ka. zıklamasından dolayı suan gelmiyor. Dolar sabitlediği an aynın seviyeye gelir.
ZOYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Allah kolaylık versin...
0BeğenmedimŞikayet
ZOYA ()usdt sizce piyasa seviyesine gelir mi ben de al sat yapıyorum
3BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Wıng de yakım varmıs..
Bir de wanusdt ağ güncellemesi var 26sında..
Şuan izlemede ikiside.
Dolar olayı duraksamazsa hareket zor maalesef.. herkes dolar alsatında..
Sale için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()İşine bak ya... senle zaman kaybedemem
çelikkkkk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sale ()Yeni coin yok sanırım kardeşim. Takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Adamı çekemiyorsunuz resmen. Bariz. Açık. Ortada. Hangisini anlarsan.
4BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Sorarım gayet güzelde açıklar Allah razı olsun. sana soranda kabahat yürüyen ego.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Tl değerlerini bilmiyorum. Dolar olarak incelemem profilde mevcut
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Luci hocana sor ben bilmiyorum
çelikkkkk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maydemir020 ()amp aldım su an :)
Şaşkın1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Umarim almayi basarmisindir... ytd
maydemir020 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()bu nasıl oluyor. binance de şimdi alıp btctürk e transfer yapıp btcden satıyor muyuz. perşembe günü saat 15 de
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Paribu da 3.270 TL yine de alınır mı hocam 500 K ile girsem ortalama btctürk de kaça satarım ?
0BeğenmedimŞikayet
maydemir020 ()usdtnin faydası olıur mu