Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (203)
0BeğenmedimŞikayet
Vannyreggy ()Nereye kacmis acep balonu cabuk sonenlerden olmasa yazik.
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Daha gider diyorsunuz hocam:( ne olacak bu milletin halı memleket yanacak cayır cayır
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Usta35 ()Çelik bey nasıl kuruyorlar oyunu çıkar
10cent 10cent düşerken
50cent YTD Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Hocam abd de enflasyonun geçici olmadığını fed kabul eder araçları kullanacağız enflasyonla mücadele edeceğiz derse btc ve altın yükselir mi yoksa faiz baskısı artacağından dolayı düşürür mü?
0BeğenmedimŞikayet
Erdgn79 ()Hocam 8.90 altına indi , tehlike çanları çalmaya başladımi...
0BeğenmedimŞikayet
Balaban42 ()Ozaman gümüşüde yokarlar götürmü çelik hacım
0BeğenmedimŞikayet
M_060606 ()Paraniz dolardami çelik bey
0BeğenmedimŞikayet
Usta35 ()Aynen öyle zaten piyasa yapıcıları için buradaki herkes potansiyel birer av amaç buradakilerin para kazanması falan değil ki bilakis kabetmeleri ya gram azaltırsın ya TL yada USD vs Saygılar sunuyorum
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Kisa vadeli aldiginiz gumusleriniz duruyormu
AliAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Gümüş onsun 24 seviyesine düşeceğini tahmin ediyorum. Siz?
0BeğenmedimŞikayet
Balaban42 ()Eyvallah hacım şimdi anladım sizi takip ediyorum değerli yorumlarınız var
0BeğenmedimŞikayet
Balaban42 ()Çelik hacım bu yorudamda witch yokarıdan aldırdımı herkese mi diyonuz anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Hocam witch ortalıktan kayboldu neden acaba
0BeğenmedimŞikayet
GokhaN_ist ()Evet haklısınız ama şartlar 14 yıl önceki gibi değil, en azından pabdemi var
Usta35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Usta35 ()Evet çok haklısınız
Varil maliyeti 6 USD deyken olmuştu binlerce insanın pozisyonunu yaktılar stoplar patladıkca patladı
Yaşayanlar ve iyi takip edenler bilir gümüşte 14 yıl önceki fiyatlarına gitti bir daha gitmeyeceğinin de hiçbir garantisi yoktur
Benim bu piyasa da öğrendiğim en geçerli bilgi imkansız ve olmaz diye birşey yoktur ve her hedefin potansiyel gelme olasılığı vardır
Çok iyi bir noktaya değindiğimiz YTD Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()eline emeğine sağlık üstat daha ne yapacaksın maaşallah
sağolun varolun
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Piyasa yapicilarin isidir mii diyorsunuz sayin hocam