Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 03:01:38
EUR 36.1796 03:01:38
USD 34.5332 03:01:38
ALTIN ONS $2669.1600 03:01:38

Konu: dolar 2. ihtimal

⭐⭐Yarasa72 ()
Sterlin

doları 2018 kanalından itibaren alırsak eğer hedefi 12.2x olduğu gözlemlenmişir. ytd.

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Rica ederim hocam

Serap34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Serap34 ()

Emeğinize sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

Rocka ()

Teşekkür ederim, Saygılarımla

Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ben_Demiştim ()

Sayın üstadım yazdıkları bir türlü sayfaya düşmüyor bugün nedenini anlamadım. Ama profilime görünüyor.

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Ona bakmadım üstadım kusura bakmayın

Kurtu16 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Teşekkür ederim üstadım bu dolar TL düzeltme yapacaksa da nerede yapabilir diye düşündüm belki bir al sat ile dolar miktarını artırırız.

Ben_Demiştim için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Teşekkür ederim üstadım yorumunuz için haklısınız

halhil için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

11.28 üstü olursa 12.95'te potada olur üstadım. Ama şuan şöyle bir tabir kullanırım 1. viteste araba 90 yapmaya çalışıyor şansımanı dağıtır sonra :) dolar da öyle 1. Viteste çok hızlı gidiyor.

Rocka için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Afiyet olsun üstadım :)

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kurtu16 ()

Hacam altın usd paritesinde 61 bekliyor sanki

0BeğenmedimŞikayet

Ben_Demiştim ()

Niye yazdıklarım çıkmıyor acaba...
Bence sağda gösterdiğin hedefin üstad. Çok hızlı yükseliyor. Bu hızla solda gösterdiğin hedef 1 haftalık hedef. Dolar öyle hızlı yükseliyor ki günlük grafiklerden bir şey anlaşılmıyor artık. Gümüşün volatile günlerinde olduğu gibi saatlik grafiklerden destek ve dirençler çıkıyor ne yazık ki. Sonraki ppk toplantısına kadar yeterince zaman da var.

0BeğenmedimŞikayet

halhil ()

Bence bi önemi kalmadı artık hocam, günlük-4s yada- s i bb yi yüzde 2-5 deldiği zaman geri yerine koymak şartı ile belki al sat yapılabilir, hem satsak ne alcaz tlde mi kalcaz çok buyuk risk gibi, onslar yıkılırsa belki millet ucuz diye onlara yönelir ve dolar biraz küresel ölçekde zayıflar yoksa ... ...
Yatırım Tavsiyesi Değildir diyeyim ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Rocka ()

Elinize sağlık, çok teşekkür ederim. Benim korktuğum 12,20 üstü de ister mi?13-14 falan . 2018 kanalını takip edersek, 12,20 lerden düzeltme gelir mi? Yoksa yoluna devam eder mi? Saygılarımla.

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Rıdvan hocam ellerine sağlık. Mademki grafikleri sen attın bana da çay içmek düşer

4BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

@Akif44 @ResPectFuL @halhil @Ben_Demiştim hocalarım yorumunuz ne olur. 11.7x mi 12.2x civarı mı

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Herkese iyi hafta sonları diler. Eğer 11.7x de durmasa 12.2x potada olur. Bu grafiğe bakarak yatırım yapmayınız.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum