Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
hakanım44 ()@LostPassenger fet ve storj için çok teşeklürler hocam takibe devam
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()özür dilerim yazamamışım. Diyorum ki STORJ da yeni limitimiz az çok neresi olacak?
karatepe için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Anlamadım cok devrik cümle oldu
karatepe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Allah ne verdiyse artık nasipde ne varsa.
Ortalamam 2.02 storj. da
ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Kararlar sizde...
An itibarıyla fet. de kar marjı %30u geçti...
0.70 di...
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()İyi haftalar, STORJ daki yeni daha düşük beklentimizi anladığım kadarı ile 15:30 da göreceğiz.
0BeğenmedimŞikayet
maydemir020 ()bu coin tüm piyasalarda aynı anda değerlenmiyor mu bi piyasaada 1 usd bi piyasada 1.5 usd olmaz heralde
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_can ()Storje nasıl bir etki eder
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Fet cok istekli. Daha açılmadan sıfır atma cabasında maşallah
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Binance da ne olur kestiremiyorum. Btcturke gönderdik coinleri biz
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Storjda etkileyecek maalesef...
Fet. dimdik hala
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Alacağınız şeyler artık fet. ve storj...
ankara55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Tekrar nu aldımı
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Tekrar teşekkürler alcağımız ne var para boşta
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Üst yorum @Ganeja
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Amin cümlemizden abim :)
Osman_DOĞAN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Osman_DOĞAN ()Helal olsun sana ustam teknik çalışma buna denir işte bravo ALLAH razı olsun senden çok kazandık şükür sayende.
0BeğenmedimŞikayet
Kılıç66 ()@LostPassenger doğukan kardeşim nu için 1.02 hedefi kaçırdım. (Bi.. Ce ta gelmedi) başka satış hedefi ne olabilir. Yardımcı olurmusun
0BeğenmedimŞikayet
Fhr ()Bazıları gerçekten hedef veriyor ama aylarca gelmiyor dipteki zaten eninde sonunda cıkacak çıkıncada demiştim diye paylaşıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
s_arda ()3 like vardı 3 nde verdim 10 tane olsa hakkettin tbrk ederim
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()dostum başarılısın fet nerden çıkalım