Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()En büyük hatalarimizdan birisi de daldan dala atlamak oluyor maalesef.. Temmuz ayının 20'sinden sonra aldıklarımızın çoğu kar yazacakti, tabii ki biz kar marjı adı altinda alım satımımızı strateji ve plan dahilinde her daim adım adım stoplu bir şekilde stop yükselterek ilerlememiz sözkonusu olsun.. Kısa vade/orta vade/uzun vade gibi stratejileri değerlendirmek kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir ve buna saygı göstermek ise bir traderin büyüklüğünü ve tecrübesini ortaya çıkartır..
Piyasaya yeni girenlerin en büyük hatası fiyat seviyesine sadece siyah yada beyaz olarak bakmaktır.. Fiyat hareketleri her daim inişli çıkışlı her zaman zig- zaglar halindedir.. Harekete odaklanabilmek ve trend desteklerini takip etmek ve vade bazlı trendleri takip edebilmek çok önemlidir.. Aldım kenara attım diyen bir kişinin sürekli alıp satacağım al- sat yapacağım diyenin stratejisi bir olmaz olamaz diyebilirim..
Bunun içinde size tavsiyem stratejinize bağlı kalarak kendinize bir yol haritası çizmeniz olsun..
ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Teşekkür ederim
Selyıl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Haklısın hocam burada ki smacımız da o zaten sağolasın varolasın
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selyıl ()Sana da gelsin kardeş, yol gösteren tüm arkadaşlara LiKE gelsin, teşekkürler
Cyrpto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @CoDeX© bende sürekli altcoin degisenlerdenim stop olunca dahada düşer korkusu o coin i almama engel oluyor cunku girer girmez ana param yuzde 30 lara düştü Allah a şükür simdi ana paradayim ama destek direnci ayarlayamayinca stop olunuyor ve coin degistiriyorum başka coinde şansımı deniyorum
Yaptigiz paylasimlar bize yol gösteriyor Allah razi olsun bol kazançlariniz olsun
5BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli @Cyrpto_0 eksik olmayasın, değerli ve güzel bilgi paylaşımı yapan, yol gösteren tüm dostlara tşk etmemiz bir LİKE ile olsun, bir Allah razı olsun deseler bile yeterlidir..
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan kısa vadede majorleri takip edebilirsiniz sabah SOLANA ile ilgili grafik paylaştım, takip edilebilir.. Zaman ve fırsat bulduğum zaman zaten sayfada paylaşım yapmaya çalışıyorum, bol kazançlar..
Mezopotamya00 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Teşekür ederim hocam emeginize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Mezopotamya00 ()Hocam kısa vadedekar beklediğiniz altcoinler var mı
2BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Emeğime sağlık sayın codex bütün like lar codexe gelsin lütfen
11BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Haftalık kapanış olarak BTC pozitif bir bölgede kapattı diyebiliriz, aylık kapanış ise zaten söylemeye hiç gerek yok.. Günlük ve kısa vadeli görünümlere bakacak olursak şayet piyasa yapıcılar trenden ne kadar yolcu atacaklarına da bakıyor olabilirler birden yukarı da atabilirler ama piyasa yapicilarinin aklına aaklımız hiçbir zaman yetmez..
Aslında pek çok kişinin sürekli altkoin değiştirmesi nedeniyle parasını kaybettiği görülmekte.. Bu piyasada para kazanmak istiyorsak en önemlisi en başta sabırlı olmaktır, gerisi ise çorap söküğü gibi gelecektir.. Bu işi yapacaksak şayet sadece BTC yada alt fiyat noktalarına odaklanılmamalı, strateji, disipline çok önem verilmelidir diye düşünüyorum.. BTC 69K$ gecilirse adım adım 70K$ - 72K$ seviyesi ve bölgesi hedef hedefidir..
Bekleyelim, görelim değerli @Cyrpto_0 ..
8BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba @Cenker04 ,
CHZ şuan günlük/haftalık grafik akışında pozitif bir seyir devam ediyor ve uzun bir süre akümüle sürecinden sonra 30 Ekim'de en yüksek 0.6561$ seviyesine kadar bir yükseliş ivmesi sergilemiş olduğudur.. Günlük görünümde 0.4687$'in altında günlük kapanışlar yapmadığı sürece sıkıntı yok.. 0.6561$'in altında en düşük 4 Kasım'da 0.4212$'a düşüp bir düzeltme yapsada ve 0.4687$'in üstüne çıkarak şimdilik pozitif bir görünüme sahip olduğu görünüyor.. Kısa vadede 0.5960$ düz hesap kısacası 0.60$'in üstünde net başarılı kapanışlar yaparsa şayet adım adım 0.6561$'in kırılmasıyla birlikte 0.7778$-0.84$ ve Mart ayında test edilen 0.9449$'a doğru adım adım ve düzeltme yaparak gitmesi şeklinde beklenilebilir.. 0.9449$ kırılmasıyla birlikte yeni hedeflere doğru 1.20$ hedefine gitmesi kısa vadede beklenilebilir..
XLM'de şuan günlük/haftalık grafik akışında pozitif bir görünüm mevcut.. Haftalik en yakın destekler 0.3598$ ve 0.3310$ seviyeleridir.. Günlük grafik akışında ise şuan günlük görünümde de tüm önemli HO'ların üstünde ve pozitif ve günlükte en yakın 0.37$'in altında en önemli destekler 0.355$ ve 0.3464$ seviyeleridir.. Mayıs'ta en yüksek 0.7985$ seviyesini test ettikten sonra aşağı yönde BTC'nin düzeltmesiyle birlikte en düşük XLM'de görülen seviye 0.1985$'dir.. XLM'de kısa vadede çok şey beklenilmemesi gerektiğini ifade edebilirim.. 5 gün önce en yüksek 0.4412$ seviyesine kadar bir yükseliş ivmesi sergilemiş olduğudur ve öncelikle kısa vadede 0.40$'in üstünde kalıcılık sağlaması durumunda adım adım FiB direnç seviyesi de olan 0.4277$'in üstünde kapanışlar yapması ve tepe seviyelerini geçmesi şeklinde ilerlemesi beklenilebilir.. 0.4412$'in geçilmesiyle birlikte adım adım 0.4985$-0.5693$-0.6701$ ve düzeltme yapa yapa zig- zaglar halinde Mayıs'ta test edilen 0.7985$ seviyesi ilk hedef hedefi olması şeklinde ilerlemesi beklenilebilir..
XTZ şuan haftalık grafik akışında haftalık MA20 seviyesi olan 5.32$ seviyesinin altında özellikle haftalık kapanışlar yaparsa aşağı yönde riskler devam edebilir.. Günlük grafik akışında ise şuan nötr bir durumda görünüyor.. 4 Ekim'de 9.171$ seviyesini teste ttikten sonra aşağı yönde düzeltmesiyle birlikte en düşük 10 Kasım'da 5.271$ seviyesine kadar risklerini uzatmış görünüyor.. Bu seviye aynı zamanda Mayis ayındaki en yüksek 8.42$'dan aşağı yönde en düşük test edilen 3.099$'a doğru aşağı yukarı yönlü dalgalanmanın % 0.5 FiB destek seviyesidir.. Bu seviye üstünde kaldıkça adım adım % 0.618 FiB seviyesi 6$ ve günlükte günlük MA20 6.172$ ve günlük MA20 6.64$ % 0.786 FiB direnç seviyesi 7$ ve en son iğne attığı tepe seviyesi 7.173$'i geçerse 8.031$ ve adım adım düzeltme yaparak 8.42$'a kadar gitmesi ve 8.42$'in üstünde kalıcılık sağlaması ve tutunması durumunda 9.171$ seviyesinide kırmayı deneyecek olmasıdır.. Şuan ki görünüm nötr bir görünüm sergiliyor olduğudur 5.271$ kırılırsa şayet günlükte en önemli seviye 200 günlük MA 4.75$'a kadar risklerini uzatabilir..
EOS için ise geçtiğimiz hafta yazdıklarımda herhangi bir değişiklik durum sözkonusu değildir profilden detaylara bakabilirsiniz, bol kazançlar..
Cenker04 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()bu sefer yükseliş için sebepler oluşturacaklar :) herkes yine o sebeplere inanacak söylediklerimizi unutacak :))
$MaTRaX$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
$MaTRaX$ ()Cogunun yurumemesi icin sebep yok zaten. Ama sebep yaratiyorlar iste :))
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Denememesi için bir sebep var mı sence dostum :))
$MaTRaX$ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Hocam bende XLM chz eos xtz var bunlarla ilgili yorumunu alabilirmiyim teşekür ederim
0BeğenmedimŞikayet
$MaTRaX$ ()Trx buradan ath denermi nedersin? :))
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Çok dogru bir tespit Artık haftalık bolinger üst bandının dışına atmalı ve yükselişler bandın dışında gelmeli bir kaç hafta en azından diye düşünüyorum ytd
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Zig- zaglar halinde birden hedefine gitmez, düzeltme yapa yapa insanları biktirincaya ve psikoloji bozukluğu yaşatmadan, hedefine doğrudan gidemez ve tutulamaz diye birşey sözkonusu ASLA değildir olamaz, adım adım 69K$ seviyesi gecilirse şayet psikolojik seviye 70K$'dan red yemesi muhtemel olsa da daha da üst seviyelere doğru gitmesi muhtemeldir, bu yolda sabrını ve duruşunu bozmayanlar muhakkak kazanacaktır..
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler sayın @Pimapenci
@karatepe o sabır bizlerde yok maalesef hemen kırmızı bir mumda dünyaları yakarız, yeşillikler içinde ise yükselmiş olan altkoinleri alırız, en büyük hatalarimizdan birisi de budur maalesef, bol kazançlar..
Pimapenci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
orbis ()Ellerinize ve emeklerinize sağlık Sn. @CoDeX©
1BeğenmedimŞikayet
karatepe ()yeşil çimenlerde koşalım birlikte omuz omuza bu hafta inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli dostlar, tşk ederim..
@Cyrpto_0 @Mursa @Kılıç66 @Nisyar @ACEMİ_000
@Mustafaaslan tşk ederim Mustafa hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum, sende iyisindir umarım? ..
Güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için size de tşk ederim @ACEMİ_000 hepimize bol kazançlar, yeşilliklerle dolu bir hafta geçirmeniz dileğiyle, hayırlı günler, iyi çalışmalar..
Mursa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Günaydın hocam eline emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @CoDeX© günaydın paylasim icin sagolun
Saglikli huzurlu mutlu bol kazançlı günleriniz olsun
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Slm nasılsın abim keyfin nasıl mutlu bi hafta geçirmen dileğiyle sevenler ve sevdiklerinle
1BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Emeğinize sağlık sevgili @CoDeX© bol kazançlar, sağlıklı günler:)
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Kılıç66 ()@CoDeX© kardeşim günaydın. Emeklerine sağlık