Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0507 21:57:23
EUR 36.3554 21:57:23
USD 34.5754 21:57:23
ALTIN ONS $2618.4650 21:57:23

Konu: rvnusdt

⭐⭐calculator ()
Bitcoin
RVNUSDT

Boxımıza giriş yaptı. İzleyelim ne yapacak

Yorumlar (58)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Gönül_Yorgunu ()

Fed bu akşam 21.00 karar 21.30 basın toplantısı eger povell amca güvercini uçurursa dalacaz coinlere şahini salarsa semaya işte o zaman kaçacaz sıgınaklara

btc68 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Bunu önce söyleseydiniz keşke düşüş bekliyordum evet ama bu kadar değil ve hissede de yeniyim fed 'le girdigim ilk sanal ve hisse ve ikisi de battı toplar diyorlar hisse 2 3 güne toplar mı sizce hisseyi zararda satmam ama bu sanal beni bitirdi

Gönül_Yorgunu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

btc68 ()

dostum iyi günler fed nezaman

0BeğenmedimŞikayet

Gönül_Yorgunu ()

Fed den bir önceki gece full dolara geç genelde salıyor piyasalar

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

2300 u geçti zararim

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Usd yok benim batmış bir gümüş zarar yine hisse ve sanal var

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Gümüş krdm yayla bjk ve doge mana

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gönül_Yorgunu ()

Fed günü hiç bir işlem yapma usdt de bekle selda hanım

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Hocam elinizde ne var? gümüş, kardmd mi soruyorsunuz?

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Hocam dusecek diye burda yazdım ana para çıkmadı diye çıkamadım zarar büyüdü 10500 de 2300 zarar nereye atayım uzun zaman alacak bunların toplaması

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Evet biraz davut yıldızını andırıyor. Analiz yöntemini bulan kişi W. D. Gann 33. dereceden mason ustadı. Belki kabbala simgelerini kullanarak sistemi geliştirmiş olabilir.

Umut2121 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Bilgelik peşinde olan sensin. Teknikten ne kadar anladığın eski hesaplarından istifa ettiğin belli. Baksen işine.

REST_IN_PEACEE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Yılların çizimleri dolu peş peşe onlarca box çizimleri yan yana bak sayfama da gör. Hasetlik etme, öğrende gel

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Hangi grafiği istiyorsu showmuş. Sen ne anlarsın

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Kardeşim gann çizmeyi bilmiyorsun saçma sapan yazıorsun. Kimseye şov yaptığım yok. İnsanlara yardımcı oluyorum. Destek direnç olsun diye atıyorum. Elimde 400 yatırım aracının çizimi var. Klasik tekn, ik, mum çubuk analizi, elliot, gann biliyorum. 3 günlük oldu yetki alalı her yatırım aracına ait insalara çizim atıyorum. Sen gelmişsin ne bildiğin belirsiz birde gann dn haberin bile yok. Saçma sapan şeyler yazıyorsun. Bwen şov yapmıyorum kimseye usatalık taslamıyorum ama senin gibiler insanalara ayrdımcı olanları hasetle izliyor saşma sapan eleştiri yapıyotr. Bor- rsa, gümüş, altın, her sayfaya aylardır yazıyrum. Sor bakalım kimi yanlış yönlendirmişim. İşine bakmıyorsun durup dururken sataşıyorsun. Senmin gibilerle işim olmaz.

0BeğenmedimŞikayet

YENİ_BTC ()

Hocam mır'a bakabilirmisiniz

Umut2121 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Umut2121 ()

Masonlar simgesine benziyor.. :)

0BeğenmedimŞikayet

Önder8080 ()

Hocam Rvnde yıl sonuna kadar hedef neresi olabilir. 1 dolarlar olabilirmi

0BeğenmedimŞikayet

Önder8080 ()

Hocam günaydin. Konuyla ilgili Rvnde yil sonuna kadar hedef kaç olabilir. Sizin görusunuz nedir teşekkurler

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

:))) Gann fannı nı sen sanıyorsun dip ve tepeden sadece kullanılır. Neyse sizin bilginiz sana benim ki bana.
Bu sitenin en güzel tarafı ne biliyor musunuz? Tüm çizilenler ve tüm yazılanlar hiç kaybolmuyor.
Zaman zaman boxlarımın güncel halini paylaşırım BTCUSDT de olduğu gibi.

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

1/1 ideal yükseliş trendidir. 1/1 üstünde kaldıkça 1/8 e kadar da çıkar. Mesele 1/1 üstünde tutunması :))

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Simetrik üçgeni, çanağı kulpu vs.. 1dolar bunlar büyük hedefler. Fiyat oraya gidene kadar kaç kere git gel yapar.

Grafikteki çizgilere takılma hocam, hepsinin farklı anlamı var lakin sağ taraftaki sayılara odaklan. Kırmızılar en zorlu bölgelerin.
Çemberin ortası ise gördüğün dirençlerin en zorlusu. Mor çizgili alan ise zorlu zaman direncin.

Fiyat merkezdeki kırmızıya gelirse bir kısım kar realize edilir. Ortadaki kırmızının üstüne çıkarsa mor bölge de kar realize edilir.

Fadime07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fadime07 ()

Cok karisik gorunuyor bendede var rnv sizce ao hedef kac olabilir nikotin hoca 1 dolar olabilir demisti

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

1/1 gann fanı üzerinde durmaya devam ederse sayet daha güzel olabilir.

Yeşim07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yeşim07 ()

Rvn 094 try almıştım biraz hantal ama sonu güzel olucak gibi emeğinize saglik

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum