Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0486 15:36:02
EUR 36.2907 15:36:02
USD 34.5890 15:36:02
ALTIN ONS $2684.2900 15:36:02

Grafiği gönderen: Ben_Demiştim

⭐⭐Ben_Demiştim ()
Dolar
Yorumsuz...

Yorumlar (49)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Keşke terste kalmasalar ama kendi hatalarından dolayı terste kalınca terste kalmayanlara bulaşmaları kötü. nerede hata yaptıklarını araştırmak yerine çocukça sağa sola saldırıyorlar.

Tzo_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sinekvalesi1966 ()

Evet ama bu kadar hızlı değil Türk. ekonomisi ne yaparsa yapsın TL olan güveni oluşturmadığı sürece TL her para birimi karşısında değer kaybetmeye eli mecbur

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tzo_ ()

Zor bir durum abim ya bende cok terste kaldim cok para erittim ama tecrübe oluyor saglik olsun son iki yil cok değişik bir dönem kimse tuttursmiyor ki

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

İki ay önce 8.31'den dolar almıştım. Arada üç kez al sat yaptım, maliyet yine 8.31 civarında. MB kararları sürpriz oldu ama dolar MB faiz indirmese idi de yükselecekti zaten.

Abdullah6363 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tzo_ ()

Ben ise sanki sanki daha da indirecekelermis gibi düşünüyorum alıştırmamiydi bu 200 baz acaba... mantikn evet olmamasi lazim 200 bile cok oldu ama yanar döner sevgili gibiler guven olmuyor o yüzden bir sormak istedim tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

Abdullah6363 ()

Çelik hocam 2 aydır sabit bırakırlar deyip MB kararı öncesi TL ye geçiyorsunuz gördüğüm kadarıyla.
Sizce rüzgarı arkalarına almışken indirime devam etmezler mi?

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Bunlar 5 ay önce 7.70'lerden gümüş aldılar. Biz geçen ay 6.20'den alınır dedik. Beni görünce içleri acıyor. Bu acı bitmez.

0BeğenmedimŞikayet

AEZ_ ()

Çok kişinin canı yandı burda

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Fazla bir şey olmaz artık. Sabit bırakırlar büyük ihtimalle.

0BeğenmedimŞikayet

Tzo_ ()

Kırmayalım kardesim birbirimizi olabilir insaniz ki oyle bir donemdeyiz ki kim net birsey diyebilir kalp kirmaya gerek yok bence?

AEZ_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tzo_ ()

Merkez bankasi toplantisi

1BeğenmedimŞikayet

Apocan73 ()

Batıyoruz el sallayın...

0BeğenmedimŞikayet

AEZ_ ()

Ben söliyim ne derse tersi olur :)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Ne var hocam o tarihte?

0BeğenmedimŞikayet

Tzo_ ()

18 kasımda ne olur celik bey sizce=)

0BeğenmedimŞikayet

By_matrıx ()

Ustam vade uzun ise sorun yok ama kısa vadede büyük sorun kendi şahsıma 9.80 den terste kalayım ama ülkem adına biteriz

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Dolar yükselir diyor grafik. Yeni bir şey yok.

Biochemist için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Biochemist ()

biri bize tercüme etsin, bu bir felaket grafiği mi?

0BeğenmedimŞikayet

By_matrıx ()

Yok artık kısa vadede olacak iş değildir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum