Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (75)
0BeğenmedimŞikayet
furkancanan3434 ()Mustafa Abi dogelon mars vardı poloniexte 9 dan almıştım aylar önce 10 bin dolarlık köşe oldum yarısını sattım şimdi x15 yaptım ortalamada :D
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
furkancanan3434 ()Onsuz olurmu abi hala 100 bin tl tutuyorum sabitledim :))) sepetimde senelerdir var :D
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Phb ile aşkını bitirdin mi once onu söyle:)
furkancanan3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
furkancanan3434 ()Merhaba mustafa abi nasılsın :)) Rica etsem NMR bakabilirmiyiz abi
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Grafige baktiniz mi?
Hepşanslı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hepşanslı ()Usdt hedef kaç olur?
0BeğenmedimŞikayet
Mursa ()Grafik için teşekkürler hedef kaç sayın Sherloch Rvn'de
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Seninki gidiyor tebrikler. 1 like
0BeğenmedimŞikayet
_Ottoman ()Pardon bayraktaki rakamı şimdi gördüm çayın yanındaki simit değil tost oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
_Ottoman ()Nereye kadar düşeriz :)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Mustafa Hocam sizin yukarı düşüşleri iyi biliriz tedbir aldık :)))
0BeğenmedimŞikayet
Gönül_Yorgunu ()Düşelimde yukarı düşelim aşagıdan bıktık üstat
3BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Hayır düşeceğiz ama yukariya doğru
Gönül_Yorgunu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gönül_Yorgunu ()Yükselişmi beklenti