Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (172)
0BeğenmedimŞikayet
ALgoS ()70.000 kar ederdiniz
Fbadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()12.187dolar hocam net kar 7.127dolar kazanirdin hocam ama bu rakamlar geçmiş dikkatli olun saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Coinkolik ()115_120 bin gibi paraniz olurdu ortalama hocam
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Yok herşey yolunda çok şükür :) düşüşte keep stop oldu ne yazikki ilk defa stop oldum hatta sen ne yaptin
ankara55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miisafir0005 ()Üstad Lazio kaclardan değerlendirelim alım için nereleri önerirsiniz bu arada saygılar
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fbadam ()İyi akşamlar hocam. shibe e 3200 deyken 50000 yatrsaydim şuan ne kadar kâr yazmıştı. anlamadigim için soruyorum.
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Nasılsın özgür iyimisin caninmi sıkkın
BitcoinCANDİR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Estağfurullah sizinnkısmetiniz, sabrınız , kimse bu coinden cesaret edip alıp bekleyemem kolay değil.
dogu23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Lazio yu takip ediyorum.
ZOYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coinkolik ()Bereketli olsun hocam. bir shiba daha gelmez dunyaya:))
0BeğenmedimŞikayet
ZOYA ()güle güle harcayın sırada ne var
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM63 ()Onursal Hocam, Lazio ve arpa hakkında düşüncelerinizi yazar mısınız lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()bereketli olsun Onur Hocam umarım kat kat kazanırsınız sayenizde birçok kişi para kazandı bende dahil...
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Başka bir coin önerisi olursa bana etiket atabilir iseniz sevinirim aklınıza gelirsem eğer çünkü sitede durmak bunaltıcı geliyor bana artık sizin profile girdikçe bakicam
0BeğenmedimŞikayet
Nakityok ()Bereketli olsun abi.
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()27 den beri bu stres bitirdi beni.
0BeğenmedimŞikayet
Dsiyakup ()Hocam. arpa yorumu lutfen
0BeğenmedimŞikayet
kayso ()Tamam sende sattıysan düşer artık başkan :)
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Hocam normalde ben aldığımı basta satış hedefi koyarım 5dakikada geldi az yükselttim , çok fena patlayacakmış gibi geliyor bana hocam çok şişti gibi
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Arkadaşlar ben 80 de sattım çıktım. Yeter bu kadar artık.
0BeğenmedimŞikayet
Dsiyakup ()Hocam iyi akşamlar arpa ile ilgili bir yorum yaparsanız 1.400 den terteyim
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Bereketi kazançlar hocam
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Ben teşekkür ederim iyi akşamlar, bereketli kazançlar.
Naxet için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Teşekkürler hocam, shib için analiziniz çok başarılıydı tebrikler hocam
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()66 TL kırar ise 77 ye gidebilir.
Naxet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Onursal hocam iyi akşamlar shib e
güncel olarak bakabilir misiniz teknik olarak daha nereye gidebilir nerelerden dönebilir?
0BeğenmedimŞikayet
emreozkan21 ()Hocam birde MAN da kendi satış hedefinizi söylerseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler...
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)