Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (172)
0BeğenmedimŞikayet
ufuk000 ()Kazandıysan niye bitiriyorsun üstat. bu işe bulaşan kolay kolay bırakamaz
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coinkolik ()Sagolasin ustad. yolun acik olsun
7BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()0,00080den shıb satılmıştır ve coin işi benim için bitmiştir. Oğlum için bir miktar yatırımlık kenar attım . Geride kalan tüm arkadaşlara bereketli kazançlar dilerim. Hayırlı uğurlu olsun. Ben hayatımda hiç bir yatırımda bu kadar kazanadım, gümüş için 3,09 da aldım 5,65 de çıktım o zaman çok kazanmıştım sanmıştım. Grafik ve öngörülerimi dikkate alıp alım satım yapan tüm arkadaşların da umarım bol kazancı olur.
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()O.80 de çıktı hoca dün
ÖzLeM__09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hocam selam. Dente bakarmisiniz direnci kacta
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeM__09 ()Onur hocam çıkış rakamınız nedir
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM63 ()Onursal Hocam, Lazioda satış hedefiniz kaç acaba?
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Hocam elimde chz doge ve EOS var . Sizce nasıl coınler ? Bir miktarda gümüş mevcut.
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeM__09 ()Kaçtan çıkacaksınız peki
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Cümlemize inşallah iyi geceler
ankara55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Bereketli olsun iyi geceler
BitcoinCANDİR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Bereketli olsun hocam bende zar zor sattim paribudan 0.0007720 de allah bereket versin öglen aldım aksam sattim . Bereket versin.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Attım kenara satışına alışına bakmayacağım. Gider ise gitsin.
Phoebe_buffay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Phoebe_buffay ()Kaçtan satmayı düşünüyorsunuz hocam? ben sabah düşüş başlayınca sattım her şeyi ama kârla sattım. Full tl deyim sizinle hareket etmek istiyorum tabi sorumluluk benim:)
1BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Ben aldım sattım anlık ama 65 den falan satmıştım
ankara55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Sahip aldınmı sen hen hiç almadım almayida dusunmuyorum
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Bende duruyor stop koymamistim çıkar artik
0BeğenmedimŞikayet
Miisafir0005 ()Sağolasın üstad
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()şuanda sizin belirlediğiniz ve de hedef gösterdiğiniz matic i okulda teneffüste saat 10.30 gibi yüklü aldım galiba dediğiniz gibi 2.4 de kahvemi içeceğim:)))
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Hocam düşüş olursa o kadar da zararı olur coinlerde %60 yükseliş olursa %60da düşme ihtimali var gümüş altın gibi%5-7gibi bir düşüş olmaz geleceği bilemediğimiz için dikkatli olmakta fayda var
Fbadam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()12,24 gibi
Miisafir0005 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miisafir0005 ()Binanceye göre dolar olarak kaclardan oluyor üstad
0BeğenmedimŞikayet
Miisafir0005 ()Tamam üstad çok sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Hocam ben binance den hesapladım ama,5000÷simdiki coin değeri
Toplam coin miktari×simdiki coin değeri
Son para-500=net kar
0BeğenmedimŞikayet
Coinkolik ()Oyle dusunmwyin.. o kadar para yatirip ta...0.80 lere kadar zaten bekleywmezsiniz.. parca parca satardiniz.. yani 15 20. bin anca kazanirdiniz
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()evet hocam çok tehlikeli bir coin ani düşüş olsa millet perişan olur ben shibadan ara sıra vurkaç ara sıra hedef bekleyerek bu 3-4 günde 6000 $ üzerinde aldım ama inanın ki dediğiniz gibi sabır vede cesaret gerektiriyor. belki bu oco modunu kıllanarak gece tekrardan yüklü miktarda girecem artık gerisi nasip diyelim...
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()117den aldım.
Miisafir0005 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fbadam ()Nasıl hesaplanır bu coin
Naxet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fbadam ()Kısa bir sürede okadar kâr yazık oldu:(
Coinkolik için cevaplandı (yorumu göster)