Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0470 09:34:22
EUR 36.2211 09:34:22
USD 34.5756 09:34:22
ALTIN ONS $2688.4950 09:34:22

Konu: platın ons bu sekıl hareket edebılır..

⭐⭐__Deniz__ ()
Platin

Yorumlar (42)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Çakıltaş ()

Like hakkım dolmuş olduğu için yazarak size katıldığımı belirtmek istedim. Hayırlı bereketli kazançlar

uluçınar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melhas1962 ()

Buralarda yatırım yapmak artık kumar oynamak gibi bir şey yükselecek diye yatırıyorsun tak düşürüyorlar ve kaybediyorsun zamanla kazandan bile bu sefer enflasyona karşı kaybediyorsun sonuçta kaybediyorsun kaybetmek istemiyorsan dolardan şaşmıyacaksın buralar macera

Melhas1962 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melhas1962 ()

Bunu fiyatını serbest piyasa belirlemedği için beklentilerin hep aksine hareket ettiriyorlar yükselecek diyorsun tak füşürüyorlar düşecek diyorsun yükseltiyorlar bunların bir gün sonra ne olacağını kimsenin bilmedi mümkün değil

0BeğenmedimŞikayet

Melhas1962 ()

Hocam öyle şeyler yaşadıkli kısaca özetlersek burası dip bunun daha aşağısı yok denen yerler şu anda ulaşılmaz tepe oldu dolar kaynaklı yükselmemiş olsaydı bu şu anda 220 lerfeydi sonnçta hem ana paradan kaybetti hemde enflasyona yenik füşuü burdaki insanların çoğu

1BeğenmedimŞikayet

uluçınar ()

Bu durum böylede olsa platin ve gümüş düşerken de cıkarkende elbet kazandırır. stoplu al sat yapıldı ğı takdirde her zaman kar vardır. ekran da gördüğün her rakam sarmaşığı sürece senin değildir. son karar senin olmalı karda etse zarar da etse kararını verip bu kar bana yeter bu zarar bana yeter dediğin yerde durmayı bilirsen aç gözlü olmaz isek elbet kazandırır. saygılarımla.

0BeğenmedimŞikayet

Melhas1962 ()

Yazdıklarınız doğru hocam yalnız bunun günlük fiyatını londrada ve newyorkta bir avuç insan tarafından günlük belirlendiğini burda çok ciddi maniplasyonlar yapıldığını bütün dünya artık bu tenekelerden uzak durduğunu okmuştum

0BeğenmedimŞikayet

uluçınar ()

Platin akşamları daha çok artar genelde banka bizim piyasalar kapalı olduğu için makasları 17 den sonraya 2 katına çıkarır genelde. yukselis beklenen günlerde ise bu makas 3 TL'ye kadar çıkar. platin için genelde dikket edilmesi gereken saat sabah 9 yükseliş öğlen 12-13 arası düşüş.15-16 arası düşüş.16-18 arası yükseliş olur. bunu robotlar genelde ritmik yapmakta. robotlar cumartesi gününden ayarlanmakta. pazartesi günleri takip salı çarşamba al sat perşembe cuma düşüş vekle ve al şeklinde bir döngüsü var. gerisi de bende gizli bu kadar bilgi sonrası takibi iyi yaparsanız olayı çözersiniz. ekrana bakmak değil görmek için bakmak lazım. saygılarımla

Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Altın ve gümüş sabah akşam aynı ama platin sadece böyle her halde normal diye dusunuyorum

msb13 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

msb13 ()

Niye böyle olduğunu sordunuz mu bende de öyle sikayet olusturdum dönecekler sozde bir hafta oldu ses yok

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Rica ederim

Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Teşekkür ederim

1BeğenmedimŞikayet

ibonline ()

Valla garip, engelleme için sebep yok. Hani arada bi mesele olsa baş göz üstüne derim, yaptığı ayıptır. Engele engel yakışır...

Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

bende bende varım etikete zahmet olmassa

__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

dış bir hesaptan girip bakabiliyormusun kardeşim deniz açıklamasını yapmış onu oku istersen

ibonline için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

haklısın bekleyeyim biraz daha ne gösterecek vaziyet çünkü zararkes yapıp yerine şu ara al veren bi emtiyada yok gibi .. pilanım şuydu 300 de 100 gram 305 te 100 gram zararkesti kalan 380 ninide elde tutmaktı hımm 7.17 maliyetli 10 k gümüş zaten beklemede :) bi düze çıksam varyaaa ohh çekicem karşıki dağlar duyacak :) tüm tersteki arkadaşlarım içinde tabi

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Rica ederim

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Bizde ucuz olani aliriz. Maksat paramizi muhafaza etmek :) sagolasin

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Gram 540 kadar tekrar çıkacak gibi duruyo .. gram altın almadım için yeni bakmadım neresi destek direnç .. gümüş ucuz kaldı aralarında bence

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

anladım arkadaşım

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Onun için kaç defa grafik attım ..750 den mi ne almış pladyumu .. 610 düştüğünde 670 tepki yükselişi gelecek ordan çık.. sonra tekrar düşüşe gececek dedim gene dinlemedi.. Aaa arkadaş vardı sordu.. 611 altı tehlikeli 530 gidebilir dedim 640 dan mi ne almıştı zararkes yaptı düsük fiyattan geri aldı..

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Kuveyt kullanıyorum akşamları 3 TL ye çıkıyor gündüz 1.5

Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Yok gram altin vardi duserse diye bir miktar bozdum. Bir miktar gumusu de parite uygun denilen bir zamanda usd ye gectim tl yaptigim gram altin tl olarak kaldi usd de yukselince kar ile cogunu sattim ki yerine gram altinimi alayim yada dipten gumus ama alamadim rami cikti diye gumuste cikmiyor diye alamadim. Usd ben bozduktan sonra aldi basini gitti. Oy ne cik yazfim atacaklar beni steden

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Gram altin almak istiyorum biraz onun icin kaci takip etmeliyim sence 6.48 alamadim 51 den ekledim az sanki daha dusecek gibi yorumlar var terste kalma ihtimali olan alimlardan uzak duruyorum kar satisi yapan gunlukculer ile alip satıyorum azar azar bazen gumus var yeterince zararda var duruyor ona ellemiyorum ipin ucu kacmasin diye ama tl de cok var hem yeni maaslari da ekledim :)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

@Invincible_lion arkadaş verileri daha iyi yorumluyor ona sorabilirsiniz.. ben sadece teknik analiz yorumluyorum..

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Bekle bakalım zararkes yapma .. düşüş olursa bozdunu yerine koyarsın..

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

6.48 6.30 aralığı gelirse yine eklersin.. platinde de 286-278 gibi alırsam etiket yaparım sana.. 6.48 ekledim ben

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Merhabalar hocam

TradePlus ta platin makas farkını öğrenebilirmiyiz

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Deniz hanım yarınki fomc tutanakları açıklanmadan onslarda geri çekilme nasıl olur olur bu konu hakkında biraz bilgi paylasabilirmisiniz ytd

0BeğenmedimŞikayet

ibonline ()

olabilir yoksa bi sıkıntımız olmadıki arkadaşla.

derbeder1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

derbeder1 ()

ıstem dısı oluyor herhalde sıte yapıyor

ibonline için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum