Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (135)
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinci31 ()Sence ne olur pazartesi
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık sn @Periyot
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Grafiğin günlük olduğunu söylemiş miydim:)
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()7yi görürse zaten satış yer! ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bilmukabele
wise_mann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Görürse 7 iyi gibi:)
Max min değerler risklidir
0BeğenmedimŞikayet
wise_mann ()Teşekkür ediyorum Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
wise_mann ()Balıkesir de bulacağım seni gizli takip
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()sağ olun eksik olmayın
aslında son zamanlarda ful girip çıkıyordum! ama en son yaptığımı anlatayım size strateji oluşturmak için fikir olabilr!
geçen 6,21 den ful aldım,6,42 ful satmıştım, sonra 6,44 kırılınca yine fulledim,6,56 da 1/3 çıktım. yani 6,25 yaklaşık ortalamayı 6,56 dan 1/3 oranında satmış oldum. elimde 2/3 var. !6,72 görürse 6,66 da satarım 1/3 ünü daha,6,33 e düşerse 6,40 gibi yine alırım! şuan kendi adıma 6,25 e kadar son işlemlerime göre kredim var! 6,33 altı fazla kalırsada ful stop yerim dir! (4 saat)ytd
ayrıca 6,50 den aldıklarımda var bir miktar
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Teşekürler Mehmet bey. Maksimum 7.20 görünüyor diyorsunuz anlaşılan.
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Beyefendi yurtdışı derken neredesiniz
1BeğenmedimŞikayet
wise_mann ()Yoğurdu göle çalalım bakalım
Ya tutarsa
1 senedir gizli takipteyim sizi
Yeni üye oldum bilginize
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()anlık ne olur kimse kestiremez bence:)benim olur olmaz demem bir şey değiştirmez, stretaji kurasınız tutarsa ne ala...
1BeğenmedimŞikayet
wise_mann ()Dostum selam
Açılış Al 6.52
Asya sat 6.58
Avrupa Al 6.51
ABD sat. 6.64
Şeklinde 2 tur atılır mı acaba
Okudum yorumlarınızı
Böylesi
Bir sonuç çıkardım acemi aklımca
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@Hay_Hacamat_ al sana yükseliş grafiği! daha doğrusu yukarıya düzeltme diyebiliriz ytd