Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Nasuh8486 ()hocam coinler ne alemde bakabildin mi? neye girilir ne alınır buralardan xrp- ada- ont- enj bunlar ne yapar
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Aleykum selam sağolun hocam eyvALLAH
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Selamün aleyküm günaydın hayırlı sabahlar sayın hocahanim bereketli olsun inşallah
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam platin 298 de kapatmış 98 benim en sevdiğim en özel rakamım ya alım ya satım yaparım 98 rakamında:))) Hatta paladyumda 598 rakamını görünce sembolik de olsa küçük bir parça çıkışı yaptım yine:)))
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Bereketli olsun sayın hocahanim süpersin inanki...
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()533 ten aldiklarimi 594 ten sattım hocam uzun vade için elimde tuttuklarima dokunmuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayır hocam uzun vade olan parçalarıma dokunmuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Özel kur olmayınca paladyumda marj yüksek oluyor hocam bakalım yinede uygun bir zamanda kuveytten hesap açtırabilirim
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Paladyumlari çıktın mı sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Yok hocam sadece vakıf katılım da mevcuttur.
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Güzelmiş paladyum yok değil mi hocam paladyum sevdiğim bir emita
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Yok hocam sabaha kadar 1.60 lira devam ediyor. gunuste 2kurus altında 1.20 lira marjlar var. en yakın zamanda geçin derim. gunduzleri platin marj 0.90 lira
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam yani gece 24 ten sonra marj açılmıyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()şimdiden teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Kuveytde marj akşam ki marjlar sabaha kadar devam ediyor 1.60 lira platinde
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()yazarım ytd olarak kardeşim
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()satmayı düşündüğünüzde pilatin sayfasına yazarsanız seviniriz evet hatırlıyorum emir girip almıştınız siz
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Evet hocam inanki alım satım yapmak sıkıntı idi. gece bir dolar artışı olsa kesinlikle satamazsin vakıf katılım da
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Marj konusunda çok haklısınız hocam kurtuldunuz vakifbanktan:)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam bu vakıfda marjlar çok yüksek ondan dolayı çok zor bir hamle yaptım çok şükür zararsız çıktım
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlı ve bereketli olsun hocam sevindim adınıza:)
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Bereketli olsun sayın hocahanim bende vakıfda ve kuveytde olan bütün platinleri sattım. vakifdan bütün paraları kuveyte taşıdım. sattiklarimi yerine koydum üzerine de bir miktar para kaldı
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()inşallah hocam
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Aleykum selam hocam. Evet yaptım hocam siz ne durumdasınız?
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()kardeşim gram ayağı iki taraflı şu an bir düşüş görmediğim için satmıyorum görürsem satarım
bu 292 de de olabilir 303 te gittiği yere kadar tutarım dönüş gördüm mü satarım benim alımım 254
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()bende 750 gram var yüksekten yarısı zararkes yapıcam o yüzden önemli açıkçası murat bey 150 gram çıktım 295 ten
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()inşallah Devamı gelir
2BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Selamün aleyküm hayırlı akşamlar sayın hocam bugün biraz çıkış yaptınız mi
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam bayrak formasyonunuz çalışıyor
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Kisa vadecilerim satış yeri olduğu için yazdim 298 direnç seviyesidir benim acelem yok kardeşim
muz69 için cevaplandı (yorumu göster)