Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0475 04:39:23
EUR 36.1922 04:39:23
USD 34.5325 04:39:23
ALTIN ONS $2676.9450 04:39:23

Konu: gümüş ons biraz daha yakın görünüm

yukarıya hedefi döndüğü yere göre aşağı yukarı belli olur! ytd

Yorumlar (34)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Ben de bekliyorum zaman hesabınızı

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Tyana ()

Teesekkurler hocam etketlerseniz mutlu olurum saygilar

0BeğenmedimŞikayet

Tyana ()

Teesekkurler hocam etketlerseniz mutlu olurum saygilar

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Zamanı kestirmek zor ama eski dip ve tepelere bakarak ortalama bir zaman hesaplamaya çalışırım, sizi etiketlerim. hayırlı akşamlar, ama dip çalışması bittikten sonra baksak daha tutarlı olabilir!

Tyana için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Hoş buldum, teşekkür ederim

hkaratas için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kasaryaza ()

hocam nasip bu işler sağlık olsun nasip varsa oluyo diorum ben yoksa istediğin kadar bil olmuyo

iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Eyvallah üstadım. Bizim daha çok fırın ekmek yememiz lâzım. Tepe dip kestiremiyoruz.

kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Şuan dediğim gibi düşüşün son demlerinde olabiliriz! inşallah öyledir! geçen yıl ne kadar zayıf gördüğüm ihtimal varsa neredeyse hepsi geçekleşti! o yüzden zayıf ihtimal diye bir şey yokmuş onu anladım! Gümüşün onsun ellilotunu çözmeden rahat yok onu çalışıyorum, tabi çözüp çözmediğimizi de zaman geçtikçe anlalayacağız! dibi görelim bu işi çözelim:)
Sizinde dediğiniz gibi FED'in son hamlesini görelim ona göre bir şeyler netleşir...
Umarım yazın düşüş olduysa kışın yükseliş olur dediğiniz gibi Allah gönlünüze göre versin! yataya bağlamazsa ( akümüle olmazsa) olabilir...

Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kasaryaza ()

estağfurullah zirveden mal almam ve yeterli deiğim yerde aldıklarımı parçalı satr ım hocam

iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Çok sevindim. O da bizi kulağımızdan yakaladı, bırakmak bilmiyor. :D. Yâni varsa bir abc si bizimle paylaşın lütfen.

1BeğenmedimŞikayet

hkaratas ()

Hocam hoş geldiniz

1BeğenmedimŞikayet

Tyana ()

Sizce 20 ons dan donerse 32 onslari bulmasi ne kadar zaman alir.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Senden de Allah razı olsun dostum

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Teşekkür ederim. Yalniz aylara bakarsak geçen yılın tersini yaşıyoruz. Geçen yıl yaz aylarında yükseliş sonbaharda düşüş. Bu yıl tersi oluyor. Yaz aylarında düştük. Baharda yükseliş. Kışın tekrar diplerde olabilir mi acaba?
Bugün ku bu kıpırdanis yarın FED in derin bir çöküşü öncesi kurban toplama tuzağı da olabilir diye aklima gelmiyor değil. Inşallah hayırlısı ile cikariz

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Ama 20.5 den dönerse grafikteki fibolar çalışır yani fib noktalarından tepki alır

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Gümüşten intikam almak isteyen seni takip etsin bence:)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Hoş buldum, teşekkür ederim
Maalesef var inşallah 20.5 son olur! bana kalsa Ekstrem bir durum olsun da buradan dönsün...

2BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Bu grafiğe göre dönüş yeri 20.5 yada 17.6*.. hedefi gelişi güzel çizildi! döneceği yere göre hedefi değişir! uzun vade bir grafik! fakat dibe yakınız!17-18 gelirse geçen seferki 22 ye gelen iğne gibi olur diye düşünüyorum!21-22 altında fazla oyanlanmaz gibi gibi... şöyle bir ihtimal var düşüş yavaş olursa Kasım sonu yada Aralığa kadar sürebilir! Ama sanki son zamanlarda düşüş hızlandı gibi bir intiba bıraktı bende... ne kadar erken dip işi biterse, yükseliş o kadar erken gelir! bu dip sırasında gümüş akümüle olmaya devam edebilir yeni yıla kadar! Ama dolar desteği olursa tersteki arkadaşlar için gr TL bazında daha erken tersten çıkma ihtimali var! Dolar desteğiyle 7.33 leri görme ihtimali olabilir! tabiki ihtimal!
Zaten şuan dolar desteği olmasa daha büyük kayıplar olabilirdi... Dolarda yakın zamanda 9.5* ihtimali mevcut! tabi aşağı ihtimalleri de var! doların aşağı yönlü ihtimalllerüni geçmiş grafiklerde atmıştım.

Bana sorarsanız geçen yıl 29 ekimde başlayan önce ons bazlı, sonrasında da dolar bazlı düşüş yaşama ihtimali en kötü senaryo...

1BeğenmedimŞikayet

Tyana ()

Gumus ons 17leri gorup oylemi yukselir sizce varmi oylee bir ihtimal hocam bu arada hos geldiniz

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Geçen yıl eylülün son çeyreğinden sonra Şubata kadar süründürmüştü!6.2* lere bile hasret kalmıştık! kasımda dolar bazlı kısa bir çıkış yapmıştı sadece sonra yine dip...

1BeğenmedimŞikayet

kasaryaza ()

ALLAH razı olsun dostum zamanında az oynamadı benle intikamım ağır oluyo

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Aynen hep derim, nikinin hakkını veriyorsun, kazancın her daim bol ve helal olsun inşallah dostum:)

1BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

4 ay oldu @Periyot . Hiç bu kadar uzun düşüp hiç cikmamazlik yaptimiydi gümüş!

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Estağfurullah kardeşim nerede bizde ustalık? Buradayım müsait oldukça paylaşıma devam... eksik olmayın, teşekkür ederim sizin nezdinizde tersteki arkadaşlara bol sabırlar diliyorum. Ve diyorum ki, klasik olacak ama hiçbir malın fiyatı devamlı düşmez! Ekranı kapatın gerekirse ama bekleyin zamandan başka kaybınız olmaz bu enflasyon varken, dibe de gitse fazla bekletmez diye düşünüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Bu resim de ressam ya 17.75 yâda 20.55 den 32 dolara mi gidecek diyor? Burdan gitse olmaz mi Mehmet bey? 5 dolar düşmüş bi 5 dolara daha kalp dayanabilir!

1BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Ooo ustaların ustası gelmiş. Nerdesin Mehmet bey? Bizi yalnız koydun burda!

1BeğenmedimŞikayet

kasaryaza ()

çok şükür dostum mücadeleye devam gümüşü yakaladım kulağından oynuyom onlan :)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Hoş buldum teşekkür ederim iyiyim, sen nasılsın dostum

1BeğenmedimŞikayet

kasaryaza ()

dostum hoşgeldin nasılsın

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Hoş bulduk teşekkür ederim eksik olmayın

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum