Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bu grafikteki gibi fiyatla birlikte degerlendirebilir siniz?
@Onur74
1BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()@Hakan_demir
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()RSI yine yaptı yapacagını.
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Suan 1,88 az kaldi verdiğin hedefe henuz almadim
Bufi8585 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Neess ()Bende devam edeyim teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Suan biancede 1'93 saat 3 de paribuya giriyor aliyorum he baskan
0BeğenmedimŞikayet
Bufi8585 ()1.86 ilk alım yeri
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()ıota bakarmisin alayımmı mı
0BeğenmedimŞikayet
Bufi8585 ()Saat kapanisinda cik alttan tekrar gir istersen, ben satmadan devam edicem.
Neess için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Coinkolik ()Gumus sayfasindan biliyorum sizi.. tahmin tutar tutmaz o ayri ama işi bilen birisiniz biliyorum
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bitcoini yeni takip etmiyorum.Teknik olarak takibimdeydi.Büyük düşüş öncesi çok grafik paylaştım.Bazıları buraya düşmüş bazıları da düşmemiş olabilir.Bizim işimiz fikir sunmak.Son karar tabiki kişiye ait.
Coinkolik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Coinkolik ()Hocam düsmeyecek olsa bile bu tür grafikler trafik tabelalarina benzer.. her zaman tetikte olmak lazim. elde nakit lazim. sonucta kesin dusecek bozun nakite gecin demediniz. %99yukselecek olsa benim %25 nakitim olmali en azindan. Az kazanalim...1. kural para kaybetmemektir
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Haber akışları ve veriler de yanıltabilir. Herkes'in yöntemi farklıdır. Saygı duyarım. Ama insanlar hep kazanmak ister ve hemen kazanmak isterler. Bu biraz da nasip ve kısmet işidir...
Kırıcı ve alaycı olmadıktan sonra burada her fikir her tahmin eleştirilebilinir. Bir kişi eger kendi analizini veya tahminini yapamıyor ondan sonra suçu başkalarında buluyorsa bu saglıklı bir bakış açısı degildir. Bu şekildeki davranışlar ve bakış açısı Biz'i bir yerlere götürmez.
son_veda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Neess ()14300 lere gider mi satsak mı snx i fikriniz nedir bekliycek misiniz siz
1BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Hakslisin başkan
2BeğenmedimŞikayet
Bufi8585 ()İbo bu adam coinci degil önce bu konuda seninle anlaşalım. Grafik bilgisi olabilir ama piyasa bilgisi sıfır. Buna ramen halen BTC ile alakalı grafik paylasiyor. Sen bugünkü şartlarda Altin veya gms sayfasında yorum yapabilirmisin. Gecmiste bilgin olduğu halde bunu yapmaya kendine yakistirmazsin. Herkes bildiği konuda paylaşım yapsın anlatmak istediğim bu.
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
son_veda ()ben hata olarak görmüyorum buna ben daha dikatli ve tepkinli olma diyorum kimseye zorla mal ne aldırır ne satarsın fikrin beyan ediyorsun ister uyar isteyen uymaz. 3500 doalrlara nasıl indiğini hep beraber gördük . zira bazen haber akışlarını toplumda olan algıyıda gözden geçirmek lazım. şuan bence herşey pozitif. bence sana bakarken biraz erken vedalşacam hedefinin bi tık altında : ) tepkinli olayım
0BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Yine yanıldım diyebiliyor ya yanıldım diyemiyecek kadar erdem sahibi olamayanlari ne yapalım baskan hicbirsey olmamış gibi üstelik kopya çekerek hedef verenlere ne demeli onlara hakkım helal değil herşeyi benden öğren sonra beni ezmeye çalış
0BeğenmedimŞikayet
Adgny ()Allahına kurban abim , like
3BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim. Eleştiriyi aslında severim. Çunku Ben'de Kendi'mi çok eleştiriyorum. Yaptıgım hataları kabul ediyor bir daha yapmamaya çalışıyorum. Ben'im hata yapmam inan kullandıgım teknikle alakaldır.
Ben 28.000 de dolardan bitcine geçecektim. Ama araya bayram filen girdi olmadı. Hatta conileri bile düşünüyorum. Ama şunu itiraf edeyim İnsan alım- satım yaptıgı zaman teknik analizi bile unutabiliyor :)
0BeğenmedimŞikayet
son_veda ()teşekkür ederim üstat eleştirilere açık olman mutlu ediyor beni. geçen sezon aklıma geliyor 51.7 üzerine atana kadar çok ugraştırmıştı sonrası yataya bağladığında
alt ların ne olduğunu görmüştük belki biraz erken vedalaşacağız ama öncesi bi ralli hepimiz hak ediyoruz: ) inş hep beraber kazanırız
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben önermiyorum kardeşim. Zaten önermem dogru olmaz.
8BeğenmedimŞikayet
Bufi8585 ()Bu kadar basitmi! Yanıldım özür dilerim. Biz burada onerdigimiz coin düşünce gece uyku uyuyamıyoruz millet zarar ediyor diye.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Sebebini söyledim. Sanırım kaçırdınız. Bitcoin yazınca direkt bu sayfaya düşüyor. Bazen bunu unutuyorum.
Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yazı tura atsak zaten % 50 şansımız var :)Temel olaylarla pek ilgilen(e)miyorum. Çok vaktim yok onu dateknik analize ayırıyorum. Umarım Siz kazanırsınız ne diyeyim :)