Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Eline sağlık @Luciferr01 hocam bilinçlendirmekte fayda var!
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ben alıyorum dedikçe 24000 dedi iyiki uymamış toplamisim çok uyardık çok şimdi aynı miktari ellerindekiyle alamıyor uyanlar helede zararkes yapanların psikolojisini düşünemiyorum hem maldan Hem paradan olmak en kötüsü yazık
Ekslans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekslans ()Aynen kardeşim bizim de psikoloji mızı bozmuşlardı
Ozzy84 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burakgold ()Firavunun düz piramidi geldi :)))
Ozzy84 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozzy84 ()Haha sadettin88 firavun un ters piramidi grafiği hala aklımda 17 k gelecekti :)
0BeğenmedimŞikayet
yağız44_ ()neo ya neo luyor acaba hareket var sanki hocam bi baksan
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Aynen ama yüzlerine kizarmaz yoksa nasıl milleti kandiracaklar hatrlatmak iyidir
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Sadettin milleti mahvettin bu tarz insanları sadece unutmayın ara ara yeni nicklerle gelip algı yapar giderler olan sizin maliniza ve paranıza olur dost
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Bizim herşeyden haberimiz var güzel kardeşim, Deco abiniz 40'lara boşuna karışmadı.
Saygılar
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Unutmayız asla.
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekslans ()Sadettin diye biri vardı onu da unutmayalım
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()En ytd. sinden
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bamya alın ne işiniz var sanalla derdi bamya alsın güzel kardeşim :)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Mahvettiler milleti birde @deco @Erenabi tayfasida vardı onla beraber unuttuk saniyorlar iyi yapıştırmış sin lucicim hatırlayacağız demistik
2BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Abi 30 k altında 4 saat kaapnis gelince o güzel kardesin beni de burada manşetlere taşımıştı haberin olsun
Erenabi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()@LostPassenger sizide manşetlere taşımışlar, hadi yine iyisini ünlü oldun güzel kardeşim.
Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Ben sanıyorum ki 10k dan fazlası yok
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Ve bunu çizerken full malda zararda güler misin ağlar mısın
2BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Sanırsın piyasayı bu yonetiyor ve ayıların basi ya da bir milyar dolar short çekmiş sanırlar
0BeğenmedimŞikayet
chebec ()millet kan ağlarken, bunlar daha iyi günler diyenleri de..
1BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Forumun overrated üyesi ve biri daha var bunun gibi yazık cidden millete mal aldırmadılar şimdide hiç bir şey yokmuş gibi devam :)