Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (95)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()İşte bu taife için yazdım tamda :)
Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ellilot ()valla sayım 6,64 diyor eğer düşüş olursa bozulma olur tam emin değilim ama ben burdan bi 6,64 bekliyorum erginim ytd
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()6.64 oncesi alim vermez mi usta acaba
ellilot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Bir iki hisse yaz öyle git :)
Efe_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()$ sanki pacasindan asagi cekiyo
kurtulursa belki
")
0BeğenmedimŞikayet
Efe_16 ()Çok şükür iyiyim sen? Borsa açıldı ben kaçar:) görüşürüz
1BeğenmedimŞikayet
ellilot ()bende gümüşü bekliyorum inş bi 6,64 göreceğiz hareketler çok kısıtlı kalıyor zmnı uzatıyor malesef ytd
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()bu tamamen çok zor ihtimal sitedekiler panikle satış yapmasın :) oluşmasıda aylar sürer bana göre ytd
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Günaydın gardaş sizden haber bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()tmm işte talibim da bende :))) 11 abartı olmuş ama neyse nasıl keyifler
0BeğenmedimŞikayet
Efe_16 ()Günaydın hemşerim 11 usd gümüş olsun bende evi satarım:)
1BeğenmedimŞikayet
ellilot ()eve talibim kaç istiyosun :))) günaydın
0BeğenmedimŞikayet
Efe_16 ()11 e düşeceğinin garantisi varsa ordan yukarayı atacağının garantisi benim:)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Adamlar senin yüzünden benim yazdıklarımı tam okumadan benide taşladılar..
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()neyi satarsan sat ordan yukarı atacağının bir garantisi mi var :) belkide yıllarca orda kalacak xD
0BeğenmedimŞikayet
Efe_16 ()11 e düşşün evi aracı satarım:) 21.89 üstü 26.07
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()11 e inme ihtimali var ama bu uzun bir süreç olur öyle şak diye inmez, aylar sürer oraya inmesi, muhtemelen 2023 e felan denk gelir ytd
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Niye korkutuyorsun insanları :) gerçek saniyolar çelik hocayı taklit ediyon
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()En dip orası çünkü, daha dibi varsa söyleyeyim :) mutlaka her ihtimali söylemeliymişiz
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Şaka mı diye sorman bile abesle iştigal
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Gereksiz muhabbet lere kolay kolay katılmam dediğim gibi profilimde ki mesaj lara bak cumartesi pazar hariç her gün yazmışım dır.
Yusuf3549 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Katılıyorum
Geçenyıl aöemiligime çok darveyedim
6 dan aldıgımı geri 6 dan çıktım gümüş uçtu ben kaldım
Jimse zarar görmesin isterim
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf3549 ()Bana yazmanıza gerek yok burda kimse kimseyi tanımaz
Karıştırmıyorum merak etmeyin
Çok uzun zamandır ilk kez yazdığınızı gördüm
Çünkü hep burdaydım
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Karıştırıyor olmayasın ben hep burdayım ama sizi tanımıyorum ve size daha önce yazdığımı da hatırlamıyorum..
Yusuf3549 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf3549 ()Hayırdır kardeşim neden 2 aydır ortadan kayıpsınız
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Selamun aleykum. Her ne kadar şu an için olumsuz olsa da bence buralardan alan bile alan çok beklemez. Üstteki direnci kırması uzun sürmeyecek gibi.
Ben 22,881 den döndüğünü tahmin ediyorum altında da güçlü destekler var şu an için 21,665 altını görmüyorum. Neden 11 dolar ?
1BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Teşekkür ederim yok ya ciddiye aldığım bi durum değil, zaten sepet var bende düşerse dolar ile ilave ederim, ama ya gelirse mantığı ile ortaya üstün körü bir şey ler yazmak doğru değil, 11 doları görmesi için kactane destek den geçmesi gerekiyor, onları yazmazdan 11 dolar Yok ya, haa olmaz mı olur, dünya da bu kadar ekonomi dar boğazda iken 11 dolar lar şimdi lik ancak rüyada görülür.. ytd.
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Bakın yukarı olumlu gözüküyor
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Aman ha zararına bişeye geçmeyin
Çıkar inseallah
-1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Yükselş beklemek suçmuş, dibi kesinlikle hatırlatmalıymışız
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)