Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (99)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Dogukan iyi geceler yatmamıssın. Bu saatte olmazdın sanki :)
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ferit1919 ()Ayni dusunmusuz. )
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Eyvallah :) 3 ü geçti ama 3.20 ye gidemeyince saldım bende...
@Abdullah3442 eyvallah sağolun
ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ferit1919 ()Eline saglik. Dogukan. Bende 2.99 gonderdim. Tesekkuler..
0BeğenmedimŞikayet
renklay ():) heyecan vericiydi. elinize saglik.
Siradaki coini merakla bekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah3442 ()Bende çok seviyorum bu adamı boş lafı yok bolca faydası var Allah şahit ben söylediği hiç bir şeyi almadım kendi planına sadık kaldım ama canı gönülden tebrik ediyorum bu siteye böyle faydalı adamlar lazım @LostPassenger
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Üst yorum @renklay @ferit1919
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Daha napayım demi :) benden cok kazansınlar sorun yok :))
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Yav herkes bıdı bıdı yapıyor Doğu yine icraat... adamsın vallahi canı gönülden tebrik ederim iyi günde kötü günde alıyorsun satıyorsun :) ve verdiklerinin hepsi sen sattıktan sonra dahada yürüyor bide o var :)