Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (99)
0BeğenmedimŞikayet
Takipçi_kız_ ()Elif onaylarsa aynı bende öyle yapicam seni takip edicem. dogunun talimatıyla cunki öylede zarar böylede hatda azda olsa chz cikdim
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Doğukan elimde zararda olan önceden aldığım bütün coinleri çıkıp hareket edecek coinlere girsem mi
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Sen emirsiz duruyorsun ondan...
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Aynen inan stresten artık başım ağrıyo tam düzeldi diyorum yine başa dönüyoruz
Algerden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()amin Elif, nefes alalım artık dimi
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()İnşallah kısa sürede toparlar
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()hepimiz aynı durumdayız, dün döndü dedik elden çıkarmadık ama sabah kalkınca gördüğümüz tabloya bak. inş hepimiz zarardan çıkarız
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bilinçsizlik oldu en büyük hatam orda zaten tepeden girdim ve düşüşte ciddi etkilendim al sat yaparak biraz toparlandı ama stresi insana daha büyük hatalarda yaptırıyo
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()Belki ifade yanlış oldu, demek istediğim btc düşüncede yükselince de mal alıyosunuz demekti, kusura bakmayın lütfen
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()günaydın boşver elif sen işini bilirsin
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Kadınlar günü altın değil ki bu demekle ne demek istedin anlamadım çokta hoş bir yorum olmamış arkadaşım tek hatam çok yüklü girdim ve bir çok kişinin kaldığı gibi terste kaldım
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()ıyı geceler
htcslk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Uyku bastı ben kacıyorum. İyi geceler,
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()O yok malesef ma. ilvar :( peki aralara sekil ve isaretyaparak yazmayı denesen
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()tlg var mı sende? ona gore maıl adresı vercem
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Bu arada benim gozler yarıya indi :) kırmızı mum yarı yukarı cekildi :) 0.13764 suanki durum. Ben kacacam galiba:) sendende ses gelmedi. :)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Cıss degil mi? Dikatetde:)
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()ıns hep beraber kazanırız ya.
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Aaa bu nasıl ca. ni. likboyle, valla kendimden um. ud. um yok artık, ama sen insallah kazanırsın. Canı gonulden diledim. :)
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()link atıcam izle
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Ayy bakmaz olaydım. Yok ya bu saatlerde hep boyle oluyo 3 den sonra inis. Yesil mumu geri aldı kırmızı :( 0.13764
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()2 hafta once dırı dırı bırını yaktılar burda ulke karıstı. vıdeoyu ızleyınce moral bıtıyo. neyse bız ne zaman kazancaz:))
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Evet evet geldi :)
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()gelıyo cvp yazdım ya
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Mesajlar geliyor mu? O da mı kesildi alt yorum @Algerden
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()valla acılmıyo. yazdıgın ıcın mercı beaucoup :=)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Bu arada 13.841 olarak bekliyor kırmızı mum :)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ():)) nasıl bir yer görmek olayı degistiriyo mu? Benim aklıma hemen tepsi basında dolasan koca kupeli kızlar geldi. :)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Evet yaa cok uyuz cokk bakıcam duruma göre, bir süre izleyeyim de, hele benim gibi bir durum icin zor bence ciddi atak gelmezse.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()foto atabılıyosa olsam sana bazı fotolar atardım sehırden :)