Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (97)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Halil Hocam yıldızlı eski hesabını kapattı İbrahim Hoca bakma şimdi yıldızım yok dediğine :)))
@Captain_Attack
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Adam 5 yıllık senden eski üye yıldız onun gönlünde :)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Zamanla yıldızınız olur. Yıldızınız arttıkça sorumlulugunuz da artar.
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Yıldızım yok vermiyorlar bana kuccuken ficiya düşmüşüm
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Siz neden grafik paylaşmıyor sunuz?
1BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Haftalık kapanış yapmadan rahatsız etmem ozaman iingunler
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bir günlük kapanışın yeterli olacagını düşünüyorum. Ama net emin degilim.
1BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()51250 üzerinde bir günlük kapanış ya da haftalik kapanış yeterli olur mu ona göre yazacağım sana
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()''C'' dalgasının bitip bitmedigi noktası net degil. Ben ilk düşüş dalgasının 5 dalga olmasından dolayı 'c' dalgasını dha aşagıda bekliyorum. Eger fiyat 51.250 üzerine çıkarsa bu düşüş beklentim sona erer. Bu kadar ince çizgi var.
1BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()C dalgan kabul edilebilir 43 k lara inen çok normal sonrasında da cizdigin yükselen dalga da zaten beklediğim hareket işte bu dalgadan sonra 16 k olabilir 2022 ilk çeyrek beklentim var
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()51.250 üzerinide kırabilir. Elimizde hiçbir tahminin garantisi yok. Kıracksa bu şekilde bekledigimide belirttim.
@Captain_Attack
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bu şekilde ki kanallardan mı bahsediyorsun?
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()44 ve 53 kanalında gırdı bakalım ne zaman burdan cıkacak.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()oraya kadar taşımadan 47 den donme ımkanıda cok guclu. grafıgını cıkardıgımda acık ve net gorurum. sızın yazdıgınız da gecerlı.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()@Borsafinans alternatif -2 grafigim
1BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Sağol hocam
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bir önceki grafigin içinr bununla ilgili bir yorum paylaşmıştım :)Bakabilirsiniz.
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Anladım hocam o zaman şuan burdan alt coin alim filan düşünmeyelim yada btc o seviyeye yakın yere gelirse 43700 givi alalım
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet dogru anlamışsınız. Ama bu benim alternatif senaryom. Ben daha derin bir düşüş bekliyorum. Bunu alternatif olarak çizdim.
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Hocam burdan yani 50288den 42k kadar mı düzeltme bekliyorsunz doğru anladım?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yükselecekse böyle yada buna yakın bir senaryo beklerim.
baskatip35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baskatip35 ()Dediğiniz doğru hocam. Tepede yakalanmamak mesele. Ama 58 görüp döner gibime geliyor. 1 aylık zaman dilimi içinde. Ytd tabiki. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()eyvallah..
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()51.25 geçilir mi geçilmez mi bunu bilmiyorum. ama ilk etapta geçemeyip güç toplamak isteyebilir. burada asıl amaç 51.250 üzeri malda yakalanmamak. daha altlardan alma imkanı varken...
baskatip35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
baskatip35 ()Halil hocam emeğine sağlık. Buradaki herkesin temennisini soyluyeyim size o zaman. 51250 üstü olur inşallah :) Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Kolay gelsin halil abim
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim. Sana'da kolay gelsin. Biraz yogunlugum var :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Halil abim eline saglik kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Dolar endeksine baglı olarak bitcoin ve ons altın dahil metallerin düşecegini düşünüyorum. Temkinli olmakta fayda var.
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)