Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 17:45:04
EUR 36.0655 17:45:04
USD 34.5539 17:45:04
ALTIN ONS $2690.7750 17:45:04

Grafiği gönderen: super_conqueror

SAT ve izle...

Yorumlar (97)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

2BeğenmedimŞikayet

PROMİL ()

Hayır güzel kardeşim ben seni teknik ile eleştirme hakkım söz konusu olamaz sonuçta emek verip yardımcı oluyorsunuz bu her insanın yapacağı durum değil ancak engelleme durumlarına takıldım onu engelledim bunu engelledim gibi laflar sizin gibi teknik açıdan olumlu arkadaşlar için ufak bir eleştiri yaptım.

Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

PROMİL ()

Hayır bakın yanlış anladınız beni ben İbrahim arkadaşımın teknik anlamda hiç birşey diyemem çok istikrarlı güzel tutarlı yorumları var ama ben gördüğüm kadarıyla şunu engelledim bunu engelledim bu kişi ile muhabbet ettiği için engelledim gibi yorumları gördüğümden dolayı söylemek istedim.

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bufi8585 ()

İbrahim tartışmayı bırakıp piyasaya odaklan. İsteyen istediği grafiği paylaşmakta ôzgür buna ne sen nede ben karışabilir. Grafigin altına ben böyle düşünmüyorum bu rakamlar gelmez veya gelir deyip kisadan yorumunu yap geç.

4BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Kıyas yapmak sizce doğru mu?
@CoDeX© çok değerli bir insan @Captain_Attack ta çok değerli ve codex hocaya hocamdır hocam kalacaktır diyerek mütevazı olduğunu göstermiyor mu? Her ikiside bu sayfada uzun zamandır bulunan takip edilen analizleri tutarlı bir kişinin bile zarar görmemesi için gece gündüz çaba sarfeden insanlardır!

PROMİL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Captain_Attack ()

Zaman geciriyorum ustam biryandan da piyasaya bakmaya devam ediyorum onca emek var 28600 den gelen devamını getirmemek olmaz

BitcoinCANDİR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Captain_Attack ()

Kırmak istemedim kötü niyetli olduğunuzu düşünmedim ama yine de tepki verdim belli bir ölçü de o arkadaş araya girince açıklama gereği duydum. uslubunuz konuşmanız gayet düzgün belki bir baskasi bana böyle tepki Verse sizin kadar da kibar olmam. Burası voltesi yüksek bir piyasa elimizden geldiğince genel trend üzerinde kanalize etmeye çalışıyoruz arkadaşlari gecenki düşüşte full malda tepede yakalanan arkadaşlar var bu tarz paylaşımlar zarar kes yaptırabilir.

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

BitcoinCANDİR ()

Başkan sen bu sinirli halleri neden atamıyorsun haklı iken haksızlığa gitmesini neden sagliyorsun bırak insanları kendi haline zarar yapan kar yapanı görünce doğru yolu bulur sen tüm siteyi kurtaricam die kendini nie harap ediyorsun acaba

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Bunları neden yüzüme söylemediniz? Başkasına söyletme ihtiyacı neden duydunuz? Medeni cesaretiniz yok mu?

4BeğenmedimŞikayet

Captain_Attack ()

Bahsettiğin kişi benim hocamdir onunla yarış halinde değilim ömrumuz yeterse 10 sene sonra da 20 sene sonra da hocamdir. Benim derdim başka sana başında da yazdım olayın sonuna bakarak geneli yargılama sana bir lafım oldu mu ? Bir sözüm oldu mu? O arkadaşta attığı grafikte mütevazi değil? Ona da aynı şeyi söylesene cömertçe 16 knya kadar çizdiği bir analizi tam herkes maldayken buraya atması ne derece doğru ? Böyle analiz olmaz

0BeğenmedimŞikayet

PLTİN ()

eyvallah :)) böbrek önemli

0BeğenmedimŞikayet

BitcoinCANDİR ()

Tanışma amaçlı ozaman sizden bir mdt yorumu rica edeyim :)

0BeğenmedimŞikayet

PROMİL ()

Öylesi daha mütevazi ve güzel olacaktır :)

0BeğenmedimŞikayet

BitcoinCANDİR ()

Biz zaten onu el üstünde tutuyoruz :)

0BeğenmedimŞikayet

PROMİL ()

Sizi siz değil başkaları met etsin inanın bu daha güzel

1BeğenmedimŞikayet

PROMİL ()

Bu egonuzu bir yere bırakın teknik anlamda birşey söylemek düşmez bana ama mütevazı adam başımın tacıdır @CoDeX© gibi

1BeğenmedimŞikayet

Captain_Attack ()

Çok sürmez alırız ondan bir kaçtane grafik paylasamasak da anlatıyoruz olanları olacaklari önemli seviyeleri tek tek yaziyoruz. Analizin betimlemesini yapıyoruz gecmise yönelik bütün yorumlarımı analizlerimi inceleyebilirsiniz nicklerimi de tek tek verdim başarı oranım ortalama yüzde 80 den fazla dilerseniz istatistigini tutabilirsiniz genel trend de ise şu ana kadar başarı oranim yüzde yuzdur tabi bu yanilmayacagim anlamına gelmez

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Efendim kaygınız olabilir yada olmayabilir Ben'i alakadar etmez. Ama yıldız olmadan grafik paylaşamıyorsunuz.

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Aman hocam üste gitsin insallah Allah paralarımızı elimizden almalarını nasip etmesin inşallah.

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

47.000 üzerinde yeni tepe bekleyen analistler oldugunu biliyorum. Nasip kısmet.

htcslk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Efendim yıldızı olmayanlar grafik paylaşamıyorlar. Bu yüzden önemli.

ersoy33 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BitcoinCANDİR ()

Yerinde yerinde son anda kurtardık :) hakkını helal et yeni gordim yazını

PLTİN için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Captain_Attack ()

Atak01 solo atak lord of the atack hepsinde vardı ben çok önemsemiyorum yıldız olayını öyle bir kaygım ya da beklentim yok sevenlerimiz var yeni uyeligimle devam ediyorum iki yıldır yaklaşık bu sayfadayim başka sayfalarda yazmıyorum kripto para piyasası ile ilgileniyorum

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

maalesef Halil Hocam :(

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Hocam merhaba nasılsınız? Yine gidiyoduk ucurumdan :) Bir dala tutunduk mu ne dersiniz

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Aynen. Öyle mesajlar gelir ki :)

Tekkoşin için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Nereden bileyim ? :)Yıldızlara çok fazla anlam yukşlyeyenler olabiliyor biliyorsun :)

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Benim bundan önce 4 yıldızlı hesabım vardı :)

0BeğenmedimŞikayet

Tekkoşin ()

Biri sorumluluk mu dedi :)))

0BeğenmedimŞikayet

PLTİN ()

senin böbrekler yerindemi:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum