Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0842 21:24:00
EUR 37.2543 21:24:00
USD 34.3374 21:24:00
ALTIN ONS $2735.5950 21:24:00

Konu: Btcusdt icin

Düzeltme 60tan mi olacak ? 65ten mi?

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Kripto_67 ()

Bende teşekkür ederim uzun uzun açıklıyorsunuz. Her fikire önem veriyorum ben sonrasınsa kendi kararımı alıyorum uyguluyorum. Öğreniyorum böyle böyle. Teşekkür ederim yorumlarınız için

PROMİL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

PROMİL ()

Estağfurullah hocam, Kibar uslubunuz için teşekkür ederim.
Hacim konusu şöyle; Alım olunca hacim oluşuyor ancak satış oluncada hacim de artış gözlenebilir. Evet bu 48 denemesinde alım yönlü (hacimli) yükseldi

Kripto_67 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kripto_67 ()

Yorumunuz için teşekkür ederim bir sorum olacak size öncelikle sizin kadar teknik bilgiye sahip olmadığımı belirtmek isterim. Bir çok analizde yüklü alımlarım yapıldığı hatta usdt alımı bile yapıldı ve 48.000 lerde yüksek hacimli alımlsr olduğu ısı haritalarında gözüküyordu nasıl hacim düşüyor kafama takıldı sizi sorgulamıyorum yanlış anlamayın anlamaya çalışıyorum yeniyim

0BeğenmedimŞikayet

PROMİL ()

Rsi dirence yaklaştı, Stopsuz işlem yapmayı unutmayın.

2BeğenmedimŞikayet

PROMİL ()

Btc çok hızlı soluksuz geldi buralara son 2.5 haftadır. Geçmiş ayı piyasalarını ben yaşamadım ama grafiklere bakınca maalesef çok benzetiyorum baktığımız zaman hiç bir halving sonrası btc yeni bir ath yapmamış geçmiş bizim dostumuzdur. En iyi ihtimalle 60 65 diyebilirim ama onu konuşmak içinde çok erken, ilk öncelik 51500 üzeri kalıcılık sağlaması lazım ha 51500 lerden red yerse ki onay alacağını sanmıyorum oradan kademe kademe 27700 diyorum. Kesinlikle benim şahsi fikrimdir hiç bir yatırım tavsiyesi içermemektedir

Kripto_67 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kripto_67 ()

Hocam siz kısada bir kaç gün içinde bir düşüş bekliyorsunuz sanırım doğru mu anladım yoksa orta vade de mi bekliyorsunux

0BeğenmedimŞikayet

Sinemgms ()

Mustafa bey merhaba sayfanızdaki hot grafiği güncel değil mi ? Onun üzerinden devam edebilirim

Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Ben örnek verdim :))) hiç yazmadını gördüm ama. Yaa ben şöyle çıkarım yaptım da sanki yükselecek coinlerde yazıyor. Çünkü aynı coin de yazmadını gördüm.

0BeğenmedimŞikayet

Sherloch ()

Btc de hep x10 yaziyor :) yani 10 kaldirac mevcut. Hic x3 yazdığını görmedim

Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Mesela bitcoinde ×10 yazıyor. Bazen ×3 yazıyor btc ×3 gibi işte bu rakam neye göre değişiyor.

1BeğenmedimŞikayet

Sherloch ()

Ogrenmek istediğinizi tekrar sorar misiniz ben anlayamadim tam

0BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

eyvAllah abi tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Onu öğrendim ama rakamlar neye göre artıyor ki?
Ltc neden bu kadar pahalı? Sıralama da 10 lar da

1BeğenmedimŞikayet

Sherloch ()

:) keyf. Her zaman ki olduğu gibi. Isten geldim dinleniyorum. Sen

SERSEFİL için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sherloch ()

Paylaşmış olduğum grafikte sari okla gostermis oldugum bllgr 50100 seviyesini gosteriyor , bu seviye kritik seviye. Ilk denemesinde kiramayip duzeltme yapmisti. Simdi ikinciye denemeye gidiyor. Umarim kirar ve uzerinde tutunur. Altcoinlerin yukselişi muhtemelen 50 , 54 arasinda biraz ivmelenecektir.

Su anda btc nin beslenmesi gerektiği için altcoinlerin genelinden pek birsey beklemek dogru olmaz.

Algerden için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SERSEFİL ()

Müdür nabıyon :)

0BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

btc 51 ustune atsa bıle tum alaka ilgili yıne btc' de yanı yatay seyırme dısey bısey bayadır yok. o zaman altlar ne zaman haraketlencek usta? dominin kacın altına dusmesı gerekıyo?

0BeğenmedimŞikayet

Sherloch ()

X3 x5 x10 olanlar kaldiracli coinler.

Ltc icin kimse uzun zamandir grafik sormadığı için güncel çalışmam mevcut değil

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Ben size bir kaç bir şey sormak istiyorum
Coinlerin yanin değişen sayılar ×3, ×4 ×10 yazıyor bu rakamlar neye göre artıyor.
LTC coin 1500 tl miş. Çok talep eden de yok. Neye göre böyle pahalmış.

0BeğenmedimŞikayet

PROMİL ()

Max 51500 800 diyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum