Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()@Mehmet_topal_ ben 3. Evdeyi yaşadığımız ihtimali üzerinde duruyorum.
Gitmem gerek sağlıcakla kalın.
Raven %3 terse düşürdü bizi flama çalışır umarım. Düşerse ekleme yapmayacağım. 137 altı Zararkes yaparım.
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()2013 te bitcoine para yatıranlarla dalga geçiliyordu…
Niye 3 yıl sonra geliyor bu boğa sadece bir hafta erken başladı beklenen tarihten.
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()hocam kriptoda yeniyim bilmediğmden soruyorum 2013 de kurumsallar şu kadar alım yaptım diye açıklamalar yapıyor muydu kripto piyasasındaki hacim ve hareketlilik aynı mı ve süreç aynı olup göstere göstere aynısını tekrarlayıp bize para kazandırır mı bu balinalar
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Evet bende %50 nakitteydim şimdi %10 raven ekledim. %40 nakit tutuyorum. Bir ayağın içerde bir ayağın dışarda olmakta fayda görüyorum.
Geçmiş bir çok örneği var. Terste kalmak istemem. Kalacaksam da hamle yapmak için gücüm olmalı.
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Btc 65 i kırmadıkça mega boğa diyemeyiz. Fenomenler çok kullanıyor mega mega diye. Fakat dominance de 44 e gelmiş durumda bakalım temkinli ilerliyorum.
PROMİL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PROMİL ()Kardeşim maalesef sitede düşüş yönlü uyardığın zaman kötü oluyorsun, ben bugün ile malların çoğunu boşalttım boğa tuzağı olabilir, 65 binden gelen düşüşün tepkisi olabilir.
51500üzeri kalıcılık sağlar ise yeni alımlar yaparım o zaman