Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (191)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Yazarken onursal los diye yazıyor du öyle bakın mesajlara.
Hanmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Ben simdi eski hesabini arayip yorumu bulmaya calismayacagim.
0BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()Baktım ve size hiçbir şey yazmamış etiket bile yapmamış size. O zamanlar meşhur olanlar kimlerdi yazan bir yorumu var ve onda da size karşı olumsuz birşey demiyor, önce yapmış olduğunuz başarıyı kullanıp daha fazla takipçi edindikten ve inandırıcılığınız arttığı için bu kadar alt rakamları yazdığınız için sizinle ters düştü ve daha önce yapmış olduğunuz fikir ortaklıklarına saygısı olduğu için ve muhabbetinizin bozulmaması için engel attı size.
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Onursalin 2 3 gun onceki bana yazdigi yorumlari git oku sonra bana giybet yapiyorsun de. Adam engelliydi benim hakkimdq yazdi bende onu etiket yaptim cevap yazdim
0BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()Bakın ben size kesinlikle millete alım yaptırtmadı demiyorum. Siz 7,80 de millete 8 olacak dedi alım yaptırdı diyorsunuz diye sitem ediyorum. 7,80 den aldı evet o onun parası , kimseye 8 olacak alın 10 olacak alın demedi. Dediğini iddia eden varsa bulsun o yorumu. Size de iftira atılıyor aldırmadı diye. Niçin kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapıyorsunuz ve yazmadığı bir yorumu yazdı diye söylüyorsunuz, kendisi şimdi burda değil ama siz onun arkasından gıybet yapıyorsunuz diyorum.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()@Hanmir bak ne yaziyor yine
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()Sayın @_LegendComeBack_ ben sizin kendinizin yazdığı rakamları değiştirdiğinizi söylemedim ki, siz niçin bunu hatırlattınız.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()@Hanmir oku bakalim ne diyor
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()23.3 beklentim var minimum :) cin acilmadan once belki bu gece belki yarin oglene belki yarin aksama kadar ama once 22.62 ustunde 4 saatlik kapanislar yapmasi lazim.
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()C/in kapalı açılmadan çok bir yere gidemez Kısa al- sat verdi makası düşük olan için.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Benim 1 haftadir dedigim yerlerden donuyor :) bugun 22.1 de ara dedim mimara ama gormedi sanirim aramadi :)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Yarın biraz netlik kazanır bugün tam 4s satış dalgası gelecekti 22.45 üstüne attılar son 1 saat kala
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Onu yapabilir ama onu da beklemiyorum daha genis 20.5 26.08 2 3 ay yukari asagi belki yapar smalari yukari cekerler sıkışmadan sonra 27 uzerine atinca ralli baslayabilir.
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()23.30-25.30 arası hızlı hareket yapıp al sat versin 3 5 tur ralli olmasın :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Baslayamaz :) simdilik beklemede ralli smalar ve emalar biraz daha yatay gidecek gibi duruyor biraz asagi yukari hizlanirsa hareketler yil sonundan sonra ralli ye atak yapabilir. Yoksa ralli icin zaman var gibi
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()25.30 aşar üzerinde durursa satmam ben büyük boğa başlar :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Aslinda pazartesinden beri tam dusundugum noktadan donuyor ama yukari cikmiyor o yuzden alim yapmiyorum. Cin aldigini satarsa cuma 20.5 gelir ordan alip 23.3 23.95 arasini izliycem kirarsa 25.12 de satarim max cikis noktasi da 26.08 ordan sonra 23.2 alti beklentim var yine
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Aynı düşüncedeyiz benim tek baktigim şey aylık sar noktasını yukarı atıp yukarı güzel bir tepki yapması yoksa sürünmeye devam Edecek.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Dxy korkutuyor beni alim yapamadim hala 20.5 gelirse fulluyorum 25.66 ya gidecek bi ara o yuzden 18.7 ile 20.5 civari beklentim devam ediyor
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Bir dxy yok çünkü o yüzden boşver eurusd 1.13 gelecek mi onu takip ediyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()hos geldin
kurtlar sofrasina
")
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Dxy yi bosvermem :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hesap blokeliydi evet once dusus olacakti oldu simdi yukari gidis yapacakmi izliyoruz
Ahmetguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Insallah hizli duser dedim hazirandan beri tin tin dusup duruyor beni bile sinir etti
Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Belli olmaz kardesim piyasanin ne yapacagi malesef ki :(
Avnifatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()Geçen sene pandemi vardı bir gece bakanlar değişiyordu şimdi büyük bir olay lazım güvenli liman için balinalar çıkıyor hepsi düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Inşallah geçen sene 7 den bir günde 5.5 geldi 3 gün sonra 6.84 yandı
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()18 ayda tamamlayabilir mi düşüşü:(
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Gecen sene rallideydi bu sene ralli bitti dususu tamamlamaya calisiyor insallah hizli tamamlar yeni rallilere gideriz
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Rica ederim
Elmas55 için cevaplandı (yorumu göster)