Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Sor bakalım bir enstrüman da band genişlemesi nasıl olurmuş :)
Kanal hareketleri neye göre oluşur, fiyatlar neye göre hareket edermiş :)
YESRİB için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()kardeş bu kagıt 22 den 11 dustugunde sarkmasını tamamlamış donuşe geçmiş. dıkat edersenız sarkmanın bıttıgı 11 den berı devamlı yukselmelere gecmış. en son yaptıgı dıp 12.84 normalde bunun altına atmadan yoluna devam edecek. atsa bıle sıkıntı olmaz kagıt yujselme trendınde yol alıyor. hedef 13.20 yı kırmak burası kırıldıgında yukselmeler hızlanır. sabırla bekle bu soyledıklerım kısa vade de olacaklar. uzun vadede cok pozıtıf.
Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Zahmet veriyorum size çok teşekkür ederim
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()Abi varmı sormak istedigin sor bizde nasiplenek ustalara
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()işte sen bu işi çözdün şimdi bravo :) ne haber usta
®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Ahaha üstad devir o devir değil :)
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Bu ulkede yatirim felan yapilmaz yatirimin her turlusu kumara donmus
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()6.6 tl Kisa zamanda gorecektir. Ytd
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()@aspar gel bak burda büyük traderler yarışıyor :) bi kaç kagıt söylesede tez zamanda ileri gitsek varmı aklınızda kagıt hocam
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()teknık ayrı bır seydır ozel ılgı duymanız gerekır uzerınde yıllarca çalışma gerektırıyor. ekonomı cok genış daldır.
muhcemucar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Arkadasim yigenin ekonomi okuyup ekonomi okumayan amcasina soruyorsa kusura bakma onun okudugunda sıkinti var demek.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()elektronık muhendısıyım. londrada okudum.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()bır sure sonra arkadasın bızım kagıdını atacagım teknıgını bıtırdıgıme sızde takıbe alın.
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Sormasi ayip sen Nereyi bitirdin.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()İndes orta vadede ? Sizce
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()abd nın en ıyı unıverstesınden ılk yuzde bıtırdı okurken havada kaptı banka.
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Rica ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()bunlar bıraz zaman alacak sımdı bızım e bıraz sonra cıkaracagım vakıt buldugumda dıgerlerıne bakacagım.
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()O zaman diplomayi bim den almis.
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Canınızın sağlığı hocam daha ne isterimki mutlu oldum çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()Kardesım maalesef bu ısler ekonomı okumakla olmuyor benım yegenımde abd nın en ıyı unıversıtesınde ekonımı okudu ve abd de cok buyuk bankada çalışıyor bana sormadan adım atmaz. bu ışler teknıgın matematıgını cozersen olur. algoratmıgını cozmen gerekır.
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Ne demek Oznur Hanım. bir kismi takip ettigim hisseler onun icin kolay oldu. Baska birsey varmi?
0BeğenmedimŞikayet
Adrénalin_ ()beni de etiketler misiniz ? Bana da bilgi verirwseniniz sevinirim şimiden teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Moral oldu gerçekten çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Bizim 13.06, Indes 6.46, Ostım 2.97, oyaya 8.80, prizm 5,19 , vangd 6.76 , naten 40 , maktk 3,52 maliyet var hocam. Çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Benimde ikinci dalim ekonomi ben takip ettigim hisseler icinde. Ilginiz icin cok tesekkur ederim.
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Sıkinti yapma bakarim tek tek. Naten den korma 46 tl yolu var. Bizim 20tl kadar cikis yapacaktir. Indes 6.66 kadar cikar oyayo sikinti kritik nokta 7,60 gecerse 9,18 cikar przma 6 tl gorecektir hatta ustunu deniyebilir bugun cikis yapti ancak erken cikis yapti. Vangd 9 tl zorllayacaktir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()bana yazın bır sure sonra sıze gercek net teknık bılgılerını sunarım sıkı takıbe alırsanız verdıklerımı karla cıkarsınız. sakın zararla mal satmayın.
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Aslında hepsi sıkıntlı marttan beri bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()sız kagıtların teknık verılerını aktarırsanız takıpte olacagım. benım uzmalık alanımdır borsa.