Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()sızede ıyı akşamlar. Bol kazanclı gunler dılerım.
muhcemucar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Olur bekliyorum efenim, memnun oldum
YESRİB için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()Sizin hocaların kavgası bitince söylerim (CAN)
Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Onu da senden alayım hocam kaçtan satalım. İsimle hitap edemeyince hocam diyorum saygıdan efenim.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()ben kımseye alım tavsıyesı yapmadım asla yapmam bunlar sadece teknıkten cıkardıgım ongorulerımdır. herkes gıbı sadece yorumdur. kımseye aman alın ucacak dıye bır yazımı gordunmu? **
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()Akıllı insan çok farklı oluyor ya espirisi bile kaliteli bravo :)
Myflover için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Myflover ()Nasrettin hoca olurmu
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()sende hoca bitmez kura çek birine sor :) teşekkürler satarken kaçta satalım bari onu desinler
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Hangi hocama sorayım:)) bereketli olsun efenim.
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Bak onsun gr altinin dusecegini kurban bayramindan beri soyluyorum grafigini paylasiyorum. Rahat ol. Hayirli aksamllar.
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()İnşallah bakalım nasip
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()sorsana hocana ben 5,90 almıştım yüksekmi ortalama yoksa düşermi daha :)
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()46 tl cikacak.
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Anladim sizin yüksek biraz çıkarsın insllah 6.66 da )?
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Kimseye bişey sormuyacağım artık, kavga çıkıyor hocam, farklı düşünceleri karşılaştırmak kötümü, dalga geçmeyin hocam:))
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Merak etme terste kalmadim bugune kadar bu saatten sonrada kalmam Allahin izniyle. Sen bu gidisle altin da olanlari veya altina girecekleri terste birakacaksin.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()zaman buldugumda sayfana gırerek teknık yorumlarına bakacagım bakalım dedıgın gıbı olacakmı
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Benim 6,46 alışım
-1BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()tamam kardes sana bol şanslar. bır gun kesın terste kaldıgında ılk danışmanın ben olacagım. umarım başına gelmez.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Aynen ben iyi yerden aldığımı düşünüyorum nasip sizin kaç
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()@Öznurr_16 hocalarınız hayırlı olsun bol kazançlar bizede bi kaç kagıt sölesenizde bizde baksak @aslar la :)
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Gerek yok kendi isimi kendim hallediyorum cok sukur cok guzel parallarda kazandim kazanmayada devam ediyorum. Tesekkurler bilgileriniz icin
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Güzel alımınız benim yüksek
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()ıstersenız bundan sonrakı kagıtlarınızı da o kardeş sıze versın hep beraber takıbe alalım.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()ne 36 sı kardeşım su anda 38.20. 38.32 yı kırmaya gıdecek.
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Cem hocamda farklı bişey demiyorki hocam
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Tşk ben dipten aldım aslında 6.38 vs gördü ama beklicem
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Alıyorum hocam foto aldım teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()sız ınatlaşmayın yazdıklarımı takıp edın. gercek ve net bılgılerı noktasına vırgulune kadar verdım.
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Hımm iyiymiş bereketli olsun