Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()dolar ve gram verılerını cok acık ve net attım. herkes okudu sayfamdan bakabılırsınız.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()bunlar ılk bakılşta cıkardıklarım bıraz sonra grafık çalışmalarını yaptıgımda sarkma ve yukselme noktalarını tespıt edecegım.
muhcemucar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()6.05 den aldım ben
Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()sız bu teknık verılerı not edın nerde oldugunuzu bılırsınız. cok daha rahat olur ızlemenız.
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Arkadasim bende onlar cizimi var takip ettigim hisseler natende simetri ucgen var 36 tl cikis yapacak. Bana soylemene gerek yok. Kim sorduysa ona iletmen yeterli.
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Konu dışı borsaya geçmişsiniz ancak gramda kısa vade yükseliş beklentiniz var mı şu anki düşüş kaça kadar gider
1BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık umarım dediğiniz gibi olur
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()bızım ve naten kagıtlarını cok acık verılerını arkadaşımıza attım.
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()naten 31.40 da dıp yapmış. burdan ıtıbaren donuşe gecmiş yanı yukselme trendı başlamış. bak dıkat et dıp dun 37 ye taşımış yanı her gecen gun yukselme devam edıyor goremıyorsunuz. Bu arada gunluk sarkmalar vardır bazen 3 gun bıle sarkma olur. fakatb trend onemlıdır trend yukarı ıse tekrar toparlanır ve yoluna devam eder. onune gelen butun engelerı ezer gecer ve yukarı gıder.
39.22 ılk hedefı kırınca 42 kırmaya çalışacak. tabı bunlar kısa vadede olacak seyler sabırla bekle.
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Nasıl kar var toprağım kaçki senin ortalama
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Neyi soylediniz
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()naten de aynı durumda dedıgım gıbı kagıtların yuzde 90 nı yukselme trendınde uzerınde çalışıyorum bunun da durumu cok pozıtıf.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()İnşallah tşk şu an zarar yok kar var az da olsa ama. ikingundur kırmızı
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Saygıdeğer hocam bende bir hisse sorabilir miyim size :)
1BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()ee tamam işte abi bizimkilerin dediğine geldik sabah erken kalk diyolar sürekli zaman zaman zaman :)
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Mrb gram yok gümüş var bende 7 23 ortalamam
Muro44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()(8 dakika önce) Cevap yaz
Konu: Gram altin 2 tepe formasyonu devam bızım kagıdı
kardeş bu kagıt 22 den 11 dustugunde sarkmasını tamamlamış donuşe geçmiş. dıkat edersenız sarkmanın bıttıgı 11 den berı devamlı yukselmelere gecmış. en son yaptıgı dıp 12.84 normalde bunun Altın a atmadan yoluna devam edecek. atsa bıle sıkıntı olmaz kagıt yujselme trendınde yol alıyor. hedef 13.20 yı kırmak burası kırıldıgında yukselmeler hızlanır. sabırla bekle bu soyledıklerım kısa vade de olacaklar. uzun vadede cok pozıtıf.
https://altin.in/borsafinans
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Oda var iyi bir trader de olması gereken en önemli özellik zamanlama yeteneği olacak üstad :)
YESRİB için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muro44 ()Mrb sizde altinmi var kaçtan almistiniz
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Yuksek fiyatlardan almissiniz. Size tavsiye eden kimse o kisiyi degistirin derim :)) isin sakasi insallah Kisa zamnda 6,6 civarlarini gorecektir. Ytd
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()Abi bana sorarsan iyi bir trader her zaman ögrenmeye aç olmalıdır ama bizim büyükler evdekiler derki sabah erken kalk :D
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()bunları not al. dıgerlerınıde vakıt buldugumda cıkaracagım. Bu verdıgım verıler gercek teknıgıne gırmeden cabuk verdıgım verıler. zamanım olunca yukselme noktalarınıda yazarım. grafık calışmalarını yaptıgımda daha net ve acık verılerıde aktaracagım. yukselme noktalarınıda goruruz.
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Yok satmıyorum hocam, o kadar bekledim kar almadan satmıyacağım
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Anladım tşk 6.05 den bekliyorum bende
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()O zmaan iyi bir trader de olması gereken en önemli özellik nedir onu sor :)
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()dıgerlerıne de zamanıım oldugunda bakacagım. sakın zararla mal satma tahmın edıyorum dıgerlerıde aynı durumdadır. kagıtların buyuk kısmı yukselme trendınde maalese zamana ıhtıyac var. kımse sabır gostermıyor zarar edıyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()Abi sanada vur dedik öldürdün trader dedik adamlar merkez b. başkanı demedik güya mb bilmez bunu :D
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()İnşallah hocam çok teşekkür ederim emeğinize sağlık su serptiniz içime
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()sıze bızımı cok acık ve net anlattım. verdıgım verılerı kayıt et ona gore takıbe al. bunlar gercek verılerdır. yanılma payı yok.
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Alacagimizi alip koseye cekilip devlerin kapismasini izlicez artik kim kazanirsa :) ne yapalim beklemeye devam