Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (81)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Birde kaldiraca bulasmis tam batmis
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam genel çalışma alanım özellikte gümüş tarafında baya yutan çalışmalarım olmuştu.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen hocam 90 bin civarına denk gelen bir kaç çalışmam var benim de harmonik olarak. Elliot da aslında veriyordu bugün bakmıştım. Wyckoff kırılımı olmuş olması lazım zaten. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Crap bat yarasa.. çeşitleri ve kuralları çok matematik lazım hocam birde uzun çalışma. Başarılarınızın devamını dilerim
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah hocam tamamdır. Çok iddialı değilimdir ama bazen ben de şaşırıyorum fena saymıyorum ama cidden çok detayı olabiliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Benimde bir çakışmam var. Öncelikle 43 bandını kırmalı ardından söylediğiniz 50-51 bölgeyi kırmalı. Sonra hedefi 87k . Benim hesaplarıma göre tabi bu orta vade için bekleyip göreceğiz
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hesaplaması fib değerleri ve görmesi çok zordur. Alım- satım içinde mükemmel lokasyonlar verir. Güncel çalışmanız olursa lütfen benide etiketleyin görmek isterim. İyi çalışmalar hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam sanırım bu sayımın abc düzeltmesi 50 bin civarına denk gelecek. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kesinlikle harmonikler ve Elliot çok etkili hocam benim de en çok uğraştığım emek verdiğim alanlar. Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hırs kaybettirir. Full olduğun bir işleme tekrar girmekte mantıksız.. el kol bağlanıp resmen denize atlamak gibi
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Eliot harmonikler candır şaşmazlar hocam eline emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Dinlemiyorki beni 50 kez soledim ona 0.0128 de ful sat yarı zarardi satmadi 0.0017 kadar indi ne diyim daha
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet aynen hocam :) tarihi yanlış yazmışım bu geçen 16 Temmuzda hazırlamışım eskiz olarak deneme amaçlı şimdi görünce atmak istedim sol üst köşede yazıyor tarihi. Yani bu kadar sayım yaptığımı bilmiyordum :))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok yanlış yazmışım tarihi bu geçen ay olacaktı 16 temmuza ait üst sol köşede yazıyor grafikte . ytd
Yani bu eski bir çalışmaydı öyle eskiz olarak kalmış görünce atayım dedim. Yani en son gördüğümüz 29 dibinden önce hazırlamıştım. ytd
Deniz82 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hata etmiş hocam. Terste olduğun bir coinde ortalamanı yüzde 80 düşürsen bile faydasız.. o kadar sepet yaptık keşke onlardan alsaydınız eşit miktarlard. Neredeyse 2x yaptı yedi sekiz günde..
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()0.24 den 100 k daha ekledi bizim arkadaş isler fena ne olcak bole bilemedim ınsalalh cikar
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Denti şirket baskılıyor hocam. Geleneksel gsm ile ilgili kontör tarzı bir uygulamayı yaygınlaştırmak için fiyatı ucuz tutuyorlar . Ama yıl sonuna atak yapacaktır full işlemlerden sakının zararkes yapacaksanızda yarısı ile yapın mutlaka
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Ustam bu dent ne olcak 4 milyon adetle tersteyiz 0.02 lerden 0.01 ler dahi gelse kabulum gelemzmi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()O eliot sayımı dip yaparak bitirmedik mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Deniz82 ()emeginize saglik.16 agustos demissiniz.28 bin 16 ağustosta mo gelecek anlamadim da aciklar misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Pardon 16.07.2021 Tarihli 17 gün öncesi.