Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (81)
0BeğenmedimŞikayet
PROMİL ()Hocam dediğin olayı aksi durumuda mevcut haber akışları grafikleri oluşturan göstergedir..
Bufi8585 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bufi8585 ()Teknik güzel olabilir ôgrenmekte fayda vardır yanlız Amazon veya Alibaba gibi şirketler 50 milyar dolarlık BTC aldım derse sizin eliot çôp olur. Hadi onu geçtim BTC piyasası genelde long short pozisyonlarına göre yôn bulur.
PROMİL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aslında göründüğü kadar basit değil Elliott kendi içinde aşırı detaylı ve farklı özellikleri olabilen bir disiplin. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dostum est. Bu sadece ihtimal.
İllaki olacaktır kesin diye bir durum söz konusu değildir. Bunu çizmişim öyle kalmış görünce attım sanki uygun gidiyor diye düşündüğüm için. Hem dikkat edersen aşağıda çanak var ve kulp yapmak isteyebilir, bu da bu dalga sayımı ile uygun görünmekte. Tabi bunlar teknik ihtimaller ama bir bakarsın 2 spekülasyon olur farklı rakamlar çıkar. Yalnız grafikler Elliot mutlaka 5 3 dalga şeklinde yükselme ve geri çekilme dalgaları ya da zigzaglar oluşturarak ilerliyor ve bazı özel şartları dışında bu değişmiyor yani kısaca evet Elliot en iyi tekniklerden belki de en iyisi. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İllaki olacaktır diye değil zaten ama çizmişim epeydir öyle duruyormuş görünce atmış oldum. Düşse bile son değil ki devamında 5. dalga olarak yükselme durumu olabilir. Eğer teknik olarak bu şekilde ilerlerse 60 binlere yürüme ihtimali var yani geri çekilme sonrasında. Şimdi mesela düzeltme yapmadan gitse o da ayrı sıkıntı altı sağlam olsa daha iyi belki yapmazsa daha sert olabilir sonraki düzeltme yani. ytd
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PROMİL ()Hocam eliot harika bir teknik ama kusursuz çizilmesi lazım ki onuda adım adım çizmek üstdüzet birşey benim için. 2 ay verdim kendimi halen oturtamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Bufi8585 ()Hocam bu kadar basitmi? Piyasa eliot dalga sayımına göremi yôn buluyor?
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()İns. olmaz da yükseliş devam eder hcam yeterince düzeltme yaptı 48den düşerek 45lerde çok oyalandi.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba evet önce 42.6 eğer tutunamazsa 37 civarına kadar olabilir geri çekilmeler. ytd
@PROMİL
0BeğenmedimŞikayet
PROMİL ()Emeğinize sağlık, Rakamlar boğuk retest 37 ler mi
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Btc 37 ye mi düşecek hcam tam anlayamadık?
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu 15 günlük Elliott eskizim elime geçmişken dursun bakalım burada. Yatırım tavsiyesi olmadan.ytd
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Btc 46-51 arasında dikkatli olunmalı. Bunlar ve daha önceki attığım yengeç seviyeleri nedeniyle oralardan biraz geri çekilmeler beklenebilir. Yolcu alırlar almaları gerekiyor. İnsanlar korku içinde mala girmekte tereddüt ediyorlar o yüzden sert ve hızlı yükselişler yapıp bir FOMO algısı da oluşturmak isteyebilir ki küskün veya tereddüt içindeki yatırımcıyı tekrar çekmek ve malı tepeden vermek isteyeceklerdir sonuçta. Yani belki o zamana kadar güven sağlamak için Wyckoff döngüsündeki fiyat şişirme hareketine devam edebilirler diye düşünüyorum. ytd
1BeğenmedimŞikayet
mexido ()Teşekkürler bilgi için. Size de bol kazançlar)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bakacağız temkinli şekilde izlemeye edeceği. Bazı çalışmalarım ile Daha yakın öngörüler sağlamaya çalışıyorum. Ayrıca derin piyasa gelişmeleri yansımadı henüz tarafıma. Olursa değerlendirmeye çalışırız önceki gibi. Rica ederim bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Anladım hcam umarım ınş. Yukarı olur da kurtarırız su zararı en kısa sürede teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İlk 2 grafik aynı zaten birisi yakın çekim onların. 3. sü olumsuz olan ihtimal tam ölçümleme ama yine de kalsın bi köşede diye atmak istedim.
3. sü yengeç çalışmamın hangi hedefini alıp döneceğine ya da dönemeyeceği durumuna göre değişebilir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yani değişik ihtimaller deniyorum hep yukarı değil aşağı ihtimalleri de değerlendirmeye çalışıyorum. Sonuçta ihtimal ihtimaldir. Tabiki her zaman temkinli olmakta fayda vardır. Gönül ister ki üsttekine benzer dalga ihtimalleri olsun ama bunu da gözden kaçıramadım. Ne olur ne olmaz zaten bunlar eskiz çizimlerimdi belki de hatalar olabilir ya da olabilecektir deneysel çalışmalar nihayetinde. Güncelleyip en düzgün, en doğruya ulaşabilecek şekilde oluşturabilmek adına bazı farklı kalıplar içerisinde çalışacağım fırsatım olursak inş. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Saygılar bizden güzel kardeşim ben teşekkür ederim
Kralfx44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Bu son grafik 50den aşağı vermiş gözüküyor B den C fakat ilk iki grafik yukarı bu 3 grafikten hangisi olma ihtimali var acaba yoksa 3 grafikte gelme ihtimali mi var demek istediniz?
2BeğenmedimŞikayet
Kralfx44 ()Teşekkür ederim saygılarımla yorumların takibimde
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Est. sevgili kardeşim. Benim sitede asıl bulunma amacım insanlara bir parça da olsa fikirsel de olsa manevi de olsa destek olabilmekti zaten. Faydalı olabilmesi beni sevindirdi. Güzel görüşlerin düşüncelerin adına teşekkür ederim. Sana da doğum günü hediyesi olmuş oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yalnız bu çalışmalara bakarak işlem yapılmaması yönünde uyarayım deneysel çalışmalardır. Dalga sayımları hakkında tam emin değilim çünkü Elliott konusunda çok karmaşık ve farklı durumlar olabiyor bakalım giderek daha iyi bir şeyler yapmak üzere çalışıyorum bu alanda da. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Kralfx44 ()Aynen üstat doğum günümdü :) özellikle takip ettim cok şükür yanılmadık milletin 14 k 19 k beklediği yerde destekci oldun Allah razı olsun keşke sitede herkes sen gibi olsa
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah üstadım. Güzel bir sohbetti aynı kanaatler taşıyorduk ve benzeri yorumlar yapmıştık hatırladığım kadarıyla. Hatta senin mi doğum günündü sanki?
0BeğenmedimŞikayet
Kralfx44 ()Üstat sağol eline sağlık 6 agustos demiştin konuşmuştuk dediğin geldi helal olsun
4BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sn @Luciferr01 Elliott çalışmam varsa beni etiketle demiştin. aslında bu Elliot çalışmalarının eskizleri bilgisayarımda kaldığı için atamadım. Ama şimdi mobilden de olsa atayım dedim biraz da çekiniyor insan tam emin olamıyorum Elliot çok karmaşık olabileceğinden. Ama baktım iyi gidiyor bari belki bir bakarsın diye düşündüm. Yatırım tavsiyesi değildir fikirsel ve bilgi amaçlı deneysel çalışmalar. Asıllarını bulursam ya da tekrar düzenleyip daha düzgün şekilde atmayı düşünüyorum inş.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hatırlayan birilerinin olması sevindirici :) inşallah ara ara bakıp elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Pureview için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pureview ()Tebrikler. Gümüş özelinde gerçekten geçen sene neydi o grafikler hey gidi heey... Kelebekler havada uçuşuyordu harikaydı gerçekten. BTC için de aynılarının devamını bekleriz :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sizin de başarılarınızın devamını dilerim hocam teşekkür ederim
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)